Παλαιό Φάληρο: Θύμα βιασμού 34χρονη ενώ περίμενε το λεωφορείο στη στάση!

Σε μια από τις πλέον πολυσύχναστες γειτονιές της Αττικής, μια 34χρονη κατήγγειλε πως βιάστηκε ενώ περίμενε το λεωφορείο στη στάση!

Τον εφιάλτη που έζησε από έναν άγνωστο, ο οποίος την πλησίασε και τη βίασε με απειλή μαχαιριού στο Παλαιό Φάληρο, στην Αθήνα, κατήγγειλε μια 34χρονη γυναίκα.

Σύμφωνα με την καταγγελία της ο δράστης την περίμενε στη στάση του λεωφορείου και με την απειλή μαχαιριού την οδήγησε σε ένα πάρκο της περιοχής.

Ο δράστης την ξάπλωσε στο έδαφος, της έβγαλε τα ρούχα και τη βίασε.

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο βιαστής της 34χρονης όταν ολοκλήρωσε τις αρρωστημένες του ορέξεις, σηκώθηκε και είπε με ειρωνικό ύφος στη γυναίκα: «θέλεις να γίνεις το κορίτσι μου;».

Η 34χρονη έντρομη έβαλε τα ρούχα της και επέστρεψε στην στάση, όπου εκεί περίμενε το λεωφορείο ένας νεαρός, ωστόσο όμως δεν του ζήτησε βοήθεια γιατί, όπως είπε στους αστυνομικούς, ντράπηκε.

Μάλιστα όπως είπε η ίδια ο βιαστής την ακολούθησε και με θράσος της ζήτησε τον αριθμό του κινητού της!

Είναι δε χαρακτηριστικό πως όταν η 34χρονη αρνήθηκε, ο δράστης απείλησε πως θα την σκοτώσει αν πει κάτι στην αστυνομία και έφυγε τρέχοντας.

Η 34χρονη γυναίκα τηλεφώνησε στην Αστυνομία όταν απομακρύνθηκε αρκετά ο δράστης από το σημείο και κατήγγειλε τον βιασμό της, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε στο Τμήματος Ασφάλειας Παλαιού Φαλήρου και κατέθεσε μήνυση.

Σύμφωνα με την περιγραφή που έδωσε στους αστυνομικούς ο δράστης μιλούσε καλά Ελληνικά, είχε κοντά μαλλιά, ήταν εύσωμος και ύψους περίπου 1,70.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications