Στην Ιταλία, ένας πρώην στρατιωτικός δικάζεται για φερόμενες δόλιες και συκοφαντικές δραστηριότητες που σχετίζονται με τη διερεύνηση αναφορών για UFO και εξωγήινους(!)

Σύμφωνα με την Teleunica και άλλα ιταλόφωνα μέσα ενημέρωσης, ο Alessandro Di Royo , τώρα συνταξιούχος υπολοχαγός των Carabinieri (Ιταλική Εθνική Χωροφυλακή) από την κοινότητα Chiesa στο Valmalenco , κατηγορείται ότι έλαβε λέφτα σε υπερωρίες για αναζήτηση UFO και για εξωγήινους.

Εικάζεται ότι δεν έπρεπε να κάνει αυτή τη «δουλειά», αλλά την έκανε. Όχι μόνο αυτό, κατηγορείται και για «προώθηση ψευδούς ιδεολογίας σε δημόσιες δραστηριότητες» και «συνεχιζόμενη απάτη».

Μπορεί να ακούγεται αστείο, αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για πολύ σοβαρές κατηγορίες που μπορεί να οδηγήσουν σε πραγματική ποινή φυλάκισης. Ναι, κυριολεκτικά φυλακή για αναζήτηση UFO (ειναι επειδη ειναι γελοιες θεωριες συνομωσιας!).

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Ντι Ρόγιο, αυτές οι κατηγορίες είναι εντελώς γελοίες, καθώς έχουν φάκελο για το πώς ο Ντι Ρόγιο ερεύνησε μια σειρά από θεάσεις UFO στην Chiesa στο Valmalenco κατά τη διάρκεια της εργασίας του, ότι αυτό ήταν ένα πλήρες μέρος της δουλειάς του και ότι ο στρατός, που βρίσκεται υπό τις διαταγές του, έλαβε σοβαρά υπόψη αυτή την έρευνα.

Η εισαγγελία μοχθηρων ηλίθιων που ουδεμια σχεση με τετοια θεματα επιμένει ότι ο Ντι Ρόγιο ξόδεψε 2 ώρες και 40 λεπτά για αυτή την «απάτη» και άδικα έλαβε μισθό 80 ευρώ για αυτό.

Ο Ντι Ρόγιο λέγεται ότι έστειλε επιμελώς αναφορές έρευνας για τα UFO στα ανώτερα στελέχη και όταν του ζητήθηκε να σταματήσει, συνέχισε με δική του πρωτοβουλία. Επίσης, κατά τη διάρκεια του ιατροδικαστικού ελέγχου, αποδείχθηκε ότι ο ίδιος ο Ντι Ρόγιο αυτοαποκαλούσε τον εαυτό του αυτόπτη μάρτυρα σε «ασυνήθιστα πτητικά φαινόμενα».

Αυτή η ιστορία ξεκίνησε το 2011, όταν οι κάτοικοι της Chiesa στο Valmalenco άρχισαν να αναφέρουν όλο και περισσότερο "μυστηριώδη στρογγυλά αντικείμενα στον ουρανό". Τα επόμενα δύο χρόνια, παράξενα UFO συνέχισαν να εμφανίζονται τακτικά στην περιοχή, και ως αποτέλεσμα, ο διοικητής των τοπικών καραμπινιέρων, υπολοχαγός Alessandro Di Royo, ενδιαφέρθηκε για αυτό το φαινόμενο.

Περιέγραψε τα πάντα στις εκθέσεις και τα έστειλε στην ηγεσία, αλλά δεν έλαβε τίποτα ως απάντηση, εκτός από μια ειδοποίηση ότι οι εκθέσεις είχαν παραδοθεί με ασφάλεια στην αρμόδια επαρχιακή διοίκηση του Υπουργείου Άμυνας. Ως αποτέλεσμα, ο Di Royo αποφάσισε να συνεχίσει να στέλνει αναφορές εκεί, προφανώς με την ελπίδα να πάρει μια απάντηση κάποια μέρα.

Έξι χρόνια αργότερα, το 2019, από τους ανωτέρους του και το Υπουργείο Άμυνας του ειπαν να σταματήσει να στέλνει αναφορές για UFO και «ευφυείς εξωγήινους». Ωστόσο, ο Di Royo αποφάσισε ότι θα ήταν άδικο για τους ντόπιους που του εκμυστηρεύτηκαν για τις θεάσεις UFO, γι' αυτό αποφάσισε να συνεχίσει το έργο του.

Ως αποτέλεσμα, κάποιος παραπονέθηκε για τον Di Royo και ξεκίνησε μια εσωτερική έρευνα, η οποία διαπίστωσε ότι ο Di Royo συμπεριέλαβε δύο επιπλέον ώρες στο χρονοδιάγραμμά του για την έρευνα των UFO και έλαβε 80 ευρώ για αυτό. Για αυτό, ο Alessandro Di Royo κατηγορήθηκε για διάδοση ψευδούς ιδεολογίας και απάτης κατά του κράτους.

Ο δικηγόρος του Di Royo, Marco Della Luna, είπε ότι ο πελάτης του δικάζεται μόνο επειδή "απλώς αρνήθηκε να κρατήσει αυτή την τεκμηρίωση στο συρτάρι του γραφείου του" (δηλαδή τον κυνηγουν απλα και μονο επειδη συνεχιζε να αρευνα καθως θελουν ενα λαο εντελως ζωωδες και να βλεπει μονο δελτια των 8 και να διαβαζει δικες τους εγκυρες πηγες μαζικης πλυσης εγκεφαλου ):

"Για πρώτη φορά, εξωγήινοι μπήκαν στην ποινική διαδικασία. Ωστόσο, μετά από δύο ανακρίσεις, το δικαστήριο αναγνώρισε την ύπαρξη φακέλου με φωτογραφίες και αναφορές από το αστυνομικό τμήμα, στον οποίο εμφανίζονται εξωγήινοι και παράξενα αεροσκάφη".

Σύμφωνα με αναφορές από κατοίκους της Chiesa στο Valmalenco, εκτός από ασυνήθιστα ιπτάμενα αντικείμενα, είδαν «περίεργα φώτα, ύποπτες σκιές, αγνώστων στοιχείων αεροσκάφη, ασυνήθιστες φιγούρες, ανθρωποειδείς κ.λπ.».

Οι φωτογραφίες και οι αναφορές από τον φάκελο που υποβλήθηκε είναι βασικές για την υπεράσπιση του Ντι Ρόγιο γιατί αποδεικνύουν ότι έκανε πραγματική δουλειά με πραγματικές καταθέσεις πολιτών. Ωστόσο, η εισαγγελία ισχυριστεί ότι ορισμένες από αυτές τις φωτογραφίες είναι πλαστές (κλάσικα ), και ο Ντι Ρόγιο φέρεται να γνώριζε ότι ήταν, και ίσως μάλιστα να δημιούργησε δηθεν κάποιες από αυτές ο ίδιος.

Όσο για τον ίδιο τον Ντι Ρόγιο, εκτός από το γεγονός ότι απολύθηκε αμέσως από τη θέση του όταν εμφανίστηκαν οι κατηγορίες εναντίον του, βίωσε έντονο ψυχιλογικο πολεμο:

"Με χλευασαν, με αντιμετώπισαν σαν τρελο. Πέρασα μια πολύ δύσκολη περίοδο, αρρώστησα, αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι ποτέ δεν παραβίασα το καθήκον μου και ότι ποτέ δεν έκλεψα τίποτα από το κράτος".

Η κύρια δικαστική συνεδρίαση για την υπόθεση Di Royo πραγματοποιήθηκε πριν από μια εβδομάδα στη Βερόνα και η τελευταία, για άγνωστους λόγους, αναβλήθηκε για τις 11 Ιανουαρίου 2023. Πισω απο ολα αυτα ειναι οι γνωστοί συμμορήτες που χλευαζουν κανουν δολοφονιες και λένε την μασονικη λεξη θεωριες συνομωσιας στο ποπολο,διοτι οι ιδιοι έχουν και σχέση με ακρως μοχθηρους εξωγήινους που μπορουν να περιγραφουν και ως δαιμονες ,αλλα οι μάζες ειναι τοσο πίσω ηθικά και πνευματικά που οχι μονο ειναι πέραν απο την κατανόηση τους αυτά αλλα ακόμα και τους πεις πως και γιατί έχουν άμεση σχέση ειναι σαν μιλάς σε αποκομμένους ιθαγενείς σε ζούγκλα για ολοκληρωμένα κυκλώματα,την ίδια στιγμή βεβαία οχι μονο βιώνουν τις επιπτώσεις των άκρως μοχθηρών εξωγήινων αλλα ζουν και σκεφτονται όπως θέλει αυτο που ξερουν ως Σατανα, χωρίς να βλέπουν τίποτα, ενώ ειναι μπροστά τους ακριβώς επειδή ειναι έτη φωτός πίσω πνευματικά .

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications