Ο «σάτυρος με το πεπόνι»: Ελεύθερος ο 80χρονος που ασέλγησε σε 10χρονη

Την ώρα που ολόκληρη η χώρα έχει συγκλονιστεί από τις αποκαλύψεις στην υπόθεση του παιδοβιαστή κομματάρχη της ΝΔ Ηλία Μίχου από τον Κολωνό, στη δημοσιότητα έρχεται μια άλλη υπόθεση με έναν άνδρα που ασέλγησε σε 10χρονο κοριτσάκι σε περιοχή της Θεσπρωτίας.

Το απίστευτο είναι πως αν και η πράξη τελέστηκε τον Ιούνιο του 2013, ο κατηγορούμενος, όχι μόνο δεν μπήκε ούτε μια ημέρα φυλακή, αλλά ακόμη και σήμερα, εννέα και πλέον χρόνια μετά, η υπόθεση δεν έχει εκδικαστεί ούτε στον πρώτο βαθμό!

Τελευταία φορά που αναβλήθηκε ήταν στις 14 Οκτωβρίου, όταν με διάφορες δικαιολογίες, είτε λόγω κωλύματος του συνηγόρου του, είτε απουσίας μαρτύρων, ο κατηγορούμενος κατάφερε να λάβει εκ νέου αναβολή και η εκδίκαση να γίνει σε χρόνο που ακόμη δεν έχει προσδιοριστεί. Στα εννέα και πλέον χρόνια με αυτές τις δικαιολογίες κατάφερε να πάρει τέσσερις αναβολές!

Υπάρχει δε αναφορά στη δικογραφία ότι σε ασελγείς πράξεις έχει προχωρήσει και στα δύο αγοράκια εγγονάκια του!

Ο «σάτυρος με το πεπόνι»
Μέσα από τη δικογραφία αποκαλύπτεται όλο το νοσηρό σκηνικό εκείνο το ζεστό απόγευμα του Ιουνίου από τις καταθέσεις και τις περιγραφές του παιδιού.

Ενα 10χρονο κοριτσάκι που ο 80χρονος σήμερα κατηγορούμενος, όπως χαρακτηριστικά τον αποκαλούν οι αστυνομικοί ο «σάτυρος με το πεπόνι», το πλεύρισε προσκαλώντας το στο σπίτι του δήθεν για να του προσφέρει το συγκεκριμένο φρούτο.

«Ουδείς ανέμενε ότι με το πρόσχημα της κοπής ενός πεπονιού ο κατηγορούμενος σκόπευε στην απομόνωσή του με την ανήλικη», αναφέρεται στα έγγραφα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας και στις επόμενες γραμμές ξεδιπλώνεται το σκηνικό της φρίκης:

«Τον Ιούνιο του 2013, η μητέρα της δεκάχρονης την άφησε για λίγες ημέρες στο χωριό με τη γιαγιά της. Απόγευμα προς τα τέλη Ιουνίου, ενώ η ανήλικη καθόταν στο μπαλκόνι συγγενικού προσώπου με τη γιαγιά της, ο κατηγορούμενος είπε στο παιδί να μεταβούν στο δικό του σπίτι που βρισκόταν ακριβώς απέναντι για να φάνε πεπόνι.

Παρά τις επιφυλάξεις της γιαγιάς, επειδή η ανήλικη επέμενε, την άφησε να πάει στον κατηγορούμενο που ήταν συγγενής.Η γιαγιά είχε οπτική επαφή με την εγγονή της και έβλεπε τα κεφάλια τους που ήταν δίπλα δίπλα χωρίς να ανησυχεί, διότι είχε εμπιστευτεί το ανήλικο στον άνθρωπο που γνώριζε 50 και πλέον έτη. Μετά από 20 λεπτά με μισή ώρα, η γιαγιά φώναξε την ανήλικη να κατέβει για να φύγουν.

Η 10χρονη έτρεξε γρήγορα προς την αγκαλιά της γιαγιάς της και της ζήτησε να φύγουν αμέσως. Από πίσω ήρθε ο κατηγορούμενος. Η 10χρονη της είπε ότι πονούσε η κοιλιά της και πήγε στην τουαλέτα. Μόλις επέστρεψε και αντίκρισε τον κατηγορούμενο ζήτησε από τη γιαγιά της να φύγουν. Στην οικία της γιαγιάς, η 10χρονη έτρεξε στην κρεβατοκάμαρα και άρχισε να κλαίει.

Σε ερώτηση της γιαγιάς είπε ότι ο κύριος αυτός είναι παλιάνθρωπος που εγώ τον αγαπούσα, έβαλε το χέρι του στο στήθος μου, στην κοιλίτσα μου και στο (αναφέρεται στο σημείο) και μου έκανε κινήσεις. Δεν τον θέλω! Δεν θέλω να τον ξαναδώ.

Ο κατηγορούμενος της είπε να μην πει τίποτα γιατί αυτό όπως της είπε, το έκανε και στους εγγονούς του, δύο ανήλικους, για να δει αν είναι καλά το (αναφέρεται σε σημείο του σώματος)».

Έβλεπε εφιάλτες και έκανε πολλές φορές τη μέρα μπάνιο

Τα όσα φρικτά έζησε η μικρή στιγμάτισαν την ψυχή της. Το παιδί ήταν νευρικό, απομονωμένο, ενώ έκανε πολλές φορές την ημέρα μπάνιο, σαν να ήθελε, όπως λένε οι ειδικοί, να βγάλει από πάνω της κάτι βρώμικο:

«Οι γονείς επισκέφτηκαν ψυχίατρο. Το παιδί είχε απομονωθεί και παρέμενε κολλημένο στο σπίτι. Κάποιες φορές έκλαιγε και έλεγε στη μητέρα της ότι δεν ήθελε να βλέπει τον εφιάλτη της κακοποίησης στα όνειρά της. Πολλές φορές έκανε αναφορά σε ένα σκοτεινό δωμάτιο που έβλεπε στον ύπνο της.

Σύμφωνα με την έκθεση παιδοψυχιάτρου, το κοριτσάκι ομολόγησε ότι το ηλικιωμένο άτομο συγγενικού περιβάλλοντος ασέλγησε σε βάρος της. Από τη συνολική αξιολόγηση διαπιστώθηκε η ύπαρξη καταθλιπτικών συμπτωμάτων, ήπιας έντασης και μικρής συχνότητας στην ανήλικη.

Γέμισε ο τόπος σπορα του κακου! αυτα γινονται στις δημοκρατιες!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications