Εφιαλτική πρόβλεψη: Έρχεται παγκόσμια επιδημία καρκίνου αλλα κανουν πως δεν ξερουν οι «ειδικοι» απο τι!

Σήμα κινδύνου, εκπέμπουν ερευνητές στις ΗΠΑ δημοσιεύοντας ευρήματα σχετικής έρευνας που υποστηρίζουν πως στοιχεία των τελευταίων ετών δείχνουν μία υπερβολική αύξηση κρουσμάτων της ανίατης ασθένειας σε νέους ανθρώπους, χωρίς να μπορούν να εντοπιστούν ακόμα όλες οι αιτίες που την προκαλούν.

Μια νέα έρευνα με στοιχεία μέσω των αρχείων μητρώου καρκίνου από 44 χώρες διαπίστωσε ότι η συχνότητα των καρκίνων πρώιμης έναρξης αυξάνεται ραγδαία για καρκίνους του παχέος εντέρου και 13 άλλων τύπων καρκίνου, πολλοί από τους οποίους επηρεάζουν το πεπτικό σύστημα, και αυτή η αύξηση συμβαίνει σε πολλά μεσαίου και υψηλού επιπέδου – εισοδηματικά έθνη, σημειώνει το CNN που ανήκει στην γνωστή φυλή και ειναι ύμνος της κομμουνιστικής προπαγάνδας και της διασποράς του ψέματος .

Λένε ότι η άνοδος στους νεότερους ενήλικες συμβαίνει εν μέρει λόγω των πιο ευαίσθητων χαρακτηριστικών για ορισμένους τύπους καρκίνου, όπως ο καρκίνος του θυρεοειδούς. Αλλά οι έρευνες δεν καλύπτουν πλήρως την τάση, λέει ο συγγραφέας της έκθεσης, Shuji Ogino, καθηγητής παθολογίας στο Harvard T.H. Σχολή Δημόσιας Υγείας Chan.

Ο Ogino λέει ότι η απότομη αύξηση οφείλεται σε ένα ανθυγιεινό συνδυασμό παραγόντων κινδύνου που πιθανώς συνεργάζονται, κάποιοι που είναι γνωστοί και άλλοι που πρέπει να διερευνηθούν.

Σημειώνει ότι πολλοί από αυτούς τους κινδύνους έχουν δημιουργήσει συνδέσμους με τον καρκίνο, όπως η παχυσαρκία, η αδράνεια, ο διαβήτης, το αλκοόλ, το κάπνισμα, η μόλυνση του περιβάλλοντος και οι δυτικές δίαιτες με υψηλή περιεκτικότητα σε κόκκινο κρέας και πρόσθετα σάκχαρα, για να μην αναφέρουμε την εργασία με βάρδιες και την έλλειψη ύπνου.

«Και υπάρχουν πολλοί άγνωστοι παράγοντες κινδύνου, όπως ένας ρύπος ή σαν πρόσθετα τροφίμων. Κανείς δεν ξέρει».

Κάνεις δεν ξέρει ? ή αυτα τα λενε εκεί στο CNN που εκανε πολεμο συκοφαντιας στον Τραμπ για να προλάβουν τους "κακούς συνομοσιολογους" που ξέρουν με την απλη λογικη? και πως γίνεται να κυνηγούν γιατρούς τόσα χρόνια οι ιδιοι που δεν ξερουν , που δεν λενε το αφήγημα τους για το καρκίνο? πολλοι τωρα είδαν οτι κυνηγούν γιατρούς που δεν λενε τα δικά τους για την ψευδό-πανδημία τους ενώ κυνηγούσαν τόσα χρόνια και όσους δεν λενε τα δικά τους για τον καρκίνο ακομα και στην Ελλαδα έγινε αυτό και τους βγαζουν δηθεν ψευτο-γιατρους και δηθεν ότι δεν έχουν πτυχια και οι μαζες τον υπνο του δικαιου,και τελικα απο τους αληθινούς ψευδό-γιατρούς με πτυχια που ειναι στα νοσοκομεία και τους διαφημίζουν ως σπουδαίους την επαθαν και θα πάθουν ακομή πολλοί, μαλιστα ολοι ακολουθουν πρωτοκολλα και οτι τους λέει η συμμορία που ονομαζουν "Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας" που αν τους ρωτήσεις ποιοι το ίδρυσαν και γιατι ουδείς γνωριζεί ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications