O πολιτισμός των κτηνώδες βάρβαρων :  Διακοπή στον αγώνα Περιστέρι – ΑΕΚ λόγω σοβαρών επεισοδίων

Δεν φτάνει που ασχολούνται σε όλη τους την ζωή με μασονικά "αθλήματα" σφάζονται και μεταξύ τους :

Ομάδα κουκουλοφόρων επιτέθηκε σε άτομα που βρίσκονταν στα δημοσιογραφικά και στα επίσημα του γηπέδου

Στα αποδυτήρια οι ομάδες της αναμέτρησης Περιστέρι – ΑΕΚ δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του πρώτου δεκαλέπτου του αγώνα της Basket League, καθώς ο αγώνες διεκόπη λόγω των επεισοδίων που ξέσπασαν στις κερκίδες του γηπέδου.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκε στην μετάδοση της ΕΡΤ, ομάδα κουκουλοφόρων επιτέθηκε σε άτομα που βρίσκονταν στα δημοσιογραφικά και στα επίσημα του κλειστού Ανδρέας Παπανδρέου, δημιουργώντας μεγάλη αναστάτωση. Με το που αντιλήφθηκαν την ένταση, οι διαιτητές διέκοψαν την αναμέτρηση και έστειλαν τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Το σκορ εκείνη την ώρα ήταν 13-20 υπέρ της ΑΕΚ και απέμεναν 9.6” για το τέλος της πρώτης περιόδου. Λόγω της έντασης και την είσοδο των δυνάμεων των ΜΑΤ στο γήπεδο, πολλοί γονείς με τα παιδιά απομακρύνθηκαν από τις εξέδρες του γηπέδου.

Στα αποδυτήρια αρχικά οι διαιτητές ενημέρωσαν ότι, για να συνεχιστεί ο αγώνας θα πρέπει να εκκενωθεί το γήπεδο. Ωστόσο ο υπεύθυνος της αστυνομικής δύναμης αντέδρασε, καθώς δεν είχε προβλεφθεί μεγάλη αστυνομική δύναμη και θα υπήρχε πρόβλημα εκτός του γηπέδου και, τελικά, μετά από διαβουλεύσεις, αποφασίστηκε να συνεχιστεί ο αγώνας κανονικά με κόσμο, μετά από ημίωρη διακοπή.

Όσο οι λιγοστοί άνθρωποι έχουν απομείνει και έχουν πάρε δώσε με τους βάρβαρους απο μικρά δεν μπορούν να δουν την χαώδες διάφορα, πόσο δε όταν γεννιούνται συνεχεία με βάρβαρους ακριβώς επειδή εδω ειναι φυλακή τους μεχρι να γίνουν άνθρωποι και αντί να ξεχωρίζουν το κακό το έχουν συνηθίσει:

Το γελοίο ειναι 1: οτι περιμένουν να τους σώσει ένας κάλος θελούλης ή οι αρχαίοι θεοί ενω δεν εχουν γίνει άνθρωποι,2: οι ιδιοι νομιζουν πως οι κακοί ειναι άλλου πχ "υποχθόνιοι" ενώ ζουν μαζί δημοκρατικά με αυτο που ξερουν ως δαίμονες οι γυναικες δε ζευγαρωνουν με αυτούς και το κακό αναπαράγεται συνεχεία και γίνεται ένας φαύλος κύκλος χωρις τελειωμό....το κακό όμως δεν τελειώνει εδω εκτός τους σατανάδες οπως ξερουν το κακό υπάρχουν και τα ανθρωπόμορφα ζωύφια (σαν αυτα που σφάζονται στα γήπεδα) και τα οποία χρησιμοποιούν οι δαίμονες υπέρ τους καθώς δεν εχουν καμια διάφορα απο ζωα πνευματικά ...και ουδείς βλέπει ούτε τους μεν ούτε τους δεν ! απολίτιστοι με 50 πτυχία που νομιζουν οτι ειναι μορφωμενοί επειδη απλα ξερουν να γραφουν και ειναι 3000 ετη πισω ηθικα και πνευματικα (λογικο ειναι να μην βλεπουν τους σαταναδες ) , κτηνώδες βαρβαρα goim που νομιζουν οτι ειναι ανθρωποί ενω η λογικη που εχουν ειναι ιδια με αυτη των ζωων κτλ κτλ υπέροχος κόσμος δεν μπορείς να πεις?

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications