Η Luana Hervier,  της γιόγκα και της υγιεινής ζωής, πεθαίνει ξαφνικά σε ηλικία 38 ετών

Έφυγε από τη ζωή η Luana Hervier, influencer υγιεινού τρόπου ζωής και δασκάλα γιόγκα, όπως ανέφεραν οι συγγενείς της μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, όπου έχει περισσότερους από 119.000 followers.

«Κοινοποιούμε τη θλιβερή είδηση του θανάτου της Luana Hervier», έγραψε η οικογένειά της στα κοινωνικά δίκτυα αυτή τη Δευτέρα. «Σε συνοδεύουμε στο δρόμο σου ανάβοντας ένα κερί και κρατώντας το μονοπάτι της ψυχής σου στην προσευχή».

«Σας ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα αγάπης που λάβαμε. Είναι μια οικεία, λεπτή, επώδυνη στιγμή, πίσω από κλειστές πόρτες. Ζητάμε σεβασμό και αγάπη με την οικογένεια και τα αγαπημένα της πρόσωπα, φροντίζοντας να θεραπεύεται ήρεμα η ιδιωτικότητά τους», ζήτησαν στη δημοσίευσή τους. «Αγαπητή Λουάνα, να αναπαύεσαι εν ειρήνη».

Τα αίτια του θανάτου του είναι άγνωστα (μαλλον απο μπολι πηγε αφου ηταν και στο ιουδαϊκό CNN Español), αλλά υπήρξαν πολλά μηνύματα αποχαιρετισμού και στοργής που έχουν μοιραστεί. «Αποχαιρετούμε τη Luana Hervier και στέλνουμε μια αγκαλιά στην οικογένειά της αυτή τη δύσκολη στιγμή. Τιμούμε το έργο του και αφιερώνουμε χρόνο περισυλλογής σε όσους ήξεραν πώς να είναι ιδρυτικό μέλος της MásChic», έγραψε το μέσο στο οποίο εργάστηκε. «Ευχαριστούμε Λουάνα που φώτισες τη ζωή μας και μας έμαθες πώς να χτίζουμε καλύτερη ενέργεια για τη ζωή μας».

Η δημιουργός περιεχομένου γεννήθηκε στο Πόρτο Αλέγκρε (Βραζιλία), αλλά σε ηλικία επτά ετών μετακόμισε στην Αργεντινή, την πατρίδα των γονιών της. Εκεί, εκτός από την καριέρα της ως παρουσιάστρια ραδιοφώνου και τηλεόρασης σε δίκτυα όπως τα AMC Networks, Fox International Channels, CNN Español, Univision ή Telemundo, αναπτύχθηκε ως δασκάλα γιόγκα και εκπαιδευτής δασκάλων γιόγκα.

Όπως λέει στον ιστότοπό της, η influencer εργαζόταν εδώ και 18 χρόνια για να συνοδεύσει το «μονοπάτι της αυτογνωσίας που ενσωματώνει το φαγητό, την κίνηση και την πνευματικότητα» των ανθρώπων. «Στόχος μου είναι να βοηθήσω όλους να βρουν την καλύτερη εκδοχή τους και να γίνω ο καλός τους φίλος μέσω της υγιεινής διατροφής και του τρόπου ζωής», έλεγε που σε όλη της τη ζωή έζησε επίσης στη Δανία, το Μεξικό και το Μαϊάμι.

Η υγιεινή διατροφή δεν την εσωσε όπως φαινεται αφου θα τάιζε το μυαλό της με ηλιθιότητες οπως οι περισσότεροι που διαβαζουν "έγκυρες πήγες" και ιδού τα αποτελέσματα, το "μονοπάτι της αυτογνωσίας"? εμεις δεν εχουμε δει καμια τετοια πάντως να εχει αληθινη αυτογνωσία ουτε καν σε τι γενος ανηκει, ποσο δε να νομιζουν πως ολοι ειναι ανθρωποι με το στανιο ! και ολο αμπελοφιλοσοφίες ειναι χωρίς ουσία και φυσικά δεν βλέπουν καν το κακο και τα ερπετά απο την πολυ αυτογνωσία που έχουν αλλα θελουν να "μάθουν" τους άλλους ! ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications