Δεν μειώνουν τον ΦΠΑ στα μακαρόνια γιατί θα ευνοηθούν οι πλούσιοι, επειδή τρώνε… περισσότερα

Πως γίνεται οι μάζες να νομιζουν ότι τους κυβερνούν έξυπνοι ενώ τους κυβερνούν άπλα ηλίθιοι μεσώ των ελληνόφωνων οι οποίοι οι ελληνόφωνοι ούτε οι ιδιοι ειναι έξυπνοι αλλα άπλα μοχθηροί ? για παράδειγμα οι μάζες απο μόνες τους δεν διαβαζουν έγκυρες πήγες ελληνόφωνων και κανουν δεδομένα ψέματα τους που δεν έχουν ούτε καμια βάση ούτε καμια λογική?

Οι μάζες απο μόνες τους δεν πατούν like σε σατανο-συμμορίτες που τους λενε τερατώδες ύπουλα ψέματα και οχι μονο δεν βλέπουν την υποκρισία τους τον υπουλο τρόπο που μιλάνε και γράφουν, άρα δεν βλέπουν καν το κακό αλλα αντίθετα τους θεωρούν και ως σπουδαίους? Μήπως τελικα οι μάζες σε μεγάλο ποσοστό ειναι ηλίθιες πνευματικά νοητικά και ηθικά (αφου δεν βλέπουν το κακό) και κατώτερες? ή μήπως και αυτές ειναι σαν αυτούς που υποστηρίζουν? πως γινεταί να πιστευουν υπουλες ηλιθιοτητες απο μοχθηρους αλλα οχι εξυπνους??? αν ηταν εξυπνοι θα ελεγαν και εξυπνα ψεματα! αλλα βλεπουμε πως ελεγχουν πολυ ευκολα την μαζα οχι απλα με ηλιθιοτητες αλλα ακομα και με λεξεις ταμπελες του τυπου θεωριες συνομωσιας φασιστας κτλ..και τελευταία ελέγχουν και τι θα βλέπει η μαζα στο ιντερνέτ και στο facebook λες και ειναι κοπάδι προβάτων αφου εχει συμπεριφορά προβάτου,και οι ιδιοι μεσώ facebook κανουν σκόπιμη μηδαμινή απήχηση σε ανεξάρτητες δηλαδή ελάχιστοι βλέπουν τα post ακομα και όταν ειναι fun ειναι σαν οι σατανο-συμμορίτες να βαζουν το πόπολο να διαβάζει μονο δικά τους βιβλία και να πέφτει ολο και σε πιο κατώτερο επίπεδο με τα σημερινά αποτελέσματα .

Τις δηλώσεις των Γεωργιάδη–Σκυλακάκη οι οποίοι ειναι σαν μιλανε σε ηλιθιους , ισχυριζόμενοι ότι δεν μειώνουν τους φόρους για να μην… ευνοηθούν οι πλούσιοι, ζήλεψε ο Κυρανάκης.

Μετά τα όσα τραγελαφικά έχουν πει στο πόπολο οι προστάτες των φτωχών ότι αρνούνται να μειώσουν τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης στα καύσιμα «για να μην ευνοηθούν οι κάτοχοι των Porsche Cayenne», αλλά και ότι οι «φτωχοί δεν έχουν αυτοκίνητα».

Ο βουλευτής της ΝΔ, αν και διευκρίνισε πως τάσσεται γενικά υπέρ της μείωσης ΦΠΑ, υποστήριξε ότι η κυβέρνηση δεν μειώνει τον φόρο σε είδη πρώτης ανάγκης γιατί θα ευνοηθούν οι πλούσιοι, επειδή καταναλώνουν… περισσότερα!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications