Αλήθεια σε ταινίες και ψέματα στα ΜΜΕ ....

Η ταινία Halloween Kills, η οποία διαφημίζεται ως ακατάλληλη για παιδιά κάτω των δεκατεσσάρων ετών, αποδεικνύεται ότι είναι σταχτί στα μάτια για παιδιά που παρακολουθούν μια άσκηση πολιτιστικής προβολής που υποστηρίζεται από το σχολείο. Είναι πολύ επιτρεπτοί, την παραμονή μιας τόσο «αθώας» γιορτής, με τις επιδείξεις σκηνικών στους μαθητές, που μετατρέπουν τις τάξεις και τους διαδρόμους του σχολείου σε μικρά σετ ταινιών τρόμου.

Αλλά το να θεωρούν τους εκπαιδευτικούς υπεύθυνους για το επιβλαβές ηθικό περιεχόμενο που καλλιεργούν (με πράξη ή παράλειψη) στις τάξεις τους μπορεί να μην είναι απολύτως δίκαιο. Χωρίς να τους απαλλάσσουμε από το μερίδιο ευθύνης που τους αναλογεί (όπως έχει ήδη συμβεί με ό,τι έχει να κάνει με τα δυσανάλογα και παράνομα μέτρα που επιβάλλονται στα εκπαιδευτικά κέντρα σχετικά με τον Covid-19).

Το αποκαλούμενο αποκριάτικο πάρτι ή «νύχτα των μαγισσών» (που γιορτάζεται στις 31 Οκτωβρίου) εκπληρώνει περισσότερο από αυτόν τον καταστροφικό σκοπό. Η παρουσία του κακού γίνεται όλο και πιο συχνή, πιο εμφανής. Ένας αληθινός πανδημικός ιός, τίποτα δεν φαίνεται να είναι ασφαλές από την ασταμάτητη προέλαση του κακού, όπως είναι γνωστό το φίδι στην καθομιλουμένη-, που μπαίνει από οποιαδήποτε ρωγμή και μολύνει τους πάντες. Ολόκληρη η κοινωνία συμμετέχει σε μια, ας πούμε, σκοτεινή συλλογική μύηση χωρίς να το παρατηρεί σχεδόν καθόλου. Και όλα αυτά χρηματοδοτούνται από παγκόσμια σατανική συμμορία και πρωτόκολλα

Η λίστα ειναι ατελείωτη για την κατεύθυνση που παίρνουν τα γεγονότα που βασίζονται στο κακό.

Τα εγκαίνια της σήραγγας Gotthard (οι Ελβετικές Άλπεις) το 2016 με καθολική μετάδοση, η οποία, με το μήκος των πενήντα επτά χιλιομέτρων, έγινε η μεγαλύτερη και βαθύτερη στον κόσμο. Πρέπει να υποθέσουμε ότι αυτό το γεγονός, όσον αφορά την ιδέα ότι υποδηλώνει μεταφορική είσοδο στην κόλαση, αποτελεί το κεντρικό επιχείρημα με υψηλό συμβολικό περιεχόμενο που συνορεύει με τον σατανισμό με την η φιγούρα του Μπάφομετ, και την παρουσία παράξενων φτερωτών όντων που αγαλλιάζουν πάνω από τον θάνατο. Η μετάδοση σε όλο τον κόσμο, είχε απόλυτη επιτυχία η διάδοσή του κακού, η οποία είχε και την παρουσία αρκετών αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων για τα εγκαίνιά του.

Όμως παρά αυτές τις πολύ σοβαρές επιθέσεις στην ανθρώπινη συνείδηση, σατανική νοοτροπία που προσπαθούν να επιβάλουν, βασισμένη σε επαναλαμβανόμενα μηνύματα και εικόνες που διαπερνούν όλους τους τομείς της κοινωνίας, δεν φαίνεται να αποδίδει τον επιθυμητό καρπό. Σίγουρα, αυτός είναι ο λόγος που αναγκάστηκαν να δημιουργήσουν αυτό το οργουελικό υπουργείο αλήθειας στην Αμερική, μαζί με τις υπόλοιπες ιντερνετικές συμμορίες τους με κρατικά κεφάλαια, και τη λέξη «fake» ως σύνθημά τους, δαιμονοποιούν την αλήθεια .

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications