Πληρώνεται κανονικά από το νοσοκομείο Μεταξά ο προφυλακισμένος παιδοβιαστής!

Την ίδια ώρα που επιμένουν να έχουν σε αναστολή τους υγειονομικούς

Απίστευτη η καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ, που αφορά στον προφυλακισμένο παιδοβιαστή της 12χρονης Νικόλαο Κοντάρη, που εργάζεται στο νοσοκομείο Μεταξά.

Ο παιδοβιαστής ενώ βρίσκεται στις φυλακές, δηλώνει «απών» από την εργασία του και λαμβάνει κανονικότατα τον μισθό του! Μάλιστα πληρώθηκε και το πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου, μιας και δεν έχει ακόμη τεθεί σε διαθεσιμότητα, λόγω… γραφειοκρατίας!

Εξωφρενικά δηλαδή πράγματα… Όπως αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ στην καταγγελία της:

«Όχι μόνο δεν απολύθηκε από το Δημόσιο, αλλά ούτε καν σε διαθεσιμότητα δεν έχει θέσει ακόμη το νοσοκομείο τον 36χρονο. Δεν εκτέλεσαν καν την εντολή του Υπουργού Υγείας για διαθεσιμότητα από τις 16 Οκτωβρίου. Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν διαδικασίες. Όμως, εδώ έπρεπε να τρέξουν ακαριαία».

Με τον Μιχάλη Γιαννάκο να προσθέτει: «Ενώ θα έπρεπε από 16 Οκτωβρίου, που έδωσε εντολή ο Υπουργός κ. Πλεύρης να βγει σε διαθεσιμότητα και να προλάβουν με κάθε τρόπο να προσαρμόσουν τη μισθοδοσία του»!

Αυτό λοιπόν σημαίνει πως αν και προφυλακισμένος «κάθε ημέρα η υπηρεσία του δηλώνει ότι είναι απών από το πρόγραμμα εργασίας, ακόμη και σήμερα που είναι στη φυλακή και όχι σε διαθεσιμότητα, αφού δεν έχει έγγραφη ενημέρωση», όπως λένε οι εργαζόμενοι της ΠΟΕΔΗΝ.

Την ώρα λοιπόν που ο παιδοβιαστής παίρνει κανονικότατα τον μισθό του, το υπουργείο Υγείας έχει στηλώσει τα πόδια με την αναστολή των υγειονομικών!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications