Γαλλία ρατσιστική (με τα δικά τους ) δολοφονία 12χρονης απο 4 Αλγερινούς

Συνεχίζει να συγκλονίζει την Γαλλία και το ποπολο που δεν εχει ιδέα για το αληθινό φυλετικό μίσος, η φρικτή δολοφονία ενός 12χρονου κοριτσιού, μέρα μεσημέρι στο κέντρο του Παρισιού. Το κορίτσι βρέθηκε μέσα σε βαλίτσα, το Good Night White Pride των κομμουνιστικων φυλων της το είπαν της "ναζιστριας"? (ετσι εγραφαν καποτε οι συμμορητες στην βικιπαίδεια τους πως οι λευκοι ειναι ναζι ρατσιστες έχει κρατηθει και screenshot , αλλα μετα το εβγαλαν μην ξυπνησουν τα προβατα πως αυτοι ειναι οι αληθινοι ρατσιστες που εκαναν και φυλετικο πολεμο στο λευκο γενος και απεκρυψαν κατω απο μασονικες λεξεις του τυπου "ναζι - φασιστες" που παπαγαλιζει το καθε γιδι ).

Κουλουριασμένη, δεμένη, φέρει μια βαθιά πληγή στο λαιμό της και το σώμα της ακινητοποιημένο χειροπόδαρα με μονωτικές ταινίες. Σύμφωνα με τη νεκροτομή, που διενεργήθηκε το Σάββατο, ο θάνατος της οφείλεται σε ασφυξία.

Τέσσερα άτομα εξακολουθούν να βρίσκονται υπό κράτηση στο πλαίσιο της έρευνας που άνοιξε η εισαγγελία του Παρισιού. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για δύο άνδρες και δύο γυναίκες, ηλικίας 26 έως 43 ετών, που κατηγορούνται για «δολοφονία ανηλίκου κάτω των 15 ετών με πράξεις βασανιστηρίων και βαρβαρότητας». Όλοι γεννήθηκαν στην Αλγερία και τουλάχιστον ένας από αυτούς είναι άστεγος.

Τα κίνητρα της δολοφονίας είναι ακόμα άγνωστα . Οι αρχές εξετάζουν κάθε πιθανή αιτία, συμπεριλαμβανομένης και της εμπορίας οργάνων, ούτε καν να τους περάσει η ιδέα οτι εχουν φυλετικό μίσος στο λευκό γένος οπως οι άναρχο-συμμορίτες που ουτε ενας δεν ανηκει στο λευκο γενος και που τους κουβαλησαν στην Ευρωπη , το Good Night White Pride το γράφουν και δημοσια στο facebook και ουδεις εχει καταλαβει τιποτα, (οχι δεν παραβιάζουν τους κανονισμούς τους οι ιδιοι ουτε κανουν δημοσια υποκινηση φυλετικου μισους στο λευκο γενος ! ) .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications