Όταν απευθύνονται σε άσχετους  και χωρίς λογική - Ντούμας: «Η παιδεραστία & η παιδοφιλία είναι απλά… ελαττώματα»

Στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ έχει ξεκινήσει μια μεγάλη επιχείρηση «ξεπλύματος» του παιδοβιαστή και κομματάρχη της ΝΔ Ηλία Μίχου ως συνήθως οπως και οι αριστερο-συμμορητες υποστηριζουν ολα τα αποβρασματα και προσπαθούν να εμφανίσουν τις πράξεις του ως απόρροια ενός… ελαττώματος.

Ο πρόεδρος των ειδικών φρουρών, Βασίλης Ντούμας είπε ότι «Το ελάττωμα αυτό της παιδεραστίας, της παιδοφιλίας υπάρχει χρόνια»!

Δηλαδή ο βιασμός κατ εξακολούθησει και η μαστροπεία ενός παιδιού είναι απλά… ελαττωματάκια!

Τι ράτσας ειναι αυτος είπαμε? και τι σχέση έχει με αυτο που ειχαν γραψει οι ελληνόφωνοι σε αναρχο-σελιδα προ ετών : εξαπατήστε τους πνευματικά κατώτερους?

Να πούμε πως ο Ντούμας δεν είναι ο πρώτος που επιχειρεί να βγάλει «λάδι» τον παιδοβιαστή και μαστροπό, αφού και ο συνδικαλιστής της αστυνομίας Σταύρος Μπαλάσκας στο ίδιο στούντιο του ΣΚΑΪ ανέφερε πως είναι «επιφανής» άνθρωπος και πως είχε μια «καλή κοινωνική, άρτια οικογένεια» και μια «ιδιαίτερα καλή σύζυγο, επιφανής, πολύ καλή κυρία»…

Αυτα γινονται οταν οι μάζες οχι απλα δεν εχουν καταλαβει τιποτα αλλα παπαγαλιζουν για "κακους φασιστες" ουτε καν μπορουν να καταλαβουν οτι μεταξυ αλλων ενας απο λογους που δεν τους ηθελαν οι "κακοι" ειναι και αυτος , που τωρα υπουλα ο τυπος αποκαλει ελαττώμα αφου γνωριζει οτι οι μαζες δεν έχουν ιδέα ,και ξαφνικα οι μαζες πεφτουν απο τα συννεφα που γεμησε ο τοπος παιδεραστες μεταξυ αλλων ενω οι ιδιες μιλανε για κανους ναζι φασιστες(!) , και οι ελληνόφωνοι που γνωρίζουν οτι γνωρίζουμε οχι μονο για αυτο αλλα για πολλά κάνουν πολεμο σε αυτήν την σελίδα οπως σε καμιά άλλη εδώ και χρόνια μαλιστα φτανουν στο σημειο στο facebook να μην εμφανιζει τα post :

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications