Αποκαλύψεις εξωγήινων από τον πιλότο της CIA  John Lear

Ο πρώην πιλότος της CIA Τζον Ληρ πέρασε μέρος της ζωής του στην Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ και στη συνέχεια εργάστηκε για την Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών των συμμορητων (CIA). Κατά τη διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ (δεκαετία του 1970), πέταξε με αεροπλάνα για αποστολές για τη CIA .

Οι επαφές του στον κόσμο της αεροδιαστημικής ήταν εκτεταμένες και κάποια στιγμή ο Ληρ άρχισε να ενδιαφέρεται σοβαρά για μυστικά αεροπλάνα και έργα.

Στη δεκαετία του 1980, επισκέφτηκε μυστικές στρατιωτικές βάσεις στην έρημο της Νεβάδα, συμπεριλαμβανομένου αυτού που αργότερα έγινε γνωστό ως Περιοχή 51, που τότε ήταν άγνωστο στο κοινό. Μετά από αυτό, «έσπασε», άρχισε να δίνει συνεντεύξεις για UFO και επικοινωνίες μεταξύ εξωγήινων και του αμερικανικού στρατού, γιατί ένιωθε έντονη την ανάγκη να γνωρίζουν όλοι τις πληροφορίες που έμαθε.

Όλα ξεκίνησαν τον Ιούλιο του 1987, ο John Lear μίλησε για το περιστατικό με ένα τεράστιο UFO που ακολούθησε ένα αεροπλάνο πάνω από το Anchorage της Αλάσκας και για το περιστατικό του 1975 όταν UFO αιωρούνταν πάνω από στρατηγικές αεροπορικές βάσεις διοίκησης.

Ο ερευνητής δημοσιογράφος George Knapp πήρε συνέντευξη από τον Lear για μια μακροσκελή συνέντευξη βίντεο στα τέλη του καλοκαιριού του 1987 για το "On The Record" που μεταδόθηκε στο KLAS TV στο Λας Βέγκας της Νεβάδα. Αυτή η συνέντευξη έγινε ορόσημο για την Ουφολογία για τα επόμενα είκοσι τουλάχιστον χρόνια:

Knapp: Είπατε πριν ότι πολλές από τις προθέσεις τους ήταν εχθρικές και αναφέρατε νωρίτερα ότι υπήρχαν πολλές θεάσεις UFO γύρω από στρατιωτικές βάσεις. Γιατί δεν τους βλέπουμε εδώ στο Λας Βέγκας, έχουμε πολλές στρατιωτικές βάσεις εδώ.

Lear: Λοιπόν, στην πραγματικότητα έχουν υπάρξει πολλές αναφορές για UFO γύρω από το Λας Βέγκας και όχι συγκεκριμένα πάνω από βάσεις της πολεμικής αεροπορίας. Έχουμε ένα χώρο δοκιμών και φυσικά δεν ξέρουμε τι συμβαίνει εκεί και έχουμε την αεροπορική βάση Nellis. Αλλά στην πραγματικότητα δεν υπήρχαν πολλές θεάσεις.

Οι κύριες θεάσεις της Πολεμικής Αεροπορίας έγιναν το 1975. Ταυτόχρονα, UFO κατέβηκαν σε κάθε στρατηγική αεροπορική βάση διοίκησης που φρουρούσε την περίμετρο των βόρειων Ηνωμένων Πολιτειών. Πετούσαν πάνω από τον χώρο αποθήκευσης πυρηνικών όπλων και παρέμειναν εκεί μέχρι δύο και τρεις ώρες για τρεις ημέρες.

Το πρόβλημα δεν είναι μόνο ότι μας επισκέπτονται πέντε με δέκα διαφορετικοί (εξωγήινοι) πολιτισμοί. Προφανώς, και αυτό είναι ξεκάθαρο από την έρευνα που έκανα, τουλάχιστον το 90% από αυτούς είναι εχθρικοί. Και όταν λέω «εχθρικοί», είναι ξεκάθαρο ότι έχουν μια τελείως διαφορετική εκδοχή ηθικής από τη δική μας.

Άλλα αποσπάσματα από αυτή τη συνέντευξη: "Δεν προσπαθώ να πουλήσω ένα βιβλίο και μετά να διαφημίσω μια διάλεξη. Αυτό βασίζεται σε αυτό που συνάντησα μετά από εντατική έρευνα τον περασμένο χρόνο. Και ανακάλυψα ότι η κυβέρνησή μας έχει ανακαλύψει 10 έως 15 πραγματικούς ιπτάμενους δίσκους, τρεις ήταν σε άριστη κατάσταση, ένα από τα οποία προσπάθησαν να πετάξουν.

Έχουν 30 έως 50 σώματα εξωγήινων σε κρυογονική αποθήκευση. Γνωρίζουμε ακόμη και το όνομα του ατόμου του οποίου η δουλειά είναι να δείχνει αυτά τα σώματα σε αρχηγούς κρατών και σε άτομα που επιτρέπεται να τα δουν. Αντιπροσωπεύουν τουλάχιστον πέντε διαφορετικούς πολιτισμούς.

"Υπάρχουν τρία πράγματα που προσπαθούν να κάνουν με τις απαγωγές. Πρώτον, προσπαθούν να μας κατασκοπεύσουν. Ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 1940 και έβαλαν μια μικρή μονάδα, ένα πολύ μικρό αντικείμενο τύπου bb, στο πίσω μέρος του εγκεφάλου, και Το άφησαν εκεί για περίπου 18 χρόνια. Μάζευαν ανθρώπους και τους έβαλαν εμφυτεύματα περίπου στα 4. Στα 12 τους σήκωσαν και τους πρόσεχαν και μετά γύρω στα 18 τους τα έβγαλαν.

Δεύτερον, κάνουν μια μετα-υπνωτική προειδοποίηση στους ανθρώπους ότι μέσα στα επόμενα χρόνια θα συμβεί ένα μεγάλο γεγονός, κάτι μεγάλο θα συμβεί και αυτοί οι απαχθέντες άνθρωποι πανε σε κάποιο μέρος , αλλά ακόμα και με τις καλύτερες υπνωτικές τεχνικές μας, δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως το κανουν και τι είναι .

Επίσης το 1987, ο Ληρ κυκλοφόρησε μια δήλωση Τύπου ισχυριζόμενος ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ είχε στενή επαφή με εξωγήινους και «προωθούσε» κρυφά ταινίες όπως «ETs: Extraterrestrials» και «Close Encounters of the Third Kind» για να επηρεάσει το κοινό για τους εξωγήινους ως «διαστημικά αδέρφια» (τους εχθικους εξωγήινους εννοεί οι καλοι που ειναι και ανθρωπινης μορφης γνωστοι και ως αρχαιοι θεοι δεν θελουν καμια σχεση με μοχθηρες φυλες μοχθηρων εξωγήινων στην Γη , και που να ηξερε οτι δουλευε για τους συγγενεις των εχθικων μη ανθρωπινων εξωγήινων ο John Lear! ).

Το 1988, ο Ληρ έγραψε το βιβλίο The UFO Cover-up, στο οποίο είπε την ιστορία μιας μυστικής κυβερνητικής επιτροπής, του Majestic 12, που είχε συνάψει μια αμοιβαία συμφωνία με τους γκρίζους εξωγήινους.

Σε αυτό το βιβλίο, ο Lear ανέπτυξε επίσης τα ακόλουθα θέματα σχετικά με τα UFO και τους εξωγήινους: Ο μυστηριώδης θάνατος του υπουργού Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ Τζέιμς Φόρεσταλ, το περιστατικό του Ρόσγουελ, η συντριβή των UFO κατά τη διάρκεια της Αυτοκρατορίας των Αζτέκων, οι απαγωγές από εξωγήινους, τα πειράματά τους με εμφυτεύματα και η δημιουργία υβριδικών παιδιών (τα οποια ειναι αναμεσα μας ήδη αφου αυτο το εχουν ξανα κανει πριν 2000 χρονια και ξεχωριζουν απο την μη ανθρωπινη συμπεριφορα τους τοσο αυτοι οσοι και οι μοχθηρες φυλες που δημιουργησαν ως υπηρετες και ολα αυτα τα εχουν καλυψει κατω απο την θρησκεια και δηθεν ενος καλου θελουλη ), ακρωτηριασμένων αγελάδων και ανθρώπων, η βάση Dulce και άλλες υπόγειες βάσεις εξωγήινων.

Στα χρόνια που μεσολάβησαν, ο Ληρ είπε πολλά τέτοια συγκλονιστικά πράγματα. Είναι σαφές ότι ο Ληρ με τις συνομιλίες του «παρενέβη» σε μεγάλο βαθμό στις αρχές, όπως ο ίδιος επανειλημμένα δήλωσε. Και όταν ο Lear πέθανε ξαφνικά τον Μάρτιο του 2022, σε ηλικία 80 ετών, προκάλεσε πολλή συζήτηση οτι μπορει να τον δολογονησαν παρά το γεγονός ότι υπάρχουν πολλές φυσικές αιτίες θανάτου σε προχωρημένη ηλικία. ΥΓ: τωρα που κατεσκτησαν την Γη εκ των εσω δεν θελουν ουτε για δουλους πλεον μη δικες τους φυλες και μαντεψτε..... ! .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications