Καταζητείται η 38χρονη που έριξε καυστικό υγρό στον σύζυγό της

Ο άνδρας κινδυνεύει να χάσει το μάτι του.Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολυθεί εδώ και τρεις ημέρες για τον εντοπισμό της γυναίκας που έριξε καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της. Όλες οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα αμέσως μετά την αποτρόπαιη πράξη της, φυγαδεύτηκε από οικείο της πρόσωπο.

Για τρίτη μέρα η 38χρονη παραμένει άφαντη, παρά τις έρευνες της Αστυνομίας, και παρά το γεγονός ότι η ίδια σε δηλώσεις της έλεγε ότι θα παραδίνονταν στις Αρχές. Μάλιστα, χωρίς ίχνος ντροπής συνεχίζει να δίνει συνεντεύξεις και να μιλά με τα κανάλια, και παράλληλα κρύβεται για τα καλά. Η γυναίκα, στην οποία έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, υποστηρίζει πως δεν έχει ακόμα παραδοθεί καθώς «φοβάται για τη ζωή της».

Η αστυνομία έχει πραγματοποιήσει ελέγχους σε αρκετά σπίτια συγγενών και φίλων στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στο επίκεντρο των Αρχών βρίσκονται πλέον οι πιθανοί συνεργοί της γυναίκας, ενώ αναζητούνται μέσω του στίγματος του κινητού της τηλεφώνου. Οι αρχές περιμένουν τα αποτελέσματα από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου καθώς φαίνεται πως αμέσως μετά την πράξη της κάλεσε κάποιον από το κινητό της τηλέφωνο, πιθανότατα για να πάει να την παραλάβει.

Την ίδια ώρα ο 36χρονος σύζυγός της, μετά την επίθεση που δέχθηκε, νοσηλεύεται στην ειδική μονάδα εγκαυμάτων του Θριάσιου νοσοκομείου. «Δεν ξέρουμε ακριβώς ποιο οξύ, πιθανότατα νιτρικό οξύ και βιτριόλι μαζί. Έχει κάψει τμήμα του προσώπου, έχει κάψει τράχηλο, τον λαιμό δηλαδή, τον θώρακα και λίγο χέρι» υποστήριξε εξηγώντας πως «το σοβαρότερο σε αυτό το περιστατικό είναι ότι έχει ένα βαρύ έγκαυμα στα μάτια και η ανησυχία μας είναι πώς θα μπορούμε να συνδυάσουμε τις δύο θεραπείες γιατί χρειάζεται κάτι πολύ εξειδικευμένο για τα μάτια» ανέφερε με νόημα η διευθύντρια πλαστικής χειρουργικής του Θριάσιου Μαρία Καλοφώνου.

«Έστελνε ροζ φωτογραφίες στον αδελφό του θύματος»
Την ίδια ώρα, το οικογενειακό περιβάλλον του θύματος υποστηρίζει πως η 38χρονη έστελνε «ροζ» φωτογραφίες της κοπέλας στον αδελφό του θύματος. Ισχυρίζονται, ότι δεν δίστασε να τον προσκαλέσει και σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου, εκτιμώντας ότι δεν επέλεξε τυχαία τον συγκεκριμένο: Τον θεωρούσε υπαίτιο για τον χωρισμό της από τον 36χρονο. Όπως εκτιμά ο ίδιος, δεν αποκλείεται η 38χρονη να το έκανε αυτό για να συναντηθεί μαζί του και να του επιτεθεί.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications