Ξύπνησε η λεγόμενη  παγκόσμια οργάνωση ελευθερίας του Τύπου αλλα οχι για την  λογοκρισία στο ίντερνετ !!!

Η παγκόσμια οργάνωση ελευθερίας του Τύπου καταγγέλλει την κυβέρνηση για υποκλοπές, απειλές & βία!!!

Έρευνα για την ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα εκθέτει ανεπανόρθωτα τη χώρα μας και αναλύει τα όσα δυστοπικά ζούμε από την κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη, κάνοντας συγκεκριμένα αναφορές στις υποκλοπές, τις απειλές αλλά και τη βία.

Η έρευνα δημοσιεύεται από τη σύμπραξη επτά δημοσιογραφικών οργανώσεων, το Media Freedom Rapid Response.

Την ώρα που είναι σε εξέλιξη η διερεύνηση του σκανδάλου των υποκλοπών τόσο από την Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, τόσο κι από την επιτροπή PEGA του Ευρωκοινοβουλίου και λίγες μέρες μετά τις νέες αποκαλύψεις για απόπειρα παγίδευσης του κινητού τηλεφώνου του Χρήστου Σπίρτζη, η MFRR επισημαίνει ότι «η ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα συνέχισε την καταγεγραμμένη επιδείνωσή της μεταξύ Ιανουαρίου και Ιουνίου 2022».

Στην έκθεση, περιλαμβάνεται ξεχωριστό κεφάλαιο για την περίπτωση της Ελλάδας, ενώ γίνεται και χωριστή αναφορά και στο ζήτημα του σκανδάλου των υποκλοπών με αιχμή την παρακολούθηση του Θανάση Κουκάκη.

Η έκθεση θέτει σε υψηλή προτεραιότητα και το ζήτημα της ασφάλειας των δημοσιογράφων, με αναφορές τις επιθέσεις στα σπίτια δημοσιογράφων του ΣΚΑΪ, Δημήτρη Καμπουράκη και Άρη Πορτοσάλτε, γεγονότα που επιβαρύνουν τη θέση της Ελλάδας σε σχέση με την ασφάλεια των δημοσιογράφων.

Μπλα μπλα μπλα μονο για δικους μιλανε!! για το κατέβασμα βίντεο, μείωση απήχησης μεσω facebook Google, και γενικα για τον πολεμο σε ανεξαρτητες πηγες και την λογοκρισία στο ίντερνετ απο ελληνοφωνους μεσω αναρχο-goim λέξη.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications