500 χρόνια πίσω με τους δημοκράτες:  Νέο κύμα ακρίβειας θα «σαρώσει» την αγορά

Χιλιάδες άνθρωποι δεν μπορούν να βγάλουν τον μήνα εν έτη 2022 πως γίνεται αυτο με τόση πληθώρα αγαθόν τροφίμων και τεχνολογίας? κατα αλλα ειναι "θεωρίες συνωμοσίας" ότι κάποια οντά σε τούτο τον πλανήτη τρέφουν μοχθηρό μίσος για το ανθρωπινό γένος και σε φυλές που δεν δημιούργησαν αυτοί,αυτα γίνονται όταν η μεγαλύτερη μερίδα του πληθυσμού (μάντεψε σε τι φυλές ανήκει), ζει και σκέφτεται ως πρόβατο σε φάρμα, και όλη τους η ζωή περιστρέφεται γύρω απο τα πτυχία στο μασονικό σύστημα εκπαίδευσης (εκπαίδευση= ζωντανά που πρέπει να τα εκπαιδεύσεις πως να συμπεριφερονται να ζουν να σκέφτονται και να μάθουν να κανουν κατι διότι απο μονά τους δεν ), και ελέγχονται πλήρως σε τραγικό και ζωώδες βαθμό με κατι χαρτιά που αποκαλούν χρήματα ,επίσης ζουν δημοκρατικά με κτηνώδες ζωώδες έως δαιμονικές φυλές που δημιούργησαν τα ερπετά σαν μην τρέχει τίποτα διότι οι ιδιοι ειναι σε πολύ χαμηλό πνευματικό επίπεδο.

Αυτός ειναι ο πολιτισμός του πλανήτη Γη, σιγά μην σώσουν έναν τέτοιο λαό οι θεοί που στην ουσία ειναι οι αληθινοί original άνθρωποι με την έννοια της λέξης και οχι δίποδα οπως έλεγε και ένας αρχαίος ημίθεος που σημερα τον ξερουν με την λέξη "φιλόσοφος" τι θα πει "φιλόσοφος" ???

Στην απόλυτη οικονομική εξαθλίωση οδηγούνται οι Έλληνες πολίτες, καθώς χιλιάδες είναι τα νοικοκυριά όπου πλέον δεν μπορούν να βγάλουν τον μήνα, εξαιτίας των φοβερών ανατιμήσεων που καταγράφονται σχεδόν καθημερινά σε προϊόντα πρώτης ανάγκης.

Μάλιστα, όπως σας αναφέραμε χθες στο pronews.gr, μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου, θα αυξηθούν οι τιμές σε 35 βασικές κατηγορίες προϊόντων, κάνοντας ακόμα δυσκολότερη την επιβίωση για χιλιάδες συνανθρώπους μας.

Αποτέλεσμα αυτού είναι τα νοικοκυριά, να αναγκάζονται να κόβουν μέχρι και το φαγητό τους, προκειμένου να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν.
Η βασική αιτία αυτής της απίστευτης ακρίβειας είναι οι αντι-ρωσικές κυρώσεις που επέβαλε η κυβέρνηση εναρμονιζόμενη με την αυτοκτονική πολιτική της ΕΕ.

Παράλληλα, ο Σεπτέμβριος, είναι ο μήνας όπου οι μαθητές της χώρας επιστρέφουν στα θρανία, με αποτέλεσμα οι γονείς να χρειάζεται να βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη προκειμένου να προμηθευτούν τα απαραίτητα σχολικά είδη.

Όμως, η φετινή σχολική χρονιά, θα είναι ακόμη πιο δύσκολη, καθώς όπως έχουμε αναφέρει στο pronews.gr, «τσούζουν» φέτος οι τιμές στα σχολικά είδη, καθώς είναι ακριβότερα έως και 20%!

Το μόνο σίγουρο είναι πως, εξαιτίας των κυρώσεων της Δύσης στη Ρωσία, οι Ευρωπαίοι πολίτες, και ειδικά οι πολίτες της χώρας μας, οι οποίοι πλήττονται περισσότερο λόγω των χαμηλών αποδοχών τους, θα περάσουν ένα δύσκολο φθινόπωρο και έναν ακόμη δυσκολότερο χειμώνα

Μάλιστα, με το ηλεκτρικό ρεύμα, το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο να βρίσκονται στα ύψη, οι κουβέρτες μαζί με τα κεριά, ετοιμάζονται να κάνουν την εμφάνισή τους, θυμίζοντας μεταπολεμικές περιόδους.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications