Νέα επίθεση σκύλου σε 5χρονο στη Λαμία – «Σήκωσα τη μπλούζα του & τα έχασα» λέει η μητέρα του

Σε «πανδημία» έχουν εξελιχθεί οι επιθέσεις σκύλων σε ανθρώπους, με πολλά περιστατικά να καταγράφονται τον τελευταίο καιρό σε όλη τη χώρα,αλλα οι ψευδο-φιλόζωοι (σκυλοφίλοι) άφαντοι σε τέτοιες περιπτώσεις απο την πολύ ψευδό-φιλόζωηα τους η οποία τους έχει γίνει αρρωστημένο δόγμα (αυτα γινονται με δογματικες φυλες) δυο ειναι τα ενδεχόμενα: είτε οι ψευδό-φιλοζωικές οργανώσεις ιδρύθηκαν απο άναρχο-κομμουνιστες , είτε αυτοι μπήκαν σε αυτές και τις έκαναν σαν τα σημιτικά και μοχθηρά μούτρα τους και για να μαζέψουν goim και να τους λενε για κακους ναζι φασιστες επειδη ΔΕΝ εχουν ψυχοσυνθεση goim .

Λίγες ώρες μετά την επίθεση δεσποζόμενου σκύλου στη Λαμία σε 35χρονη γυναίκα, νωρίς το βράδυ της Τρίτης (27/9), στην πόλη κατεγράφη μία ακόμα επίθεση, αυτή τη φορά σε ένα 5χρονο αγοράκι.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το αγοράκι μαζί με την οικογένειά του βρισκόντουσαν στην πλατεία Αγίου Αθανασίου στα Γαλανέικα και καθόντουσαν σε κατάστημα εστίασης.

Ξαφνικά το άτυχο αγοράκι φώναξε στη μητέρα του ότι τον δάγκωσε ένα σκυλί που είχε τρυπώσει ανάμεσα στα καθίσματα.

«Αρχικά σάστισα, καθώς δεν είχα ακούσει κάποιο γάβγισμα ή έστω κάποιο θόρυβο που να δικαιολογεί αυτά που άκουγα από το μικρό, όταν σήκωσα όμως την μπλούζα του, “τα έχασα”, καθώς το παιδί ήταν δαγκωμένο στο ύψος του στήθους του», περιέγραψε η μητέρα του παιδιού.

Οι γονείς του 5χρονου έσπευσαν να περιποιηθούν το τραύμα του παιδιού τους που χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Λαμίας αλλά και να ειδοποιήσουν την αστυνομία, ενώ το σκυλί συνέχιζε να βρίσκεται στο σημείο. Μάλιστα, σύμφωνα με υπάλληλο του καταστήματος όπου έλαβε χώρα το γεγονός, ο ίδιος σκύλος είχε πριν από λίγες ημέρες επιτεθεί και πάλι σε παιδί, χωρίς ευτυχώς να το τραυματίσει.

Στο σημείο έφτασε άμεσα περιπολικό του ΑΤ Λαμίας που ειδοποίησε το Δήμο.
«Πρόκειται για δεσποζόμενο σκύλο που πρόσφατα εγκαταλείφθηκε», δήλωσε στο lamiareport ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Λαμιέων, Παναγιώτης Στασινός.

«Είναι ημίαιμος ελληνικός ιχνηλάτης, ο οποίος φέρει τσιπ αλλά δεν είναι καταχωρημένος στη βάση δεδομένων του υπουργείου», συνέχισε ο ίδιος και πρόσθεσε: «Ο κτηνίατρος και γενικά όποιος του πέρασε το τσιπάκι δεν το δήλωσε. Είναι κάτι που το συναντάμε συχνά ειδικά σε κυνηγόσκυλα. Επιτέλους θα πρέπει να ακολουθηθεί η νομοθεσία. Ο κτηνίατρος είναι υποχρεωμένος να το δηλώσει στη βάση δεδομένων και ο ιδιοκτήτης του να το δηλώσει ηλεκτρονικά στο Δήμο».

Σημειώνεται ότι οι γονείς του 5χρονου αναμένεται να κινηθούν νομικά υποβάλλοντας μήνυση κατά παντός υπευθύνου, ενώ το αγοράκι είναι καλά στην υγεία του.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications