Ξαφνικός θάνατος:: 44χρονος μπήκε να κάνει μπάνιο κι έπαθε ανακοπή!

Μεγαλώνει η λίστα των ξαφνικών θανάτων και οι περισσότεροι απο αυτούς έλεγαν την μασονικη φράση "θεωρίες συνωμοσίας" και διάβαζαν "έγκυρες πήγες" των σατανιστών ως αξιόπιστες πήγες , βασικά όσοι απο αυτούς ξεστομίζουν μασονικές φράσεις και λέξεις κλειδιά ή υποστηρίζουν άναρχο-συμμορίτες antifa και λοιπά μιάσματα τα ήθελαν και έπαθαν, το δεν ήξερα στην εποχη του ίντερνετ που βλεπεις μεχρι και τους δημοκρατες αναρχο-σατανιστές live δεν υπάρχει, και με το να χαϊδεύεις τα αυτια σε ηλίθιους το μονο που γίνεται να μεγαλώνει το κακό που υποστηρίζουν οι ιδιοι με καθε τρόπο .

Μέσα στη μπανιέρα του σπιτιού του άφησε την τελευταία του πνοή ένας 44χρονος στη Λάρισα, ο οποίος χθες βράδυ μπήκε να κάνει ένα μπάνιο και έπεσε ξαφνικά νεκρός.

Σύμφωνα με το larissanet.gr τον άτυχο άνδρα εντόπισε η οικογένειά του και παρότι έσπευσε το ΕΚΑΒ με δύο ασθενοφόρα και γιατροί και έγιναν μεγάλες προσπάθειες να τον επαναφέρουν, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο 44χρονος υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Η σορός του μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, ενώ οι σοκαρισμένοι οικείοι του αναμένουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής μήπως και δώσουν απαντήσεις στα αίτια του ξαφνικού θανάτου αλλα μην περιμενετε να δώσουν.

Η πανούκλα part2 ειναι σε πλήρη εξέλιξη μονο που αυτή την φορά οι περισσότεροι πανε σε αυτήν οικειοθελώς :

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications