Βρετανία: Αναγνωρίστηκε από το κράτος η καταστροφή της υγείας χιλιάδων ανθρώπων από τα εμβόλια

Το Ηνωμένο Βασίλειο αναγνώρισε ότι τα εμβόλια κατά Covid-19 έχουν παρενέργειες που προκαλούν εκτός από θανάτους και αναπηρίες σε πολλά από τα άτομα που εμβολιάζονται με αποτέλεσμα να εφαρμόσει πρόγραμμα οικονομικής αποζημίωσης!

Τα μέλη της οικογένειας όσων τραυματίστηκαν ή πέθαναν ως αποτέλεσμα του πειραματικού εμβολίου έχουν ήδη λάβει τις πρώτες πληρωμές στο πλαίσιο του προγράμματος, οι οποίες για αναπηρία άνω του 60% ή θάνατο είναι περίπου 140.000 ευρώ.

Η Vikki Spit πιστεύεται ότι είναι το πρώτο άτομο που πήρε χρήματα από το κυβερνητικό πρόγραμμα πληρωμής του εμβολίου αφού ο 48χρονος σύντροφός της αρρώστησε και πέθανε οκτώ ημέρες μετά τον εμβολιασμό από AstraZeneca.

Οι Βρετανοί υπήκοοι θα λάβουν αποζημίωση από το VPDS έως και 120.000 £ ή περίπου 140.000 ευρώ, αφορολόγητα. Περίπου 20 εμβόλια καλύπτονται από τις επιλογές πληρωμής του προγράμματος και ο COVID-19 προστέθηκε σε αυτές, σύμφωνα με αρχεία ιστοτόπων που διατηρεί η βρετανική κυβέρνηση.

Ένα εμβόλιο πρέπει να αφήνει ένα άτομο «βαριά ανάπηρο», το οποίο η βρετανική κυβέρνηση ορίζει ως τουλάχιστον 60%, προκειμένου να είναι επιλέξιμο για αποζημίωση.

«Αυτό θα μπορούσε να είναι ψυχική ή σωματική αναπηρία και θα βασίζεται σε ιατρικά στοιχεία από τους γιατρούς ή τα νοσοκομεία που συμμετέχουν στη θεραπεία τους», εξηγούν οι οδηγίες εφαρμογής.

Η πύλη της βρετανικής κυβέρνησης εξηγεί ακόμα ότι τα μέλη της οικογένειας μπορούν να υποβάλουν αίτηση για λογαριασμό των τραυματιών ή θανόντων: «Μπορείτε επίσης να υποβάλετε αίτηση για λογαριασμό κάποιου που πέθανε μετά από σοβαρή αναπηρία λόγω του εμβολιασμού του. Πρέπει να διαχειρίζεστε την περιουσία τους για να κάνετε αίτηση».

Η Αρχή Επιχειρηματικών Υπηρεσιών της Εθνικής Υπηρεσίας Υγείας (NHS), έχει μέχρι στιγμής πιστοποιήσει από τον Μάιο του 2022, 1.681 αιτήσεις σχετικά με τα εμβόλια για τον Covid-19.

«Με βάση τα τρέχοντα χρονοδιαγράμματα, μόλις σταλούν τα ιατρικά αρχεία για αξιολόγηση, αναμένουμε να λάβουμε μια έκβαση για τις περισσότερες περιπτώσεις από τον ανεξάρτητο ιατρικό αξιολογητή εντός 12 εβδομάδων», εξήγησε ένας εκπρόσωπος.

Η είδηση των αποζημιώσεων των θυμάτων εμβολίου, καθώς και στοιχεία από δοκιμές εμβολίων για τον COVID-19 που, υποδεικνύουν ότι τα εμβόλια δεν παρέχουν το επίπεδο ανοσίας που δήλωσαν οι κυβερνήσεις και τα κύρια μέσα ενημέρωσης, έχουν κρυφτεί από τις κυβερνητικές υπηρεσίες υγείας.

Πόσοι όμως θα αναγνωριστούν ως θύματα εμβολίων;
Από την στιγμή που το εμβόλιο για το Covid, σε όλο τον κόσμο, όπως και στην Βρετανία, είναι το μόνο που αποκλείεται ως αιτία θανάτου, καθώς πάντα ακολουθεί το σλόγκαν “απόλυτα ασφαλές και αποτελεσματικό” πόσοι είναι αυτοί που θα τους αναγνωριστεί ως αιτία σοβαρών παρενεργειών ή θανάτου από το εμβόλιο Covid και όχι απλώς εγκεφαλικό ή καρδιακές ανακοπές που είναι και η βασική αιτία θανάτου από τα εμβόλια λόγω θρόμβων;

Η κίνηση αυτή της Βρετανίας θα μπορούσε να αποσκοπεί στο να πάρουν ελάχιστοι τις αποζημιώσεις και οι περισσότεροι να μείνουν με την ελπίδα πως θα αποζημιωθούν; Αν δεν αναγνωριστούν επίσημα οι θάνατοι από τα εμβόλια, ποτέ δε θα υπάρξει πραγματική δικαιοσύνη στα θύματα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications