Η αστυνομικός που πυροβόλησε το Αλβανο-άναρχο-συμμορίτη: «Θα κάρφωνε το κατσαβίδι στην καρωτίδα μου

Όσα περιγράφει η 35χρονη αστυνομικός για την επίθεση και τους πυροβολισμούς

Για την στιγμή που πυροβόλησε τον 30χρονο αναρχο-συμμορητη της συμμορίας που είχε μετατρέψει σε κρησφύγετο τις παλιές φοιτητικές στην Πολυτεχνειούπολη στου Ζωγράφου, μίλησε η 35χρονη ανθυπαστυνόμος που συμμετείχε στην επιχείρηση.

Όπως περιέγραψε η αστυνομικός, κάποια στιγμή αισθάνθηκε κουρασμένη και αποφάσισε να αποχωρήσει για δύο ώρες από την επιχείρηση. Την ώρα που μπήκε στο υπηρεσιακό αυτοκίνητο, το οποίο ήταν παρκαρισμένο μέσα στο πανεπιστήμιο, είδε τον 30χρονο κακοποιό με το προσωνύμιο «Έσκο», να έρχεται προς το μέρος της κρατώντας ένα κατσαβίδι. Ο ίδιος, σύμφωνα με την περιγραφή της, την ρώτησε αν φορούσε αλεξίσφαιρο και έπειτα της επιτέθηκε. Εκείνη πρόλαβε να τραβήξει το σώμα της, με αποτέλεσμα όμως να τραυματιστεί στο χέρι. Τότε, σήκωσε το όπλο και τον πυροβόλησε στο πόδι.

«Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Έπραξα αυτό που έπρεπε για τη δική μου ζωή και του συναδέλφου. Ήμουν στην επιχείρηση από την προηγούμενη μέρα και επειδή ήταν πολλή η κούραση είπα να φύγω για δύο ώρες και να επιστρέψω, αλλά έγινε ότι έγινε. Την ώρα που έφευγα έχοντας πάρει άδεια από τον διευθυντή μου κατάλαβε ότι ήμουν αστυνομικός και μου επιτέθηκε. Ήξερα ότι αυτός ήταν ο εγκέφαλος της οργάνωσης» είπε μιλώντας στην εκπομπή Tlive και πρόσθεσε:

«Το μόνο που με ενδιέφερε εκείνη την ώρα ήταν να δω τον χώρο γύρω μου να μην έχει κόσμο γιατί πρόκειται για φοιτητική εστία. Αφού βεβαιώθηκα για την ασφάλεια όλων μας και των φοιτητών ενήργησα όπως θα έπρεπε. Πάνω του είχε μόνο αυτό το κατσαβίδι, αλλά συνήθως κινούνταν με οπλισμό. Ήρθε καταπάνω μου με σκοπό να μου επιτεθεί. Είναι ξεκάθαρο πως αν είχε όπλο πάνω του θα το είχε αξιοποιήσει. Δεν ήρθε απλώς για να με απειλήσει ή να με τραυματίσει. Αν δεν είχα σηκώσει το χέρι μου θα με είχε τραυματίσει στο λαιμό, στην καρωτίδα».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications