Ιουδαίος Harari: «Σταματήστε να ταξιδεύετε για το καλό του… περιβάλλοντος»

«Αλλάξτε τρόπο ζωής - Να είστε ευτυχισμένοι στο σπίτι σας» αλλα δεν έχουν καμία σχέση αυτοι με τα σοβιετικου τυπου μέτρα με εσωτερικα διαβατηρια, οχι μονο ειναι "θεωριες συνομωσιας" αλλα ειναι και "φασιστικα" μέτρα για ορδές , για παντα "οι κακοί φασίστες ευθύνονται" και αν ρωτήσεις εκατομμύρια τι ακριβώς σημαίνει το φασίστες δεν θα ξερουν να σου απαντήσουν (!) άπλα ετσι τους έμαθαν οτι ειναι κακό , σαν το πείραμα με τις μαϊμούδες ..

Ο Yuval Noah Harari, μέλος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) και εντολέας του υποχειριου τους γνωστος ως Klaus Schwab που μιλώντας στην σύνοδο του Warwick Economics Summit του 2022, είπε πως στο μέλλον οι άνθρωποι δεν θα χρειάζεται να ταξιδεύουν σε μακρινά νησιά για να είναι ευτυχισμένοι και ότι δεν θα χρειάζεται να ξοδεύουν χρήματα σε προϊόντα ομορφιάς που βλάπτουν το περιβάλλον για να νιώθουν καλά με τον εαυτό τους.

Με άλλα λόγια οι εμπνευστές της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» θέλουν να περιορίσουν την βασική ελευθερία του ατόμου μαζί με αυτήν της ελευθερίας του λόγου, που είναι να πηγαίνει όπου θέλει όποτε θέλει.

Κι όλα αυτά για το «καλό» της Γης. Αύριο θα είναι κάτι άλλο. Φυσικά εννοείται πως οι πλούσιοι θα συνεχίσουν να διατηρούν τα δικά τους προνόμια στο να ταξιδεύουν και να περνούν καλά.

Ο Harari πρότεινε στα έθνη του κόσμου να καταναλώνουν επιπλέον 2% του ΑΕΠ τους ετησίως για να αποτρέψουν ένα «καταστροφικό» κλιματικό γεγονός.

«Ακούτε τις διαφημίσεις στην τηλεόραση και αποκτάτε αυτήν την ιδέα ότι ”Αν θέλω ήσυχο το κεφάλι μου, πρέπει να πετάξω στην άλλη άκρη του πλανήτη σε κάποιο ειδυλλιακό νησί και να ξοδέψω πολλά χρήματα” και να δημιουργήσω τεράστια ποσά ρύπανσης στην διαδικασία αυτή προκειμένου να αποκτήσω γαλήνη. Κι αυτό είναι απλά ανοησία.

Εννοώ, δεν χρειάζεται να αλλάξετε την βασική σας επιθυμία να έχετε γαλήνη αλλά μπορείτε να την επιτύχετε ακριβώς εδώ. Δεν χρειάζεται να πετάξετε στην άλλη άκρη του πλανήτη. Συνεπώς, τις βασικές επιθυμίες των ανθρώπινων όντων, ναι είναι πολύ δύσκολο να τις αλλάξουμε και δεν χρειάζεται να τις αλλάξουμε.

Πρέπει να αλλάξουμε τον ακραία έμμεσο και ορισμένες φορές γελοίο τρόπο με τον οποίο κυνηγάμε αυτές τις θεμελιώδεις ανθρώπινες ανάγκες και ανθρώπινες επιθυμίες». Με λίγα λόγια προτείνει οι άνθρωποι να ζουν μία «μετρημένη» ζωή και να περνούν καλά μόνο με όσα διαθέτουν. Δηλαδή να μένουν στο σπίτι τους και να ζουν σε μία «εικονική πραγματικότητα».

Σημειώνεται ότι ο Yuval Noah Harari είναι συνομιλητής του Κυριάκου Μητσοτάκη και σε ανύποπτο χρόνο είχε μιλήσει για την χρησιμότητα του Covid-19 και προφανώς τώρα και της ευλογιάς των πιθήκων, καθώς θα πείσουν τους πολίτες του πλανήτη να αποδεχτούν διαρκή και αδιάκοπη παρακολούθηση από τις κυβερνήσεις!

Όπως είπε χαρακτηριστικά πριν λίγους μήνες η πανδημία (άρα κι όλες οι πανδημίες) «πείθει τους ανθρώπους να δεχθούν νομιμοποίηση απόλυτης βιομετρικής παρακολούθησης».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications