Ο Ζούκερμπεργκ καλείται να παραδώσει έγγραφα σχετικά με την παρέμβαση του FBI στις εκλογές του 2020 στις ΗΠΑ

Οι γερουσιαστές Chuck Grassley (R-IA) και Ron Johnson (R-WI), οι οποίοι θα μπορούσαν να προεδρεύσουν ισχυρές επιτροπές της Γερουσίας το 2022, εξέδωσαν επιστολή ζητώντας να μάθουν περισσότερα για τον ρόλο που φαίνεται να διαδραμάτισε το μασονο-facebook το οποίο συνεργάζεται και χρηματοδοτεί άναρχο-εγκληματικές οργανώσεις που το παίζουν δηθεν ανεξάρτητοι έλεγχες ειδήσεων καταστέλλοντας ενολχητικά post ακομα και αν δεν τα βγαλουν δηθεν fake news και όλοι τους ειναι αριστερό-κομμουνιστές με στενές σχέσεις με ιουδαίους αλλα τωρα ξυπνησαν στην Αμερική καποιοί οτι το facebook κανει σκόπιμη απήχηση post ακομα και ολοκλήρων σελίδων σαν την δική μας. Και έλεγχο σε οτι βάζουμε μεσώ ελληνόφωνων άναρχο-μιασμάτων ωστε να ξερουν ελληνικα οπως ο άναρχο-μασόνος διαχειριστή του "ελληνικός βόθρος" απο το London που την έκλεισαν μόλις ξεμπέρδεψαν με την Χ,Α το 2020 , απο την Ιρλανδία που ανήκει στην έδρα της μασονίας τους στην Βρετανία IP 31.13.127.13 και απο την Καλιφόρνια IP 69.171.251.116 οι δυο mac που ελέγχουν τι βάζουμε και μετα τα βλέπουν η δεν τα βλέπουν στο facebook :

Τον Μάιο του 2021, το Project Veritas κυκλοφόρησε εσωτερικά έγγραφα που έδειχναν ότι το Facebook διεξήγαγε μια περίπλοκη εκστρατεία για να λογοκρίνει οποιαδήποτε κριτική για τα εμβόλια για τον COVID-19.

«Η εταιρεία έχει δημιουργήσει ένα σύστημα βαθμίδων για να ταξινομεί τα σχόλια σε διάφορες κλίμακες, με βάση το πόσο έντονα η δήλωση αμφισβητεί ή προειδοποιεί κατά του εμβολίου για τον COVID-19», σημείωσε η ομάδα

«Το επίπεδο 2, για παράδειγμα, αντιπροσωπεύει «έμμεση αποτροπή» από τον εμβολιασμό και σύμφωνα με πηγές του PV, τα σχόλια των χρηστών αυτού του είδους θα «καταστέλλονταν» σε μεγάλο βαθμό», συνέχισε η έκθεσή τους .

«Δεν έχει σημασία αν τα σχόλια είναι αληθινά, πραγματικά ή αντιπροσωπεύουν την πραγματικότητα», σημείωσε το Project Veritas. «Το σχόλιο υποβιβάζεται, θάβεται και αποκρύπτεται από την κοινή θέα εάν έρχεται σε σύγκρουση με αυτό το σύστημα».

Έτσι, το Facebook έχουν γίνει όργανα της κυβέρνησης αντί για ιδιωτικές και ανεξάρτητες εταιρείες. Είτε μέσω εξαναγκασμού, εκφοβισμού ή δωροδοκίας με χρήματα των φορολογουμένων, οι μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας έχουν συνεργαστεί χέρι-χέρι με την κυβέρνηση για να γίνουν οι διαιτητές της δημόσιας πληροφόρησης στο διαδίκτυο.

«Ο αμερικανικός λαός αξίζει να γνωρίζει εάν το FBI χρησιμοποίησε το Facebook ως μέρος του υποτιθέμενου σχεδίου του για να δυσφημήσει πληροφορίες σχετικά με τον Χάντερ Μπάιντεν», αναφέρει η επιστολή.

«Αν ναι, το Κογκρέσο και ο αμερικανικός λαός απαιτούν σαφήνεια σχετικά με τον βαθμό στον οποίο το FBI επικοινώνησε με το Facebook κατά τις εκλογές του 2020 σχετικά με πληροφορίες που σχετίζονται με τον Χάντερ Μπάιντεν.» Οι γερουσιαστές αναφέρονται σε μια πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε ο Ζάκερμπεργκ με τον δημοφιλή παρουσιαστή του podcast Joe Rogan. ως απόδειξη παρέμβασης του FBI στις εκλογές.

«Φάνηκε να υποδείξατε ότι, ως αποτέλεσμα της προειδοποίησης του FBI, το Facebook πήρε τελικά μέτρα για να λογοκρίνει τα άρθρα ειδήσεων σχετικά με τον φορητό υπολογιστή του Χάντερ Μπάιντεν. Συγκεκριμένα, είπατε ότι η «διανομή» αυτών των άρθρων στο Facebook μειώθηκε και εξηγήσατε ότι «η κατάταξη στην τα νέα ήταν λίγο πιο χαμηλά.

Έτσι, λιγότεροι άνθρωποι το είδαν από όσο θα το έβλεπαν διαφορετικά ». Αν και σημειώσατε ότι οι χρήστες εξακολουθούσαν να μοιράζονται τα άρθρα, διευκρινίσατε ότι ο αριθμός των χρηστών που μπορούσαν να το δουν μειώθηκε κατά ένα «σημαντικό» ποσό», προστίθεται στην επιστολή. Στη συνέχεια, οι γερουσιαστές ενημέρωσαν τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Meta/Facebook ότι αναζητούσαν παρακάτω πληροφορίες:

«Ο αμερικανικός λαός αξίζει να γνωρίζει εάν το FBI χρησιμοποίησε το Facebook ως μέρος του υποτιθέμενου σχεδίου του για να δυσφημήσει πληροφορίες σχετικά με τον Χάντερ Μπάιντεν», αναφέρεται στην επιστολή. "Εάν ναι, το Κογκρέσο και ο αμερικανικός λαός απαιτούν σαφήνεια σχετικά με τον βαθμό στον οποίο το FBI επικοινώνησε με το Facebook κατά τις εκλογές του 2020 σχετικά με πληροφορίες που σχετίζονται με τον Χάντερ Μπάιντεν. Έχοντας αυτό υπόψη, δώστε τις ακόλουθες πληροφορίες το αργότερο έως τις 12 Σεπτεμβρίου 2022".

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications