Τέσσερις celebrities «πεθαίνουν ξαφνικά» σε μια εβδομάδα

Ο Iουνιος είχε πολλους θανατους που τωρα γινονται γνωστοί: Ξεκίνησε με τον πρώην αστέρα του ποδοσφαίρου της Notre Dame, Paul Duncan, ο οποίος πέθανε στις 15 Ιουνίου σε ηλικία 35 ετών μετά από ξαφνική καρδιακή ανακοπή κατά τη διάρκεια ενός αγώνα.

«Θα κάνουμε μια ιατρική εξέταση για να καταλάβουμε την αιτία του θανάτου», ειπε η σύζυγός του, Έλεν Ντάνκαν, σε μια ανάρτηση στο Instagram (εντάξει αυτή περιμένει να της πουν ).

Τον Ντάνκαν ακολούθησε ο πρώην αστέρας του ποδοσφαίρου του NFL Τσαρλς Τζόνσον, ο οποίος πέθανε ξαφνικά στις 19 Ιουνίου σε ηλικία 50 ετών. Ο θάνατος του νικητή του Super Bowl βρίσκεται υπό διερεύνηση και η αιτία θανάτου δεν έχει γίνει γνωστή, σύμφωνα με το CBS17.

Την ίδια μέρα, ο Νόλαν Νιλ σταρ του The Voice και του America's Got Talent βρέθηκε νεκρός σε ηλικία 41 ετών, με άγνωστη αιτία θανάτου.

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια Shonka Dukureh, η οποία πρωταγωνίστησε στην πρόσφατη επιτυχημένη βιογραφική ταινία του Έλβις, βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Νάσβιλ σε ηλικία 44 ετών. Το Fox News ανέφερε ότι το Μητροπολιτικό Αστυνομικό Τμήμα του Νάσβιλ απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενεργείας, αλλά δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία θανάτου.

Αν και δεν πέθανε, ο σταρ των American Pickers, Frank Fritz, νοσηλεύτηκε μετά από ένα ξαφνικό εγκεφαλικό επεισόδιο. «Ο Φρανκ έπαθε εγκεφαλικό και είναι στο νοσοκομείο», έγραψε ο φίλος του Φριτς Μάικ Γουλφ σε μια ανάρτηση στο Instagram. "Παρακαλώ κρατήστε τον στις καρδιές και τις σκέψεις σας. Φρανκ, προσεύχομαι περισσότερο από οτιδήποτε άλλο να βγεις καλά από αυτό. Σε αγαπώ φίλε".

Το Americas Frontline News ανέφερε τον θάνατο του Καναδού κωμικού Nick Nemeroff, ο οποίος πέθανε ξαφνικά στον ύπνο του χωρίς προφανή λόγο. Ο 32χρονος κωμικός είχε αποκτήσει μέτρια φήμη, με εμφανίσεις στην καναδική τηλεόραση και τον Conan O'Brien, και ήταν υποψήφιος για το Κωμικό Άλμπουμ της Χρονιάς στα βραβεία Juno 2021.

Επίσης η Gwen, η 17χρονη κόρη του βουλευτή Sean Casten (D-IL), πέθανε ξαφνικά στον ύπνο της. Δεν ανακοινώθηκε η αιτία θανάτου. Ο βουλευτής Casten δεν απάντησε στο αίτημα ενημέρωσης του America's Frontline News.

Τα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν μια ανησυχητική αύξηση των «μυστηριωδών» θανάτων μεταξύ νεαρών, υγιών ανθρώπων που προκαλεί σύγχυση στους γιατρούς. Οι θάνατοι συμβαίνουν συχνότερα σε άτομα κάτω των 40 ετών και συνήθως οφείλονται σε καρδιακή ανακοπή.

Οι γιατροί φέρονται να είναι «μπερδεμένοι» και έχουν μάλιστα ορίσει έναν όρο για αυτό το φαινόμενο: «σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου ενηλίκων» (SADS). «Τι είναι το SADS; Υγιείς νέοι πεθαίνουν από το σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου ενηλίκων», αναφέρει το news.com.au.

«Υγιείς νέοι πεθαίνουν ξαφνικά και απροσδόκητα από ένα μυστηριώδες σύνδρομο, καθώς οι γιατροί αναζητούν απαντήσεις μέσω ενός νέου εθνικού μητρώου», έγραψε η Daily Mail. Το σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου ενηλίκων είναι ένας «γενικός όρος που περιγράφει τους απροσδόκητους θανάτους σε νέους», συνέχισε, επικαλούμενη το Βασιλικό Αυστραλιανό Κολλέγιο Γενικών Ιατρών! λένε οτι θελουν αρκει να μην πουν οτι ειναι απο τα μπολισματα !.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications