Ο  Bill Gates   παραπονιέται ότι οι άνθρωποι τον αποκαλούν «δολοφόνο δημοσίως»

Ο Γκέιτς λέει ότι έχει καταδικαστεί από ανθρώπους που φώναζαν δημόσια ότι «σκοτώνω ανθρώπους».

«Είναι κάπως περίεργο να καταλαβαίνεις ότι σε αποκαλούν δολοφόνο», είπε. «Ουάου, αυτοί οι άνθρωποι υπάρχουν πραγματικά. Δεν είναι απλώς ένα ρομπότ που στέλνει τρελά μηνύματα».

Σύμφωνα με τον The Guardian, ο Γκέιτς είπε επίσης ότι είναι «τραγικό» αν τέτοιες πεποιθήσεις κάνουν τους ανθρώπους απρόθυμους να εμπιστευτούν τα εμβόλια ή να φορέσουν μάσκες κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19.

«Θα πρέπει πραγματικά να εκπαιδεύσουμε τους εαυτούς μας σε αυτό τον επόμενο χρόνο και να καταλάβουμε πώς αλλάζει η συμπεριφορά των ανθρώπων και πώς θα έπρεπε να το ελαχιστοποιήσουμε αυτό», είπε.

Το εμβόλιο κατά του COVID-19, στο οποίο αναφερόταν ο Γκέιτς, έγινε υποχρεωτικό σε χώρες σε όλο τον κόσμο κατά τη διάρκεια της πανδημίας με πρωτοφανείς τρόπους, οι πολίτες έχασαν δικαιώματα για την άρνηση του εμβολίου, το οποίο εγκρίθηκε σε βάση έκτακτης ανάγκης.

Σε μια συνέντευξη ο Gates είπε ότι δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί ορισμένοι θεωρητικοί πιστεύουν ότι θέλει να κάνει ένεση στους ανθρώπους με μικροτσίπ.

«Άνθρωποι σαν εσάς και εμένα και τον Τόνι Φάουτσι έχουν γίνει αντικείμενο πολλής παραπληροφόρησης», είπε. "Δεν το περιμενα αυτο. Κάποια από αυτά, όπως το να βάζω μάρκες στα μπράτσα, δεν μου βγάζει νόημα, γιατί να θέλω να το κάνω αυτό;

Σε ένα άρθρο από τη Linsey McGoey, διευθύντρια του Κέντρου Έρευνας στην Οικονομική Κοινωνιολογία έγραψε για τις ανησυχίες με το Ίδρυμα Gates. Είπε ότι το Ίδρυμα Gates ελέγχεται από ένα ασυνήθιστα μικρό διοικητικό συμβούλιο, συμπεριλαμβανομένου του "Bill, της εν διαστάσει συζύγου του, Melinda, και του δισεκατομμυριούχου επενδυτή Warren Buffett".

«Όσο μεγαλύτερο γινόταν το ίδρυμα, τόσο λιγότερο κάποιος φαινόταν διατεθειμένος να κάνει σκληρές ερωτήσεις σχετικά με τη μυστική δομή διαχείρισης ή την τάση του να δίνει χρήματα σε κερδοφόρες πιστωτικές κάρτες και φαρμακευτικές εταιρείες όπως η Mastercard, παρά το γεγονός ότι χαρίζει χιλιάδες εκατομμύρια σε πλούσιες εταιρείες ένα ασυνήθιστο και ανησυχητικό προηγούμενο στον φιλανθρωπικό τομέα».

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Αν έκανε update?,;
Αν άλλαζε σκληρό δίσκο;
Αν ξαναφορτωνε σωστά αληθινά παράθυρα;
Πόσα θα μπορούσε να έκανε!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications