Ένα νέο περιστατικό που οι μάζες βλέπουν άπλα την κορφή του παγόβουνου και οχι την ουσία, ήρθε στο φως σήμερα. Αυτά γίνονται όταν νομίζεις πως όλοι σε αυτό πλανήτη ειναι αγγελούδια και απο ενα καλο θεούλη:

Συνέβη τα μεσάνυχτα στη Νέα Ιωνία του Βόλου, κοντά στο πάρκο Βαλαχή, όταν ένας 41χρονος άνδρας ξυλοκοπούσε άγρια την 39χρονη γυναίκα του που η ίδια επέλεξε να ειναι με αυτόν , τουτέστιν η ίδια οικειοθελούς γουστάρει μοχθηρούς για γεννήσει επίσης μοχθηρούς και εξαπλώνεται το κακό στην Γη .

Περίπου δύο ώρες ήταν αβοήθητη η γυναίκα στα χέρια του κακοποιητή της ο οποίος η χτυπούσε με γροθιές και της κοπανούσε το κεφάλι στο οδόστρωμα και κατόπιν, την πέταξε στο δρόμο αιμόφυρτη, μπήκε στο αυτοκίνητό του και έφυγε!

Οι περίοικοι σύμφωνα με το thessaliatv.gr παρότι έβλεπαν τι συνέβαινε, καθυστέρησαν να ειδοποιήσουν την αστυνομία, ενώ υπήρξε τελικά κινητοποίηση χάρη σε ένα άλλο νεαρό ζευγάρι που είδε τι είχε γίνει.

Ο άνδρας κυνήγησε τον δράστη και τελικά κατάφερε να τον πιάσει και να τον ακινητοποιήσει μαζί με άλλους κατοίκους που τον βοήθησαν, ενώ η γυναίκα έμεινε μαζί με την αιμόφυρτη κοπέλα μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr το σκηνικό έγινε έξω από καφέ και ήταν ένας θαμώνας αυτός που αντιλήφθηκε τι γινόταν και αυτός που ακινητοποίησε τον 41χρονο.

Ο δράστης συνελήφθη και κρατείται λένε, ενώ η "άτυχη γυναίκα" νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, η "άτυχη γυναίκα" ???γιατι άτυχη ? επειδή ειναι ανίκανη να δει το κακό και ο άγγελος της προέκυψε δαίμονας? πως ακριβως ειναι ατυχή? ατυχία ειναι να ενα τυχαίο γεγονός, το να είσαι με μοχθηρούς και αγρίμια δεν ειναι ατυχία αλλα επιλογή, επισης με το να πατας Like σε αναρχο-σατανο-συμμορητες και να τους υποστηριζεις δεν ειναι τυχαιο γεγονος αλλα επιλογη, υποθάλπτεις την αδικία το ψέμα την υποκρισία και γενικά ολα τα κακά που υπάρχουν στο σύμπαν συνεπώς είσαι συνεργός στο κακό που γίνεται στο κόσμο, διότι άπλα υποστηρίζεις το κακό,ειναι σαν κάποιος να σκοτώσει και να τον καλύπτεις γιατι απλα σκοτωνει αλλον, δολοφόνος δεν ειναι μονο αυτός που κανει την δολοφονία αλλα και αυτός που τον καλύπτει, και ετσι με ανοιχτές αγκάλες θα σε περιμένουν στο παράδεισο για να σε ξανα στείλουν αμέσως σε ακόμη χειρότερο κόσμο μήπως και μάθεις να ξεχωρίσεις το κακό απο κάλο ! .

Παρατράβηξε το αστείο με τις ηλίθιες που πανε και ζευγαρώνουν με "δαίμονες" και γέμισε ο τόπος μοχθηρούς παιδεραστές κτλ κτλ κτλ κτλ! και μετα κλαψουριζουν οτι δεν υπαρχουν αντρες ενω ειναι σε αναρχο-σατανικες ομαδες του τυπου Σατανισμος και Γατες αλλα αυτές νομιζουν οτι ειναι σε φιλοζωική οργάνωση , επισης διαβαζουν lifo Ελληνικά Hoaxes πρωτο θεμα κτλ κτλ κτλ και νομιζουν οτι ζουν στο παραδεισο, σιγουρα έκει που πανε δεν θα βρουν αντρες αλλα δαιμονες,και τους δαίμονες τους βλέπουν αγγελούδια μονο με την εξαπάτηση και τον λόγο α! εχουν και οι δαίμονες φτερά! , και δαιμονες διοτι ετσι ξερουν το κακό μεσώ θρησκειών,γιατι αν τους πεις τι πραγματικά ειναι αυτοι "δαίμονες" και για την αληθινή φύση τους δεν θα καταλάβουν τίποτα λόγω πνευματικής φτωχιάς .

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications