(Βίντεο) Συνολικά 900 νεαροί αθλητές που ήταν υγιείς πεθαίνουν μέσα σε μόλις 18 μήνες

Το διαδικτυακό περιοδικό Real Science που προφανως δεν ελεγχεται απο τους συμμορητες παρακολουθεί τους θανάτους και τις ανεπιθύμητες παρενέργειες αθλητών από τη στιγμή της έναρξης των πειραματικών ενέσεων κατά του Covid τον Ιανουάριο του 2021 έως τις 31 Αυγούστου του τρέχοντος έτους.

Το περιοδικό έχει καταγράψει, κατονομάσει και καταλογίσει ανά χώρα κάθε αθλητή που υπέστη σοβαρό ανεπιθύμητο συμβάν ή πέθανε. Δεν είναι μια εξαντλητική λίστα, αλλά είναι καλύτερη.

Σχεδόν σε όλα αυτά τα θύματα του εμβολίου η αιτία θανάτου τους αναφέρεται ως «άγνωστη».

Πριν από την έναρξη των ενέσεων για τον Covid, ο μέσος αριθμός θανάτων αθλητών ανά έτος ήταν 29, σύμφωνα με έρευνα της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής. Συγκρίνετε αυτό με τους σχεδόν 900 γνωστούς θανάτους αθλητών που καταγράφηκαν τους τελευταίους 18 μήνες, όλοι τους ανεξήγητοι.

Σύμφωνα με τη Real Science, τα διαθέσιμα στοιχεία δείχνουν ότι οι θάνατοι από καρδιαγγειακά νοσήματα σε αγώνες επαγγελματικού ποδοσφαίρου παγκοσμίως το 2021 ήταν 300% υψηλότεροι από τον μέσο όρο των 12 ετών.

Τα δεδομένα υπάρχουν. Τώρα δεν είναι ασυνήθιστο ο αριθμός των θανάτων σε ένα μήνα να υπερβαίνει τον ετήσιο μέσο όρο των θανάτων αθλητών σε μια περίοδο 12 ετών.

Ήταν εύκολα ορατό σε οποιονδήποτε με μισό εγκέφαλο, απλά κοιτάζοντας το ιστορικό των υποστηρικτών της ένεσης, των διανθρωπιστών όπως ο Klaus Schwab και ο Yuval Noah Harari και κερδοσκόπων εμβολίων όπως ο Δρ. Anthony Fauci, ο Dr. Peter Daszak, ο Bill και η Melinda Gates. , Χένρι Κίσινγκερ, το Ίδρυμα Ροκφέλερ, όλοι πιστεύουν ότι ο κόσμος είναι υπερβολικά υπερπληθυσμένος.

Τώρα ζούμε έναν εφιάλτη ευγονικής που προωθείται από τον ΟΗΕ, το WEF, τη Big Pharma και τη Big Tech, και σχεδόν κανείς δεν θέλει να μιλήσει γι 'αυτό. Τα ΜΜΕ σιωπούν.

Εν τω μεταξύ, το British Heart Foundation αντιμετώπισε αντιδράσεις μετά τη δημοσίευση νωρίτερα φέτος που έδειχνε μια γυναίκα ποδοσφαιριστή να καταρρέει στο γήπεδο.Από τότε που άρχισε να προβάλλεται η διαφήμιση τον Ιανουάριο, εκατοντάδες άλλοι αθλητές έχουν καταρρεύσει.

Το βίντεο με τίτλο This is science, δείχνει μια νεαρή γυναίκα να επευφημείται από τις εξέδρες από τη μητέρα της καθώς παίζει ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι ποδοσφαίρου πριν καταρρεύσει ξαφνικά. Το ένα λεπτό χαμογελάει και τρέχει στο γήπεδο, το επόμενο είναι ξαπλωμένη .

«Με την υποστήριξή σας, βοηθάμε να μετατρέψουμε τις συγκλονιστικές ιδέες και θεωρίες επιστημονικής φαντασίας σε θεραπείες που σώζουν ζωές και πιθανές θεραπείες», λέει ο αφηγητής του βίντεο.

Το Euro Weekly News αναφέρει ότι πολλοί διαδικτυακοί τηλεθεατές της διαφήμισης χαρακτήρισαν «αηδιαστικό» το γεγονός ότι η φιλανθρωπική οργάνωση «ομαλοποιεί» το έμφραγμα σε παιδιά και νεαρούς αθλητές, το οποίο ήταν εξαιρετικά σπάνιο μέχρι την κυκλοφορία των εμβολίων.

Συνδέοντας την καμπάνια της φιλανθρωπικής οργάνωσης με το εμβόλιο, ένας χρήστης του Twitter έγραψε: «Αηδιαστικό βίντεο. Προτιμούν να μιλούν για «φυσιολογικές» καταρρεύσεις στους αθλητές παρά για φυσική ανοσία… για παράδειγμα. Ελπίζω οι άνθρωποι να μην είναι τόσο τυφλοί».

Ένας χρήστης : «Προσπαθούν να το ομαλοποιήσουν, ώστε κανείς να μην καταλάβει ότι είναι το τσίμπημα που το προκάλεσε. Αυτοί οι άνθρωποι είναι άρρωστοι».

Ένας άλλος το αποκάλεσε «προπαγάνδα», γράφοντας: «Το έβαλαν στο διάλειμμα στον τελικό , το μεγαλύτερο κοινό στη Βρετανία είδε αυτή την προπαγάνδα».

Ένας άλλος χρήστης του Facebook συνέχισε γράφοντας: «Εργάστηκα για το British Heart Foundation για μεγάλο χρονικό διάστημα και είμαι τόσο απογοητευμένος που βλέπω ότι «ομαλοποιούν» μικρά παιδιά που πεθαίνουν από καρδιακή προσβολή… είναι τόσο σπάνιο! Αναρωτιέμαι πόσα τους πληρώνει η κυβέρνηση για να διαδίδουν την προπαγάνδα τους. Δεν θα υποστηρίζω πλέον αυτή τη φιλανθρωπία».

Ένας άλλος έγραψε: «Μια άλλη «φιλανθρωπία». Προσποιούμενοι ότι νέοι πεθαίνουν τακτικά από καρδιακά προβλήματα για να δημιουργήσουν ένα κίνητρο συγκέντρωσης χρημάτων. Αηδιαστικό και αίσχος ».

Σε μια μελέτη που αξιολογήθηκε από ομοτίμους, το 94% των εμβολιασμένων ασθενών με επακόλουθα προβλήματα υγείας βρέθηκε να έχουν μη φυσιολογικό αίμα.

Οι κοινωνιοπαθείς που διαχειρίζονται αυτό το τεράστιο παγκόσμιο πρόγραμμα ερήμωσης του πληθυσμού κάνουν ό,τι μπορούν για να κηλιδώσουν όποιον τολμήσει να μιλήσει για τη ζημιά που προκαλούν αυτές οι ενέσεις στις ανθρώπινες καρδιές, στους πνεύμονες και στα αναπαραγωγικά όργανα. Έξυπνοι γιατροί και ερευνητές όπως η Naomi Wolf, ο Dr. Peter McCullough, ο Dr. Geert Vanden Bosche, ο Dr. Peter Breggin και πολλοί άλλοι έχουν κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου.

Μάλιστα, ένας συνασπισμός 400 γιατρών από όλο τον κόσμο έστειλε μια ανοιχτή επιστολή στα μέσα ενημέρωσης στις 10 Σεπτεμβρίου . Λίγοι έχουν ακούσει αυτούς τους τολμηρούς ερευνητές και γιατρούς που κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου.. .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications