Έκαναν απο την ίδια παρτίδα ? –Πέθαναν πατέρας  και γιος  και άλλος  «έσβησε» πριν προλάβει να φτάσει στο νοσοκομείο

Ολοένα και αυξάνεται η λίστα με τους ξαφνικούς θανάτους που σημειώνονται στη χώρα μας, καθώς την τελευταία του πνοή άφησε στην Πάτρα σε ηλικία μόλις 40 ετών ο Φώτης Φωτόπουλος.

Ο 40χρονος αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και «έσβησε» λίγο πριν φτάσει στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να προσπαθούν να τον επαναφέρουν στη ζωή, χωρίς δυστυχώς να τα καταφέρουν.

Ο εκλιπών, εργαζόταν ως υπάλληλος στην καθαριότητα του Δήμου Πατρέων, ενώ ήταν μέλος του Σωματείου Κωφών και Βαρηκόων, με συμμετοχή και στα αθλητικά δρώμενα.

Πέθαναν πατέρας και γιος μέσα σε λίγες ώρες
Οικογενειακή τραγωδία στην Πάτρα, με πατέρα και γιο να φεύγουν από τη ζωή με διαφορά μόλις λίγων ωρών.

Ο 87χρονος βρισκόταν στην οικία του και «έσβησε «» λίγο μετά τις 21.00 το βράδυ τoυ Σαββάτου.

Ο 40χρονος γιός του, λίγες ωρες μετα την απώλεια του πατέρα του, αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και «έσβησε» λίγο πριν φτάσει στο νοσοκομείο, όπου τον μετέφερε συγγενικό του πρόσωπο, με τους γιατρούς να προσπαθούν μάταια, να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Σοκαρισμένοι συγγενείς και φίλοι της οικογένειας, δεν μπορούν να πιστέψουν πως πατέρας και γιος χάθηκαν τόσο απρόσμενα μέσα σε λίγες μόνο ώρες.

Η κηδεία τους θα γίνει τη Δευτέρα 12-9 και ώρα 18.00 από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Σαραβάλι.

Δεν πιστεύουμε να έλεγαν για ναζι φασίστες (εκτός της Ουκρανίας που ειναι δικοί τους ) και υπέρ των σατανο-δημοκρατικών και διάβαζαν μονο έγκυρες πήγες των συμμοριτών όλοι αυτοί? αν ναι τοτε ήρθε η ώρα της πληρωμής ....

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications