Ξεσπά ο πατέρας της 19χρονης Θάλειας: «Δεν ξέρω από τι πέθανε το παιδί μου»

Η οικογένεια της 19χρονης Θάλειας Κορδαμπάλου, της ναυτικής δοκίμου που έχασε τη ζωή της κατά την διάρκεια του πρώτου της εκπαιδευτικού απόπλου περιμένει ακόμα τις απαντήσεις για τα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο του παιδιού τους.

Μετά από μεγάλη καθυστέρηση, η νεκροψία-νεκροτομή πραγματοποιείται σήμερα στο αδικοχαμένο 19χρονο κορίτσι και η οικογένεια αναμένεται να επιστρέψει αύριο τελικά στην Ελλάδα με τη σορό της.

«Δεν ξέρω να σας πω από τι πέθανε το παιδί μου. Διαβάζω κι εγώ σενάρια αλλά στην πραγματικότητα κανείς δε γνωρίζει. Ελπίζω αύριο να είμαστε στην Ελλάδα, εφόσον το επιτρέψει η γραφειοκρατία που υπάρχει εδώ, στην Ιταλία, μετά την ολοκλήρωση της νεκροτομής. Αν δεν προκύψει κάτι άλλο, η κηδεία έχει κανονιστεί ήδη να γίνει τη Πέμπτη το μεσημέρι», δήλωσε στο Live News ο πατέρας της 19χρονης Θάλειας που έσβησε σε νοσοκομείο της Νάπολης μέσα σε λίγες ώρες, ενώ είχε παρουσιάσει υψηλό πυρετό.

Η τοπική κοινωνία της Λάρισας είναι συγκλονισμένη από τον τραγικό χαμό της 19χρονης και δεν μπορεί να πιστέψει την τραγωδία που σημειώθηκε ενώ το κορίτσι βρισκόταν στο πλοίο Προμηθέας.

«Ήταν ευγενική και έκανε όνειρα» λέει η δασκάλα της
«Τι να πω για ένα παιδί 19 χρονών που έφυγε. Ένα παιδί ευγενικό, συνεσταλμένο, με όνειρα, με αισιοδοξία, με χαρά, με τα ενδιαφέροντά του, με τους φίλους του, που ερχόταν στο χορευτικό, που πηγαίναμε στις εκδηλώσεις μας. Γεμάτο ζωή» είπε η δασκάλα παραδοσιακών χορών της δοκίμου και πρόσθεσε ότι όλοι όσοι την γνώριζαν θα βρεθούν στην κηδεία της: «Όλοι θα είμαστε εκεί. Όλη η γειτονιά θα είναι. Να ξεκινήσουμε από τους συγγενείς, από τους φίλους, από το σχολείο. Πέρυσι τρώγαμε γλυκά γιατί ήταν χαρούμενη που είχε περάσει και φέτος θα πάμε στην κηδεία της» είπε η δασκάλα.

Δημοφιλείς ειδήσεις «Υπόκλιση» στον Βαγγέλη της πλατείας
Υπενθυμίζεται ότι οι υποψίες στρέφονται στην βόλτα που έκανε η 19χρονη μαζί με συμφοιτήτριες της το τριήμερο 18-21 Αυγούστου, όταν το πλοίο έδεσε στο λιμάνι της Τυνησίας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το κορίτσι μοιράστηκε ένα χάμπουργκερ και ένα μιλκ σεικ με μια φίλη της σε γνωστή αλυσίδα φαστ φουντ. Και τα δύο κορίτσια παρουσίασαν πυρετό μετά από λίγες ώρες, ωστόσο η κατάληξη για την 19χρονη Θάλεια ήταν τραγική.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications