Όταν γράφουν ο  «φερόμενος»   δράστης βρέθηκε στα Σκόπια   μην περίμενε να μείνει πολύ στην φυλακή

Ο πακιστανός είχε μαζί του το κινητό της ανήλικης χωρίς την κάρτα SIM

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 22χρονος πρόλαβε να βγει απο την Ελλάδα μαζί με ένα "γκρουπ… παράνομων μεταναστών" , ωστόσο τελικά συνελήφθη στα Σκόπια .

Μήπως τον βοήθησαν να βγει έξω αριστερό-συμμορίτες φίλοι του? μήπως πρέπει να συλληφθούν και όλοι αυτοί που τον φυγάδευσαν? τα ονοματα τους θα ειναι στο κινητο του.

Ο πακιστανός δολοφόνος όχι μόνο βοηθήθηκε από συνεργούς που δεν ηταν γκρουπ… παράνομων μεταναστών, αλλά κατάφερε να διασχίσει ανενόχλητος την μισή Ελλάδα και να περάσει ακόμα και τα σύνορα, δεν έχει ανακοινωθεί ούτε μία σύλληψη συνεργού του Πακιστανού! - Στο μεταξύ όλες οι αριστερό-κομμουνιστικες έγκυρες πήγες γράφουν την μασονικη λέξη Γυναικοκτονία (!)και ειναι στην πρώτη θέση...

Η ελληνική(-ισραηλινη) Αστυνομία γνωρίζοντας τα σχέδια του αλλοδαπού φονιά, κινήθηκε άμεσα (λένε), έκανε διεθνές το ένταλμα σύλληψής του και σε συνεργασία με τις αρχές των χωρών των Βαλκανίων, κατάφεραν να τον εντοπίσουν μέσα σε ενα γκρούπ παράνομων μεταναστών.

Ο Πακιστανός, μετα τη δολοφονία την «κοπάνησε» για την Θεσσαλονίκη προκειμένου να εξαφανιστεί εκτός Ελλάδος ενώ είχε πάρει μαζί του το smartphone του θύματος το οποίο όμως δεν είχε καρτα sim καθώς το κορίτσι το χρησιμοποιούσε μόνο για επικοινωνίες μέσω διαδικτυακών εφαρμογών.

Ο κομμουνιστης που παριστανει τον υπουργό Προστασία του Πολίτη (εμείς δεν είδαμε καμια προστασία απο τους ελληνόφωνους) έγραψε: «Βρίσκεται πλέον στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας ο φερόμενος ως δράστης για τη δολοφονία της δεκαεπτάχρονης Νικολέτας στην Αθήνα και θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική αρχή».

Ο κομμουνιστης ειναι στην Νεα Δημοκρατια το γράφουν και στην Βικιπαίδεια τους δηλαδή δεν ειναι κατι κρυφό , εντελώς φυσιολογικο αυτό για ορδές που πανε και του γράφουν "Κυριε Υπουργε " η παράνοια της παράνοιας :

Αν σας ρωτήσει κανείς τι είναι αριστερο-συμμορητες για να μην τους πείτε οτι εχουν σχέση με πολλά και σε μεταφυσικά θέματα ακόμα και με εξωγήινους, και δεν καταλάβουν τίποτα διοτι πρεπει να εχουν και ενα πνευματικο επιπεδο , πειτε τους αυτο που ειναι στο επιπεδο τους τουλαχιστον και μπορουν να καταλαβουν: Κάνανε πορεία υποκρισιας κατά των βιασμών στα Εξάρχεια και ταυτοχρόνως έκρυβαν τον Μαροκινό βιαστή σε κατάληψη στα Εξάρχεια.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications