O στρατός των ΗΠΑ εκτόξευσε πύραυλο σε UFO 3 μέτρων που έμοιαζε με μέδουσα

Υπάρχουν κάποιες προηγούμενες καταγραφές στην ιστορία που άνοιξαν πυρ σε άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα, αλλά όχι κάποιο πρόσφατο να αναφέρεται. Εκτός απο αυτή την περίπτωση πρόσφατα: ο αμερικανικός στρατός εκτόξευσε πυραύλους "Hellfire" σε ένα UFO 3 μέτρων. Το αντικείμενο ήταν παρόμοιο με μια «μέδουσα» στον ουρανό, σύμφωνα με την έκθεση, περισσότερες λεπτομέρειες δεν αναφέρονται και προφανώς δεν θα έγινε τίποτα και θα απέφυγε τον πύραυλο .

Ο Τζέρεμι Κόρμπελ, διάσημος για την ανάρτηση βίντεο που δείχνει «πυραμιδικά» UFO να αιωρούνται κοντά σε πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, ισχυρίζεται ότι οι θεάσεις έχουν εκτοξευθεί από το 2021, με το στρατιωτικό προσωπικό να αναφέρει αμέτρητες συναντήσεις.

Ο Τζέρεμι Κόρμπελ έγινε πρωτοσέλιδο πέρυσι όταν δημοσίευσε μια συλλογή βίντεο που έδειχνε άγνωστα εναέρια φαινόμενα που είχαν παρατηρηθεί από πλοία του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ.

Ο υπεύθυνος για την κοινή χρήση επίσημων βιντεο του στράτου που έχουν καταγραφεί. Ένα από αυτά έδειχνε ένα σκάφος σε σχήμα πυραμίδας , ενώ ένα άλλο αντικείμενο φαινόταν να βυθίζεται κάτω από το νερό, με το Πεντάγωνο να επιβεβαιώνει μην μπορώντας να κανει αλλιώς άφου τα βιντεο ειναι του στρατου ότι πολλές από τις θεάσεις ήταν αυθεντικές, το ίδιο εκαναν και οι απανταχού συμμορίτες της μασονίας σε έγκυρες πήγες τους που επι 80 χρόνια χλεύαζαν το θέμα και έλεγαν ασύστολα ψευδή, και φυσικά οι ορδές ηλίθιων που λενε οτι τους λέει η μασονια στα παντα μπήκαν στις τρύπες τους για αυτο θέμα οχι οτι δεν συνεχίζουν να λενε τα ίδια με τους συμμορίτες σε αλλα θέματα .

Το σίγουρο ειναι οτι αυτα τα UFO δεν ειναι απο τους συγγενείς των διεθνών συμμοριτών της γνωστής φυλής , και βασικά ένας λόγος που παραδέχθηκαν την ύπαρξη UFO ειναι το γεγονός πως οι μάζες ειναι πολύ πίσω ηθικά και πνευματικά ώστε να καταλάβουν τι γίνεται και τι σχέση έχουν τοσο οι συμμορίτες με εξωγήινους μη ανθρωπινής μορφής όσο και το γνήσιο ευρωπαϊκό γένος με τους εξωγήινους ανθρωπινής μορφής, ξεπερνάει την αντίληψη τους, οι δήθεν μορφωμένοι και οι δηθεν πολιτισμένοι όλα αυτά, που το πνευματικό τους επίπεδο ειναι 1000 χρόνια πίσω ,έχει γεμίσει η Γη με κτηνώδες βάρβαρες φυλές του ιδιου του κακού όπως λένε και οι Ανδρομέδιοι .

Ένα απο αυτα τα βίντεο :

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications