Γάκης: «Τα επικαιροποιημένα εμβόλια θα αδειοδοτηθούν χωρίς να έχουν γίνει κλινικές δοκιμές»!

Νέα παρέμβαση από το γνωστό γενικό χειρουργό Δημήτρη Γάκη για τα επικαιροποιημένα εμβόλια κατά της Covid-19, τα οποία θα αδειοδοτηθούν χωρίς να έχουν γίνει οι κλινικές δοκιμές.

Με άλλα λόγια θα γίνουν δοκιμές σε πειραματόζωα και εν συνεχεία θα κυκλοφορήσουν κανονικά και θα ζητηθεί από τους πολίτες να τα κάνουν!

Αντί να περιμένουν τα δεδομένα από τις δοκιμές σε ανθρώπους ο οργανισμός θα χρησιμοποιήσει τα δεδομένα των δοκιμών στα ποντίκια καθώς και την εικόνα ασφαλείας από την χρήση στον κόσμο. Δηλαδή τα πειραματόζωα θα είναι οι ίδιοι οι εμβολιασμένοι!

Ακολουθεί η ανάρτηση του Δημήτρη Γάκη.

«ΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΘΑ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ , ΛΕΕΙ ΤΟ FDA
#Θα γίνουν αποδεκτά πριν τις δοκιμές σε ανθρώπους, γράφουν η Wall Street Journal και η New York Post.
#O FDA Commissioner Dr. Robert Califf λέει ότι αντί να περιμένουν τα δεδομένα από τις δοκιμές σε ανθρώπους ο οργανισμός θα χρησιμοποιήσει τα δεδομένα των δοκιμών στα ποντίκια καθώς και την εικόνα ασφαλείας από την χρήση στον κόσμο! Θα αξιοποιήσουν , λέει τα στοιχεία εκ των δοκιμών των προηγούμενων εμβολίων…

#Όμως αυτό το εμβόλιο, έχει διαφορετικό mRNA κατά το 50%.
#Πως μπορείς να είσαι σίγουρος ότι δεν έγινε κάτι προβληματικό στο καινούργιο μόριο της ακίδος της Όμικρον. Πως μπορείς να ξέρεις τις επιπλοκές; Πως μπορείς να ξέρεις την αποτελεσματικότητα του εμβολίου;

#Στα παραπάνω απαντά ότι αυτό εφαρμόζουμε στα νέα εμβόλια της γρίπης!
#Λυπούμαι αλλά θα ενώσω την φωνή μου, επιστημονικά, με τον Paul Offit και τον John Moore που εξέφρασαν τις επιφυλάξεις τους για την απόφαση να χορηγηθούν τα επικαιροποιημένα εμβόλια σε δισεκατομμύρια ανθρώπους.

#Στο αρχικό εμβόλιο παρακάμφθηκαν ζωτικής σημασίας προκλινικές μελέτες και εγκρίθηκαν μόνο με τις κλινικές μελέτες, ενώ στα επικαιροποιημένα παρακάμπτονται οι κλινικές και εγκρίνονται με τις προκλινικές…
#Ζούμε περίεργες εποχές, σίγουρα…
#Σηκώνω τα χέρια…

#Δείτε ποιοι είναι οι προαναφερθέντες:
-John P. Moore is a professor of microbiology and immunology at Weill Cornell Medicine in New York City.
-Paul A. Offit is a pediatrician, professor of pediatrics, and director of the Vaccine Education Center at the Children’s Hospital of Philadelphia, and a member of the FDA’s Vaccines and Related Biological Products Advisory Committee.https://www.statnews.com/…/fda-dont-rush-to-change…/ https://nypost.com/…/latest-covid-booster-shots-will…/ https://www.wsj.com/…/latest-covid-boosters-are-set-to…»

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications