Μεξικανός επιστήμονας ανακαλύπτει εξωγήινη μούμια και τεράστιο εξωγήινο κρανίο

Ο ερευνητής αρχαίου πολιτισμού Pablo Enrique Garcia Sanchez από το Μεξικό ανακοίνωσε την ανακάλυψη μιας εξωγήινης μούμιας, καθώς και ενός κρανίου εξωγήινου, παρουσιάζοντας δημόσια τα ευρήματα τις προάλλες και δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στο προφίλ του

Ο Sanchez λέει ότι βρήκε αυτά τα λείψανα, μαζί με αρχαία αντικείμενα, σε ένα ορυχείο κοντά στο Taxco, στο Guerrero, και πιστεύει ότι ανήκουν σε έναν άγνωστο πολιτισμό που κατοικούσε στο Μεξικό στην αρχαιότητα.

Η παράξενη μούμια, η οποία μοιάζει με κάποιο είδος ανθρωποειδούς πλάσματος, ο Sanchez αποκαλούσε "Citlaltemini" ("Brother from the Stars" αδέλφια απο τα αστέρια ).

Αυτή η μούμια φέρεται να έχει τέσσερα δάχτυλα χεριών και τέσσερα δάχτυλα των ποδιών, και ένα κρανίο τόσο παράξενο που είναι δύσκολο να περιγραφεί συνολικά.

Αλλά ακόμα περισσότερα ερωτήματα εγείρονται από ένα ξεχωριστό κρανίο, που μοιάζει περισσότερο με τα υπολείμματα ενός τέρατος από ταινία επιστημονικής φαντασίας. Το κρανίο έχει αιχμηρά δόντια, τα πλαϊνά του καλύπτονται με κάποια γεωμετρικά σχέδια και το πάνω μέρος του είναι έντονα επιμήκη.

Οι φωτογραφίες προκάλεσαν μεγάλο ενδιαφέρον στους χρήστες του Διαδικτύου στο Μέξικο, με πολλούς ως συνήθως που όλα τα ξέρουν (κάνουν την δουλειά των συμμοριτών ), να αποκαλούν τη μούμια και το κρανίο «πλαστογραφίες» . Συγκεκριμένα, έγραψαν ότι το κρανίο του «εξωγήινου» δημιουργήθηκε από το κρανίο ενός χοίρου (!) εντάξει απο φαντασία σκίζουν ουτε καν μοιαζει . Βεβαία όλοι αυτοι οπως και οι συμμορίτες δεν λένε πότε οτι κανένας πότε δεν κέρδισε κάτι με το βγάζει δήθεν ψεύτικα ευρήματα όπως λένε .

Την ίδια στιγμή, Pablo Enrique Garcia Sanchez θεωρείται ένας αρκετά σοβαρός επιστήμονας. Έχει μεταπτυχιακές σπουδές στο Εθνικό Αυτόνομο Πανεπιστήμιο του Μεξικού και στα Πανεπιστήμια των Πολιτειών Guerrero και Morelos, ενώ έχει επίσης βραβευτεί με το Χρυσό Μικρόφωνο από την Βουλή των Αντιπροσώπων στην Πόλη του Μεξικού,

Και οι ορδες απευθυνόμενοι σε ηλίθιους που στερούνται λογικής μας λενε πως αυτός ο τυπος εμφάνισε κατι ψευτικο για να κερδισει μονο χλευασμο ,ενώ αυτοί που πληρώνονται απο τους συμμορίτες για να σχολιάζουν τα γνωστά σε καθε τι που χαλάει το Matrix των συμμορητών δεν καρδιζουν τιποτα ! το ιδιο έκαναν επι 80 ετη με το θεμα των UFO , στο μεταξύ καθε φορά λενε ηλίθιες εξηγήσεις αφού το κοπάδι ο πολύ κόσμος δηλαδή που διαβάζει μονο έγκυρες πήγες τους και δελτία των 8 και ουδεμιά σχέση εχει με τετοια θέματα καταπίνει αμάσητη την προπαγάνδα τους , οτι όλοι άλλοι λενε ψέματα ενώ αυτοι μονο την αλήθεια ,μάλιστα ορδές έχουν την εντύπωση οτι δεν τους άφορα το θέμα, η πνευματική φτωχιά της μάζας εχει φτάσει σε τέτοιο βαθμό που δεν έχει νόημα καν να τους πεις οτι υβρίδια και φυλες μοχθηρών εξωγήινων ειναι αναμεσα τους ως φυσιολογικοί άνθρωποι ουτε καν θα καταλαβουν γιατι πραγμα μιλας σαν να μιλαει ο Πλατων σε Ζουλου με πτυχια και ύστερα απορούν για τα δεινά τους οι μάζες .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications