Εσείς που βλέπετε ακόμα τηλεόραση  μπορείτε να βοηθήστε?  ποια ειναι αυτή στο κανάλι των συμμοριτών?

Φορέσαμε μάσκα βιολογικού πολέμου και μπήκαμε στην σημιτική μπόχα στο Πρώτο θέμα (απο τοτε που ξαπόστειλαν με καρκίνο τον ιδρυτή της εντελώς δημοκρατικά επειδή έγραψε υπέρ της Χ,Α, έχει γίνει εντελως φιδοφωλια ερπετων ) για να δούμε τι σχολιάζουν αυτοί που την διαβάζουν, στο θεμα με την επίθεση του σκύλου στην Χαλκίδα:

Συγκλονίζει η νοσηλεύτρια που περιέθαλψε το 6χρονο αγοράκι που έπεσε θύμα ροτβάιλερ ενός ασυνείδητου ιδιοκτήτη. Όπως λέει μιλώντας στο MEGA, ήταν το πιο βαρύ από τα αντίστοιχα περιστατικά που έχει κληθεί να αντιμετωπίσει. Μάχη να κρατήσουν ζωντανό το 6χρονο αγοράκι που δαγκώθηκε στο κεφάλι και τον λαιμό από ροτβάιλερ,σχετικο δικο μας post :Εύβοια: Ροτβάιλερ επιτέθηκε σε 6χρονο στην παραλία - Εξαφανιζόλ ως συνήθως οι επιλεκτικά ψευδό-φιλόζωοι.

Eξαφανιζόλ και τα αναρχο-troll και οι σχιζοφρενείς ψευδό-φιλόζωοι με αριστερο-κομμουνιστικες τασεις απο εγκυρες πηγες τους και ετσι τα σχολια ησαν ελαχιστα:

Δεν ειναι απιστευτο κε Υπουργε ΠΡΟΠΟ που βγαλατε ανακοινωσεις για την υποδειγματικη τιμωρια του νεαρου με την κλωτσια στην γατα, και δεν βγαλατε κιχ για την καταστροφη της ζωης ενος μικρου παιδιου? Πολυ περιεργα τα πραγματα κε Υπουργε. Απορω με την δυνατοτητα αξιολογησης των δεδομενων που εχετε. Βασικο στοιχειο του management. Αξιολογηση των δεδομενων.

μεγαλη ανησυχια στο ΠανΕλληνιο και στα τηλεοπτικα καναλια για την ψυχολογικη καταασταση του ΡΟΝΤΒΑΪΛΕΡ...πορειες των φιλοζωικων οργανοσεων...για τα δικαιοματα του ατυχου σκυλου..απαιτουν αμεσα την ψυχολογικη στηριξη του ΡΟΝΤΒαΪΛΕΡ απο ειδικο σκυλοΨΥΧΟΛΟΓΟ

Δεν τολμαμε να παμε στις πλατειες βολτα τα παιδακια μας επειδη....ψυχακηδες με σκυλια δολοφονους χωρις φιμοτρο κυκλοφορουν εκει

Με αυτά που γράφετε στους συμμορίτες με γραβάτες τους πρώτου θέματός σίγουρα θα στεναχωρηθουν δεν θα μπορουν να κοιμηθούν ! θα φτάσουν στο σημείο να δώσουν μέρος απο τα χιλιάδες ευρώ που πήραν φανερά , στην αποκατάσταση του παιδιού απο την συγκίνηση τους ! ενώ οχι μονο υποστηρίζουν καθε τι σημιτικό αλλα εχουν και σημιτική λογική και ίδιοι ως νεοελληνες μη ευρωπαικου γενους, δείτε άπλα τα σημιτικά Post που γράφουν στην κατηγορία blogs όσοι έχετε πέσει στο επίπεδο τους και μπορείτε να διαβάστε τις σημιτικές ασυναρτησίες τους ... ειδικά ο ελληνόφωνος που έγραφε για τα αυγά του φιδιού προ ετών και χιλιαδες ζωντανά που την διαβαζουν δεν πήραν χαμπάρι τίποτα (απογονοι αρχαιων ολοι στο ελλαδισταν κατα τα αλλα), ενα φιδισιο δάκρυ κύλησε απο την στεναχώρια του ! αλλα αρκετά ασχοληθήκαμε με φυλές των ερπετών, εσεις να λέτε πως αυτα ειναι θεωρίες συνωμοσίας οπως σας εχουν μάθει άρα δεν υφίσταται ναι? και να συνεχίζετε να ζείτε ως κοπάδι σαν καλα προβατάκια , η αν προτιμάτε θερμόαιμα γελάδια οπως έγραφε ένας ελληνόφωνος ετσι βλεπουν τις ορδες που πιστευουν τα παραμυθια τους και τους πατανε like, υπάρχει και screenshot αν χρειαστεί για μας εξηγήσουν οι ουγκανοι εισαγγελείς ίδιας ρατσας με αυτούς στο πρωτο θέμα τι εννοούν με ολα αυτα τα αφεντικά τους γιατι αυτοι θα τους βαλουν να μας ενοχλησουν, εχουμε πολλα screenshot απο το 2016 μονο στο ελλαδισταν γίνονται αυτα να βγαίνουν δημοσια οι ελληνόφωνοι και να δείχνουν και τι ειναι με αυτα που βαζουν και ορδες Νεοέλληνες να μην βλέπουν τίποτα και λενε τα ίδια με αυτούς για ναζι φασίστες και να βγαίνουν για καφέ με σατανιστές άναρχο-κομμουνιστες φιλαρακια τους , μέχρι και βιντεο ντοκιμαντέρ έχουμε που ακυρώνει τα παραμυθία τους που τα εχουν δεδομένα οι μάζες επι 80 συν 7 έτη, εδώ κολλάει το η γνώση ειναι δύναμη ....προς ερπετά: δεν μας αρκεί μονο η αποκατάσταση της απήχησης, εχετε ξεχασει και σε κατι αλλο να κανετε αποκατασταση ξέρετε εσεις ειπαμε να γινει οπως ηταν το 2015 πριν κανετε πολεμο ! εξαλλου ετσι οπως έχετε καταντήσει την μαζα μην ανησυχείτε δεν ξυπναει με τιποτα τωρα θα τρεξει να σωθει σε δικο σας παλι συμμορητη και κομμα ως συνηθως , και η λύση ειναι μονο μια: καταστροφή ολοκλήρου του πλανήτη για να αρχίσουν ολα απο την αρχή χωρις τις φυλές σας οταν ερθει η ωρα ...

Ποια ειναι αυτή που έχει γίνει πυρ και μανία με τους συμμορίτες ψευδό-φιλοζωους ? ενώ δεν εχει ιδέα ότι ειναι σε κανάλι των ίδιων των συμμοριτών που προωθούν όλο αυτό το αρρωστημένο με τους σκύλους και της ψευδό-φιλοζωία, όπως καθε τι αρρωστημένο και κακό σε αυτον τον πλανητη ειναι απο αυτους , θέλουμε και προφίλ για δούμε αν την εχουν κανει σαν τα μαυριδερά μούτρα τους οι συμμορίτες ειδικότερα αν την έχουν μετατρέψει σε αριστερό-κομμουνιστικο μιασμα οπως τα άναρχο-μιασματα τους που κανουν σαν δαιμονισμένοι (αυτο ειναι το χακαρισμα οπως λεει ενας απο την φυλη τους ), αναγκάστηκα βάλαμε το βιντεο απο το κανάλι των ελληνόφωνων, εκεί που πήρε ανάποδες μήπως της έλεγαν απο ακουστικό σκάσε μην μείνεις χωρις δουλειά? τα κανουν κατι τετοια οι δημοκράτες :

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications