Οι προβλέψεις ενός προφήτη: «Οι σκοτεινές δυνάμεις που καταβροχθίζουν τον κόσμο σηκώνονται»

Ο διάσημος προφήτης Datuk Zheng Bojian διαβεβαίωσε στην τελευταία του δημοσίευση ότι στο υπόλοιπο του έτους θα υπάρξει μια σειρά από καταστροφές που θα συγκλονίσουν τον ανθρώπινο κόσμο και ότι ο μήνας Αύγουστος μπορεί να είναι ο πιο άγριος, προειδοποίησε επίσης ότι οι «σκοτεινές δυνάμεις» που υπονομεύουν τη γη θα γίνουν αισθητές.

Ο γεννημένος στη Μαλαισία έχει κερδίσει παγκόσμια αναγνώριση αφού αποδείχθηκε ότι προέβλεψε με ακρίβεια βασικά γεγονότα της πρόσφατης ιστορίας, όπως η εμφάνιση του ιού του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος (CCP) και το επακόλουθο πανδημικό κλείσιμο του κόσμου.

Στις αρχές του τρέχοντος έτους, ο Bojian δημοσίευσε προβλέψεις για τα κύρια γεγονότα που συνέβησαν το πρώτο εξάμηνο του έτους, όπως ο πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, οι γεωπολιτικές εντάσεις μεταξύ των κύριων δυνάμεων, η πληθωριστική κρίση, η ενεργειακή κρίση, δολοφονίες ηγετών και άλλα διεθνή γεγονότα.

Στις 30 Ιουλίου δημοσίευσε ένα βίντεο στο YouTube "Datuk Zheng Bojian DAC ", όπου εξέδωσε μια προφητική προειδοποίηση ότι το δεύτερο εξάμηνο αυτού του έτους θα είναι μια κρίσιμη περίοδος στην ανθρώπινη ιστορία, και ειδικά η πιο σκληρή περίοδος θα μπορούσε να είναι μεταξύ 7 Αυγούστου έως 7 Σεπτεμβρίου.

Το κομμουνιστικό καθεστώς δεν σταματά τις πολιτικές εκφοβισμού του τόσο με τις γειτονικές χώρες όσο και με τη Δύση, την ίδια στιγμή που συνεχίζει να εφαρμόζει συντριπτικά μέτρα όσον αφορά το εμπόριο, την κατασκοπεία, την παραβίαση διεθνών εδαφών και άλλα ζητήματα .

Από την πλευρά τους, οι Ηνωμένες Πολιτείες ενισχύουν τις συμμαχίες τους με εκείνες τις κυβερνήσεις που αντιτίθενται στην τυραννία του ΚΚΚ, όπως η Ιαπωνία και η Ταϊβάν, που αναζωπυρώνει την οργή του κομμουνιστικού καθεστώτος.

Η ένταση στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας συνεχίζει να αυξάνεται μετά τις συνεχείς στρατιωτικές προκλήσεις του καθεστώτος με γειτονικές χώρες που διεκδικούν εδάφη που σφετερίστηκαν από την κομμουνιστική κυβέρνηση. Ταυτόχρονα, ο πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας κρατά ολόκληρο τον κόσμο σε αιχμή και είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς πόσο καταστροφικό θα μπορούσε να είναι για την ανθρωπότητα επέμβαση του ΝΑΤΟ ή του κινεζικού κομμουνιστικού καθεστώτος.

Οι νέες προβλέψεις του Zheng Bojian
Σύμφωνα με τις πρόσφατες προβλέψεις του Bojian, τα μεγαλύτερα προβλήματα σχεδόν σε κάθε χώρα δημιουργούνται στο σκοτάδι και θα σκάσουν ανά πάσα στιγμή, εξαπολύοντας αυτό που ο ίδιος αποκάλεσε «κρίση φούσκας».

Τόνισε ότι θα εμφανιστούν δύο νέοι ιοί που επιτίθενται στο ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού, οι οποίοι θα προκαλέσουν επιπλοκές και θα επιδεινώσουν την κατάσταση της παγκόσμιας επιδημίας. Οι πολεμικές συγκρούσεις, που είχαν ήδη προβλεφθεί σε προηγούμενες δημοσιεύσεις, θα μπορούσαν να πολλαπλασιαστούν στη Δύση το δεύτερο εξάμηνο του έτους λόγω της ένταξης νέων παραγόντων στον πόλεμο που διεξάγεται. "Η ενέργεια του εμφυλίου πολέμου θα ενταθεί η οποία θα οδηγήσει στην ανατροπή καθεστώτων και πολιτικών", είπε.

Από την πολιτική πλευρά, περίμενε ότι θα ξεσπούσε μεγάλης κλίμακας αντικυβερνητική δράση, με αποτέλεσμα λαϊκές εξεγέρσεις και συμμαχίες που θα οδηγούσαν τελικά στην παραίτηση των εθνικών ηγετών. Ο προφήτης μίλησε προηγουμένως και για το κλίμα, προβλέποντας ότι το έτος 2022 θα είναι μια ξεχωριστή χρονιά από αυτή την άποψη, δεδομένου ότι η ενέργεια του ήλιου θα γίνει αισθητή προκαλώντας «πυρκαγιές, εκρήξεις και ξηρασίες». Τώρα, πρόσθεσε επίσης ότι η θερμοκρασία θα φτάσει σε νέα ρεκόρ τον Αύγουστο, επιτρέποντας στην κρίση της ξηρασίας και της λειψυδρίας να επεκταθεί ραγδαία.

Στην τελευταία του εμφάνιση, πέρα ​​από όλες τις καταστροφές που ανακοίνωσε, τόνισε ότι το οικονομικό ζήτημα θα είναι σίγουρα το πιο σημαντικό μετά τον «σκοτεινό Αύγουστο». Σύμφωνα με τις προβλέψεις του, άτομα και κυβερνώντες θα αντιμετωπίσουν πρωτοφανείς οικονομικές δυσκολίες σε πολλές περιοχές.
Περισσότερες χώρες θα κηρύξουν πτώχευση και η κοινωνία θα πέσει σε βαθύ χάος. Επιπλέον, το δεύτερο εξάμηνο του έτους θα καταρρεύσει ολοσχερώς μεγάλος αριθμός επενδυτικών σχεδίων με σαθρά θεμέλια. Έχοντας αυτό υπόψη, συνέστησε να μην πέφτουν οι άνθρωποι στην απληστία.

ΥΓ:H φώτο ειναι σχετική με τους εισβολείς του Alpha Draconian που τώρα θεωρούν ιδιοκτησία τους τον Πλανήτη και θελουν μονο δίκες τους φυλές να υπάρχουν σε αυτήν , (ειναι αναμεσα μας αυτές οι φυλές οι γυναικες κάνετε παιδιά με δαύτους) όποτε καταλάβετε τι γίνεται ποιους θα ξεπαστρέψουν και γιατί κόπτονται για το περιβάλλον δήθεν , που σαφώς δεν θα διαβάστε σε κανένα βιβλίο κανενός "ερευνητή" ούτε στο ίντερνετ διότι άπλα αν έγραφαν αληθειες όλοι αυτοι που εμφανίζονται ως ερευνητές ειδικά στην Ελλάδα θα τους είχαν κυνηγήσει εδω αληθινή ιστορία βάλαμε 2016-2017 (που δεν έβαλε κανένας ενώ έχει άμεση σχέση) και παραλίγο να μας δολοφονήσουν οι μισάνθρωποι εκτός τον ιντερντικό πόλεμο πάλι καλα που είχαμε δει το κακό απο πριν και δεν έχουμε πάρε δώσε με δικες τους φυλες ποσο δε με κομμουνιστικα μιασματα , αλλιως θα μας είχαν στείλει με καρκίνο , ένας άλλος στο εξωτερικο που εχει μπει και αυτος στο νόημα του έκλεισαν και την σελίδα facebook οι δημοκράτες , το θεϊκό σχέδιο μετα το 1800 αποκαλύφθηκε όμως αυτη ειναι η αιτια της τεχνολογιας γυρω σας αλλιως με καρα θα εισασταν ακομα οι αλλες φυλες και αλογα , αποκαλύφθηκε και το δικό τους και τι ακριβως εκαναν και τι συνεχιζουν να κανουν και δεν θα σταματήσουν μεχρι να μείνουν μονο δίκες τους φυλές εις σε αυτόν τον πλανήτη ...Εσείς όμως που ειστε εκτός πραγματικοτητας να λέτε το θεωρίες συνωμοσίας (δικιά τους φράση ειναι ) οπως θα λέγατε και το 2019 αν σας έλεγαν ότι σε ενα χρόνο ορδές θα φοράνε μάσκες έξω στο δρόμο νομίζοντας οτι υπάρχει μια παγκόσμια πανδημία χωρις να εχει πεθάνει ούτε ένας στο δρόμο απο αυτήν οπως συμβαινει σε αληθινες πανδημίες , και πως θα σωθούν με μια μάσκα που ακομα και τα μόρια σκόνης μπορουν να την περάσουν (!) θεωριες συνομωσιας και αυτα?

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications