Βίντεο: Η στιγμή που εμπρηστής βάζει φωτιά κοντά στην Παλλήνη ακόμα  δεν τον έχουν βρει ενώ ηταν με αυτοκίνητο

Στο βίντεο φαίνεται ένας άνδρας με μαύρα ρούχα να σκύβει πίσω από ένα δέντρο

Ένας άνδρας φαίνεται να βάζει φωτιά σε περιοχή κοντά στην Παλλήνη, τη στιγμή που βρισκόταν σε εξέλιξη το πύρινο μέτωπο στην Πεντέλη, σύμφωνα με βίντεο-ντοκουμέντο που έχει στα χέρια της η ΕΛ.ΑΣ, μετά από καταγγελία κατοίκων για εμπρησμό, τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο Alpha, ένας άνδρας με μαύρα ρούχα φαίνεται να περνάει τον δρόμο στην Χριστούπολη Σπάτων, να σκύβει πίσω από ένα δέντρο και στη συνέχεια να φεύγει βιαστικά. Μέσα σε λίγα λεπτά στο σημείο ξέσπασε φωτιά.

Σύμφωνα με την καταγγελία ενός: «Σταμάτησε το αυτοκίνητό του. Κατέβηκε κι άνοιξε το πορτ μπαγκάζ. Μου κίνησε την περιέργεια. Ήμασταν ξύπνιοι, η φωτιά έκαιγε από πάνω, είχε φτάσει στο Πανόραμα. Τον βλέπω να περνάει απέναντι. Για μια στιγμή τον χάνω, μετά τον βλέπω να φεύγει και σε λίγα δευτερόλεπτα ξεσπούν φλόγες».

«Με παραξένεψε που οι κινήσεις του έδειχναν να ψάχνει κάτι στο δέντρο»

Ένας άλλος μάρτυρας σύμφωνα με το ρεπορτάζ ανέφερε: «Με παραξένεψε που οι κινήσεις του έδειχναν να ψάχνει κάτι στο δέντρο. Και ξαφνικά ενώ αρχίζει να τρέχει για να απομακρυνθεί, βλέπω φλόγα, φωτιά. Σα να σταμάτησε για να τη βάλει αυτός».

Κάτοικος ο οποίος είδε τις κινήσεις του άνδρα, έτρεξε με πυροσβεστήρα και έσβησε την εστία. «Είδα τι έκανε και σκέφτηκα να κινηθώ προς το μέρος του. Όμως βλέποντας τη φλόγα, αμέσως άρπαξα τον πυροσβεστήρα. Ευτυχώς προλάβαμε. Φυσούσε τόσο δυνατά με ριπές που ήταν θέμα δευτερολέπτων να επεκταθεί όπως στο Πανόραμα, στα δύο χιλιόμετρα» δήλωσε στον Alpha.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications