Γελώντας μαύρα αγρίμια  ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου  ηλικιωμένο με κώνο κυκλοφορίας

Μια ομάδα μαύρων αγριμιών καταγράφηκαν σε κάμερα ασφάλειας να γελάνε καθώς ξυλοκοπούν μέχρι θανάτου έναν ηλικιωμένο άνδρα με έναν κώνο κυκλοφορίας στη Φιλαδέλφεια τον περασμένο μήνα, σύμφωνα με την αστυνομία.

Όπως μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ, σημειώθηκε αργά το βράδυ της 14ης Ιουνίου και το βίντεο από τον άγριο ξυλοδαρμού του 72χρονου, που οδήγησε και στον θάνατό του, δόθηκε χθες (08.07.2022) στη δημοσιότητα από τις Αρχές. Ο άνδρας περπατούσε στη λεωφόρο Σεσίλ Μπ, στην Φλόριντα των ΗΠΑ, όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με τους δράστες.

Στο βίντεο φαίνεται η αγέλη αγριμιών να επιτίθεται στον James Lambert και να τον ξυλοκοπούν άγρια με έναν κώνο οδικής σήμανσης. Στην αρχή ο 72χρονος προσπάθησε να απομακρυνθεί, αλλά οι νεαροί τον ακολούθησαν στην απέναντι πλευρά του δρόμου. Στη συνέχεια, ένα από τα αγόρια τον χτυπά από πίσω με τον κώνο, ρίχνοντάς τον στο έδαφος.

Κάποια στιγμή, όπως φαίνεται στο βίντεο, ο άνδρας καταφέρνει να σηκωθεί και προσπαθεί να διαφύγει. Μια "κοπέλα" (goim) από την αγέλη εξακολουθεί να τον καταδιώκει και του πετάξε ξανά τον κώνο.

Ο 72χρονος μετά την βάναυση επίθεση που δέχθηκε μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου υπέκυψε στα τραύματά του την επόμενη ημέρα.

Σύμφωνα με αστυνομικούς ο 72χρονος δεν έκανε τίποτα για να προκαλέσει τη βίαιη επίθεση. "Είναι απαίσιο; είναι ένα φρικτό συμβάν", δήλωσε ο λοχαγός Jason Smith του αστυνομικού τμήματος της Φιλαδέλφειας,οι φυλές του κακού τι έχουν να πουν τώρα? .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications