Μόσχα : «Τέτοια μέτρα θα έπαιρναν μόνο οι σατανιστές»

Παρανοϊκές κινήσεις από τον Τζάστιν Τριντό
Την οργή της Μόσχας προκάλεσε η απόφαση της καναδικής κυβέρνησης να προχωρήσει σε επιβολή κυρώσεων κατά του Πατριάρχη Κύριλλου ηγέτη της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ρωσίας, στο πλαίσιο σειράς «μέτρων» που έλαβε η χώρα με στόχο υποτίθεται «τους πράκτορες της παραπληροφόρησης και της ρωσικής προπαγάνδας», με αφορμή την ρωσική επιχείρηση στην Ουκρανία.

Τα μέτρα αυτά επικρίθηκαν αμέσως από την εκπρόσωπο του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα, η οποία δήλωσε ότι «κυρώσεις εναντίον του Πατριάρχη θα επέβαλαν μόνο οι σατανιστές», ποιος τους ειπε οτι δεν ειναι πραγματι σατανιστες? αλλα οχι με την χριστιανική έννοια αλλα πολύ χειρότερή...καλα κανένας δεν έβλεπε τι έβαζαν σε άναρχο-σελίδες τους τόσα χρόνια? στις ίδιες που καθοδηγούν και τα άναρχο-ορκ τους ?

Εκτός από τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο είχε επιβάλλει επίσης κυρώσεις στον 75χρονο Πατριάρχη, τον Ιούνιο. Η Ευρωπαϊκή Ένωση ωστόσο απέφυγε να τον συμπεριλάβει στη «μαύρη λίστα» των προσώπων στα οποία επέβαλε κυρώσεις.

Κυρώσεις από τον Καναδά και στο RT
Στο περιθώριο της συνόδου της G20, που φιλοξενείται στο Μπαλί, η υπουργός Εξωτερικών του Καναδά, Μελανί Ζολί, ανακοίνωσε ότι η κυβέρνησή της αποφάσισε να επιβάλει κυρώσεις σε 29 πρόσωπα και 15 οντότητες, που ελέγχονται από το ρωσικό κράτος «και συμμετέχουν στις προσπάθειες παραπληροφόρησης».

Μάλιστα ο Καναδάς ανακάλυψε ότι στο μέλλον όποιος αναφέρει τις ειδήσεις από διαφορετική οπτική η οποία δεν θα συμφωνεί με αυτή των δυτικών ΜΜΕ θα πρέπει να τιμωρείται!αυτα τα έλεγαν οι οι φυλες τους Γιαχβε στην επίσημη μασονικη σελίδα τους ήδη απο το 2017! που καθοδηγούν και την συγκεκριμένη , δηλαδή παραδέχεται οτι εκτος απο υπουργός Εξωτερικών ειναι και μέλος της εγκληματικής μασονικής και σατανικής οργάνωσης, ειναι η ίδια συμμορία που βγάζει fake news ότι ενοχλεί στο internet και κάνει σκοπιμη μειωση απηχησης σε facebook Google .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications