Κτηνώδης βιασμός 23χρονης απο Πακιστανούς  στη Σέριφο:  Αριστεροί  δεν βγήκαν να υποστηρίξουν τα αδέλφια τους

Θρίλερ έζησε 23χρονη Ελληνίδα στη Σέριφο, όταν δυο Πακιστανοί την άρπαξαν από κατάστημα στην περιοχή Λιβάδι και αφού την έσυραν σε ερημική παραλία τη βίασαν. Μάλιστα μετά την αποτρόπαια πράξη τους την παράτησαν λιπόθυμη.

Η κοπέλα, σε ημιλιπόθυμη κατάσταση μετέβη στον Αστυνομικό Σταθμό Σερίφου και κατήγγειλε τη φρίκη που βίωσε στα χέρια των δυο Ασιατών βιαστών δίνοντας ακριβή περιγραφή για το προφίλ των βιαστών της. Στο κυκλαδίτικο νησί έχει σημάνει συναγερμός με τις αρχές να το «χτενίζουν» από άκρη σε άκρη προκειμένου να εντοπίσουν τους δυο «δράκους της παραλίας» πριν ξαναχτυπήσουν.

«Ήμουν έξω για ποτό στο λιμάνι του νησιού, έχοντας καταναλώσει μικρή ποσότητα αλκοόλ μέχρι την ώρα που έφτασα στο μαγαζί (αναφέρει όνομα επιχείρησης) κι έκατσα να πιω ένα ποτό.

Δυο άτομα φαίνεται να έριξαν κάτι στο ποτό μου, όταν άρχισα να χάνω την αίσθηση του τι συμβαίνει. Τα δυο άτομα με πήραν από το μαγαζί και με πήγαν σε μια απομονωμένη παραλία, δε θυμάμαι πως με παρέσυραν ως εκεί, θυμάμαι να με κρατάει το ένα από τα δυο άτομα και να με βιάζει, ενώ το άλλο άτομο μου κράταγε τα χέρια και προσπαθούσε να με ηρεμήσει.

Μάλιστα η κοπέλα μίλησε για τη φρίκη που βίωσε στα χέρια των Πακιστανών έχοντας αναρτήσει στο Ιnstagram την ιστορία της με όλες τις λεπτομέρειες.

Το αμέσως επόμενο πράμα που θυμάμαι είναι να με τραβάνε από τα χέρια στην παραλία και εγώ να προσπαθώ να τρέξω αλλά να μην τα καταφέρνω και εκείνοι να με πιάνουν και να με κρατάνε ξανά.

Κάποια στιγμή συνεννοήθηκαν σε άλλη γλώσσα μάλλον να με αφήσουν και όταν άρχισα να τρέχω βρήκα μια παρέα και τους είπα πως με κυνήγαγαν δυο άτομα, αλλά εκείνοι φαίνονταν να είναι μεθυσμένοι, οπότε δεν ενδιαφέρθηκαν ιδιαίτερα και με πήγαν απλά σπίτι μου.

Τα δυο άτομα είναι χρώματος, μίλαγαν άλλη γλώσσα. Ο ένας φαινόταν πιο ντροπαλός και είχε λίγα κιλά παραπάνω, ενώ ο άλλος ήταν πιο λιγνός».

Η κοπέλα μόλις συνήλθε μετέβη στην Αστυνομία και έδωσε τε χαρακτηριστικά των βιαστών της. Όπως ειπε πρόκειται είτε για Πακιστανούς, είτε για υπηκόους Μπαγκλαντές ηλικίας γύρω στα 30. Ο ένας ήταν μετρίου αναστήματος, εύσωμος με μούσι και ο δεύτερος επίσης μετριου αναστηματος, λεπτος και αξύριστος.

Εκείνες οι αριστερό-φεμινίστριες που δήθεν κόπτονται υπέρ γυναικών ενω κανουν το ακριβώς αντιθετό ειναι εξαφανιζόλ καθε φόρα που λαθρο βιάζουν, διότι αυτη την εντολή έχουν από αυτο που ξέρετε ως σατανά και οχι με την χριστιανική έννοια , και επειδη οι περισσότεροι αν οχι όλοι δεν έχουν συνειδητοποιήσει το μέγεθος του κακού και ποιους υποστηρίζουν με μένος 1918 : Οι Σοβιετικοί κάνουν τα κορίτσια ιδιοκτησία του κράτους. Σε ορισμένα μπολσεβίκικα Σοβιέτ, οι Ρωσίδες όταν έφταναν στην ηλικία των 18 ετών, ήταν υποχρεωμένες να εγγραφούν σε ένα κυβερνητικό "Γραφείο του ελεύθερου έρωτα". Οι Μπολσεβίκοι εθνικοποίησαν τις γυναίκες σαν να ήταν αντικείμενα - εμπορεύματα του κράτους.....

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications