Οι εξωγήινοι ήταν πάντα εδώ και ζουν κάτω από τους ωκεανούς μας

Η Anna Whitty, η συγγραφέας του UFO's: A Fundamental Truth, πιστεύει ότι οι εξωγήινοι είναι στην πραγματικότητα ειναι απλώς άνθρωποι, αλλά σε μια εξαιρετικά προηγμένη μορφή (καλα πιστευει για θεϊκό γένος) υπαρχουν ομως και οι αρνητικοί που δεν ειναι καν ανθρωπινής μορφής.

Υπέβαλε τον ισχυρισμό με βάση τη μαρτυρία που έδωσε η Δρ Σίρλεϊ Ράιτ, η οποία είπε ότι είχε πάρει συνέντευξη από εξωγήινους που βρέθηκαν στο σημείο συντριβής του Ρόσγουελ το 1947.

Η συνέντευξη, στην οποία ισχυρίστηκε ότι οι εξωγήινοι ρώτησαν «πόσο μακριά στον ωκεανό» είχαν εξερευνήσει οι άνθρωποι, εμφανίζεται σε ένα νέο ντοκιμαντέρ για το μυστηριώδες περιστατικό.

Ονομάζεται Roswell 75: The Final Evidence, το δίωρο ντοκιμαντέρ κάνει πρεμιέρα στο BLAZE την Πέμπτη 7 Ιουλίου.

Η Άννα εμφανίζεται στο ντοκιμαντέρ μαζί με τον ειδικό Philip Mantle, τον σκηνοθέτη/παραγωγό Σπύρο Μελάρη και τον Dr. David Hall. Μιλώντας αποκλειστικά στην Daily Star, η Άννα είπε: «Νομίζω ότι ήταν πάντα εδώ. «Αν αυτό που είπε η Shirley είναι σωστό, και όπως λέει είναι ακριβές, είναι πιο πιθανό οι εξωγήινοι να ήρθαν από κάπου κάτω από τη θάλασσα ή απο σπηλιές ή κάτι τέτοιο, παρά από άλλο πλανήτη.

«Είναι λογικό, γιατί υπάρχουν πολλά στοιχεία στον πλανήτη ότι υπάρχει ένας τεράστιος κατακλυσμός κάθε μερικές χιλιάδες χρόνια.

«Εάν οι άνθρωποι στην επιφάνεια επανέρχονται στη Λίθινη Εποχή κάθε αρκετές χιλιάδες χρόνια και αυτοί οι άνθρωποι είναι κάπου όπου είναι πιο προστατευμένοι επειδή είναι υπόγειοι, τότε ίσως η ανάπτυξή τους στην τεχνολογία και τη νοημοσύνη να συνεχίσει σε μια ανοδική τροχιά, ενώ εμείς στην επιφάνεια αρχίζουμε απο την αρχή.

Μιλάει για τους υποχθόνιους άριους θεούς η μαντάμ που οι χριστιανοί και οι συμμορήτες της γνωστής φυλης παρουσιάζουν ως κακούς, επίσης τους παρουσιάζουν ως ερπετά ενώ ειναι ανθρωπινής μορφής, μαλιστα δούρειοι ίπποι έχουν φτάσει στο σημείο να παρουσιάζουν ακόμη και σε αυτα τα θέματα τα ακριβώς αντίθετα και μετά η δουλειά γίνεται αυτόματα απο ορδές που το παίζουν ερευνητές ενώ άπλα παπαγαλίζουν οτι λενε άλλοι μαζί με προπαγανδες επειδή δεν έχουν αντίληψη οι ιδιοι και δεν έχουν ανακαλυψει τιποτα ενω δηλωνουν ερευνητες

Οι άσχετοι που δεν έχουν ιδέα καν απο αληθινή ιστορία οχι γιατί δεν μπορούν να την βρουν αλλα γιατι κρύβονται οι ιδιοι απο την αλήθεια μην χαλάσουν το αφήγημα των συμμοριτών και το γεγονός οτι ζουν σε μια πλάνη, μιλάνε για ερπετά που βοήθησαν τους "κακούς ναζι" η ηλιθιότητα της ηλιθιότητας και κανουν γαργαρά μεταξύ άλλων οτι ειχαν και επαφές με τους θεούς και οχι με ερπετα που ένας γνωστός λεει πως δεν υπάρχουν ολα αυτα με τα ερπετά το είδε σε κάποια ταινία λέει ο David Icke και από εκει το πήρε και άρχισε να λέει για ερπετά,τωρα πως γίνεται ο συγκρινόμενος που ειναι απο τους λίγους που εχει φτάσει κοντά στην πηγή και δεν ειναι και κολλημένος χριστιανούς σαν τους άλλους να λεει τέτοιες ηλιθιότητες ? δυο ειναι οι εξηγήσεις : είτε ξέρει και κανει το κορόιδο γιατι αν πει την αλήθεια δεν θα αγοράζει κανένας τα βιβλία του και θα του κανουν και πολεμο οι συμμορίτες, είτε πράγματι δεν ξέρει γιατι άπλα δεν ανήκει στο original ευρωπαϊκό γένος και συνεπως δεν μπορει να καταλαβει λογω πνευματος :

Ναι τα ερπετα βοηθησαν τον εχθρο τους επειδή ανακάλυψαν μεταξύ άλλων και με επιστημονικά δεδομένα την σπορά του κακού και κάπως ετσι έβγαλαν την λέξη "ρατσισμός" οι συμμορίτες! μήπως και αυτη η λέξη ειναι θεωρίες συνωμοσίας? τι έχει να πει για αυτό ο γνωστός φωστήρας ερευνητής για πολλούς αυτα πως και δεν τα έχει ανακαλύψει ενω τα ακουει καθε μερα?? εσένα μεσιε (ξέρεις εσύ ) σε ενόχλησε πότε κανένας συμμορίτης των ελληνόφωνων? μήπως ενοχλούν και συκοφαντούν μονο όσους στα αλήθεια γνωρίζουν όπως έκαναν και σε αυτη την σελίδα ηδη απο το 2016?

Η τακτική των συμμοριτών που αυτοι εχουν σχέση με ερπετά ειναι να βγαίνει ένας δικός τους τάχα ερευνητής και να γραφει ενα βιβλίο ότι δήθεν ξέρει, προπαγανδες και ψέματα και μετα οι ορδες ψευδό-ερευνητές αναπαραγουν τα ψέματα του,φυσικά δεν κανει εντύπωση σε κανέναν που όλοι μα όλοι έχουν να πουν μονο "καλα πράγματα" για τους εχθρούς του ιουδαϊσμού (οπως ελεγε ο συμμορητης Kulischer Οκτ 1937: Η Γερμανία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του Ιουδαϊσμού, αυτα δεν τα εχουν βρει οι ψευδό-ερευνητές?) , μια άλλη προπαγάνδα απο τους ίδιους τους συμμορίτες ειναι πως ειναι όλοι δικοί τους και τα παντα ειναι απο αυτούς και πάλι οι ορδες ψευδό-ερευνητές διαδίδουν την προπαγάνδα τους .

Μάλιστα το δημοκρατικό youtube που διαγράφει ανεξάρτητα ντοκιμαντέρ της αληθινής ιστορίας προωθεί βιντεο απο δικούς τους δούρειους ίππους του τύπου "η άνοδος του κακού" αφού γνωρίζουν ότι οι μάζες δεν έχουν λογική ούτε ηθική ούτε καν τους ενδιαφέρει να ξέρουν την αλήθεια και δεν ρωτήσουν πότε την άλλη πλευρά οτι τους πουν οι συμμορίτες ειναι αλήθεια, αυτο ειναι που λέμε σε άλλο post οτι ορδες εχουν πάρει το μέρος του κακού νομίζοντας οτι υποστηρίζουν το κάλο, και τι να περιμένει κανεις όταν έφτασαν στο σημείο ορδές ηλίθιοι να λένε πως οι "κακοί ναζι" ηταν και υπέρ των μπολιασμάτων ενώ ηταν κατα ήδη απο τοτε (!)

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications