Εξαδάκτυλος: «Δεν θα μάθουμε πoτέ αν οι επαναλαμβανόμενες δόσεις είναι επικίνδυνες»! (video)

Απίστευτα πράγματα ακούστηκαν σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή τηλεοπτικού καναλιού όπου ο εκ των «ειδικών» Αθανάσιος Εξαδάκτυλος παραδέχτηκε ότι «δεν θα μάθουμε ποτέ αν οι επαναλαμβανόμενες δόσεις είναι επικίνδυνες» και ότι «για να συμβουλέψει ο γιατρός κάποιον κάτω των 60 για την 4η δόση θα πρέπει να ξέρει ύψος και βάρος»!

Υπάρχει και συνέχεια όμως. Στο άκουσμα αυτών των δηλώσεων και ειδικότερα της λέξης «παρενέργειες» από τα εμβόλια, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Οικονόμου ΔΑΓΚΩΘΗΚΕ!

Για όποιον έχει κατανοήσει τις τελευταίες ημέρες τα ΜΜΕ έχουν αρχίσει να αποστασιοποιούνται από τους εμβολιασμούς και τα εμβόλια ενώ οι «αρμόδιοι» και οι «εδικοί» έχουν αρχίσει να σταματούν να είναι… τόσο «αρμόδιοι» και «ειδικοί» και ξαφνικά δεν ειναι ειδικοί για τα μπόλια ενω τοσο καιρο μιλουσαν ως σουπερ ντουμπερ ειδικοί.

Το σίγουρο είναι ότι η σωρεία ξαφνικών θανάτων σε νέους ανθρώπους, εφήβους και παιδεία από την αρχή του έτους έχει αλλάξει τα δεδομένα σε ότι αφορά τους εκβιαστικούς και υποχρεωτικούς εμβολιασμούς.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications