Πάλι τους αντάρτες  και επίσημα εξουσία - Ο Πολάκης έβγαλε  Έγγραφο για το πόσοι πλήρως ή μερικώς εμβολιασμένοι πέθαναν

Ορδές Νεοέλληνες ειναι απελπιστικά χειραγωγήσιμοι και ευκολόπιστοι μεταξύ άλλων δεν εχουν αντίληψη του ύπουλου και του μοχθηρού για τον απλο λόγο ότι δεν ειναι οι ίδιοι κάλοι ...

Τι γραφουν οι νεοέλληνες: Στους 1.261 ανέρχονται οι πλήρως εμβολιασμένοι (και με τις τρεις δόσεις), οι οποίοι έχουν χάσει τη ζωή τους από CoViD στην Ελλάδα μέσα από αποκαλυπτικά έγγραφα για τα οποία δεν έχουμε ακούσει κουβέντα από τους λαλίστατους Θ.Πλεύρη και Κ.Μητσοτάκη που το μόνο που ξέρουν είναι πως θα βάλουν τους πολίτες να κάνουν ακόμα μία δόση (4η) και να απολύουν τους υγειονομικούς που δεν θέλησαν όχι να εργαστούν αλλά να εμβολιαστούν.

Αυτό προκύπτει από έγγραφο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) προς την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας. Έχει ημερομηνία 7 Απριλίου, όταν ο συνολικός αριθμός των θανάτων ασθενών με CoViD στη χώρα μας ανερχόταν σε 27.029.

Από τους 27.029 θανάτους, οι 21.107 αφορούν ανεμβολίαστους, οι 904 μερικώς εμβολιασμένους, οι 1.380 άτομα που είχαν εμβολιαστεί πάνω από ένα επτάμηνο, 2.449 πλήρως εμβολιασμένοι και 1.261 με τρίτη δόση.

Στο έγγραφο, που παρουσιάζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης, αναφέρεται πως από το σύνολο των ασθενών που είχαν νοσηλευτεί σε ΜΕΘ, ήταν ανεμβολίαστοι ανά ηλικία: το 93% των ασθενών άνω των 60 ετών, το 89% των ασθενών 60 – 69 ετών, το 84% των ασθενών 70 – 74 ετών και το 82% στις ηλικίες 75 – 79.

Ο κ. Πολάκης συνοδεύει το στοιχείο με το εξής σχόλιο:“Σύμφωνα με έγγραφο του ΕΟΔΥ, (φωτό 1)μέχρι τις 22 Μαρτίου 2022 έχουν πεθάνει ΧΙΛΙΟΙ ΔΙΑΚΟΣΙΟΙ ΕΞΗΝΤΑ ΕΝΑΣ (1.261) συνάνθρωποί μας, οι οποίοι είχαν εμβολιασθεί ΚΑΙ με τις ΤΡΕΙΣ ΔΟΣΕΙΣ.

Τι λέει η λογική
Τώρα ορδές θα σπεύσουν στον γραικύλο Πολάκη και στο ΣΥΡΙΖΑ για να σωθούν απο νεοδημοκράτες ότι έκαναν εδώ και 40 χρόνια δηλαδή αλλα εδώ και πολλά χρόνια τους βλέπεις μεσώ ίντερνετ μονο απο αυτα που λένε χωρις καν να ξέρεις τίποτα για αυτούς καταλαβαινεις πολλά αλλα δεν συμβαίνει το ίδιο σε ορδες Νεοέλληνες , τωρα τον βάζουν να παριστανει ότι ειναι με τον λαο και πως οι κάκοι ειναι η "ακροδεξιοι" νεοδημοκρατες (έτσι τους λέει με μασονικές τάμπελες διπλή προπαγάνδα στα μυαλά των goim), αν ηταν "κακοί ακροδεξιοί" οι νεοδημοκρατες γιατι αυτός και η συμμορία του δεν ειναι στα ξερονήσια? και πως γίνεται να λένε τα ίδια και οι νεοδημοκράτες με αυτούς σε πληθωρα θεμάτων και καυχιούνται για την δημοκρατία ? μήπως εχουν τα ίδια αφεντικά? ..

Το ότι ο συγκρινόμενος έχει ορδές ακολούθους δείχνει πως πολλοι Νεοέλληνες ειναι σαν αυτόν δηλαδή γραικύλοι...Το ότι ο καθενας μπορει να δει τι ρολο έπαιζε και εκτος Ελλάδας και που ηταν και ποιους υπηρετεί καθως ειναι δημόσια όλα αλλα ουδεις βλέπει κάτι το περίεργο ουτε καν το υπουλο υφακι του , δείχνει πολλά για την ποιότητά αυτών που υποστηρίζουν αυτον τον τυπικό είδος σημιτο-νεοέλληνα κομμουνιστή (λογω ρατσας αλλα ταχα ιδελογια για δογματικους) μονο απο την φάτσα του μπορείς να δεις την μοχθηρία χωρις καν να δεις τα ύπουλα που γράφει ..

Αλλα μην πεις στους αρνητές της πραγματικότητας πως πολλοι Νεοέλληνες ουδεμιά σχέση έχουν με τους αρχαίους και ειναι δογματικές φυλές οπως ειναι οι ισλαμιστές, οχι μονο φυλετικα αλλα και πνευματικα, ειναι κακος και ανθέλληνας ! ενώ αυτοι που η λογική έχει πάει περίπατο (αν είχαν και πότε) και ειναι δογματικές φυλές ειναι γνήσιοι απόγονοι αρχαίων ! για αυτο δεν αντιλαμβάνονται καν τους ύπουλους? εκτος τους σημιτο-νεολληνες έχουμε και δογματικές φυλές, που σημάνει οτι δογματιζονται με τα πάντα, με κόμματα θρησκείες κτλ άρα εύκολα μπορείς να τους ελεγχεις φτιάχνοντας κόμματα και να τους βάζεις να σφάζονται μεταξύ τους για τα κόμματα σου....μέχρι να θεωρηθεί έστω ψυχική πάθηση το δόγμα και όσοι δεν λειτουργούν με την λογική και αντικειμενικά αλλα εντελώς δογματικά κατώτεροι φυλές έχουμε μέλλον ακόμα,βασικά μόλις γίνουν όλοι έτσι και πάψουν να υπάρχουν φυσιολογικοί άνθρωποι θα έρθει η καταστροφή του Πλανήτη για να αρχίσουν ολα απο την αρχή χωρίς αυτές τις φυλές ...

Post A Comment:

1 comment

Unknownείπε...

τους ανεμβολιαστους νεκρους τους εξοντωσαν μεσα στα νοσοκομεια με λανθασμενο πρωτοκολλο θεραπειας,το οποιο βεβαια επιβληθηκε με δολο!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications