Έφυγε ξαφνικά από ανακοπή 59 ετών χορευτής από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καλαμαριάς σε εκδήλωση στην πλατεία στο Κολχικό στον χορό του Λαογραφικού Ομίλου Κολχικού " Η Βαλάχτσια "

Η ώρα είχε πλησιάσει περίπου 12 και καθώς είχαν ολοκληρώσει τα χορευτικά τους οι σύλλογοι , ο άνθρωπος ένιωσε αρχικά μια αδιαθεσία και εν συνεχεία έχασε τις αισθήσεις του .

Υπεράνθρωπες προσπάθειες έκαναν οι διασώστες της ΕΣΕΠΑ και με απινειδωτή και ΚΑΡΠΑ αλλά δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν .

Το ασθενοφόρο έφτασε άμεσα αλλά ήταν αργά .

Συγκλονισμένος ο πρόεδρος του Λαογραφικού Ομίλου Βαλάχτσια κ. Χ. Μαλτίδης και οι άνθρωποι που παρακολουθούσαν τις εκδηλώσεις ..

Μήπως έλεγε και αυτός τα ίδια με τον κάτωθεν?

Απόψεις ειναι η αλήθεια που δεν μπορουν να δουν οι κοιμισμένοι που διαβαζουν εγκυρες πηγες βλεπουν δελτια των 8 και παίρνουν στο λαιμό τους και άλλους ? τοτε καλή λευτεριά!!! αυτά τα άτομα δεν ειναι για λύπηση διότι τάιζαν το τέρας τόσα χρόνια που τελικα θα ξεπαστρέψει και τους ίδιους...

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications