Αυτή είναι η 56χρονη που εφονεύθει από τον άντρα της  -  Κάποτε ήσαν  αγαπημένοι

0 60χρονος δράστης την έσφαξε, γιατί του ζήτησε να χωρίσουν

Μέσα σε μία λίμνη αίματος βρέθηκε σήμερα το πρωί η 56χρονη Γεωργία που δολοφονήθηκε από τα χέρια του συζύγου της στην Κρήτη.Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η άτυχη γυναίκα ζήτησε από τον 60χρονο να χωρίσουν με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ένας τεράστιος καυγάς μέσα στο σπίτι τους στο χωριό Άνω Μαλάκι Ρεθύμνου.

Τα πράγματα ξέφυγαν και ο συζυγός πήρε ένα μαχαίρι και της έκοψε το λαιμό ενώ στη συνέχεια έφυγε από το σπίτι. Ο ίδιος, λίγη ώρα αργότερα, πήρε τηλέφωνο τον γιο του και του ανέφερε ότι σκότωσε τη μητέρα του.

Ο γιος του ζευγαριού πήρε το 100 και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο πατέρας μου σκότωσε τη μητέρα μου». Μάλιστα, ο ίδιος ανέφερε στους αστυνομικούς ότι τίποτα δεν προμήνυε το κακό που τους βρήκε, καθώς πριν μερικές ημέρες είχαν γλέντι στο σπίτι, επειδή η οικογένεια πάντρεψε ένα από τα παιδιά τους.

Παραδόθηκε στην ασφάλεια ο 60χρονος
Μετά την άγρια δολοφονία οι αρχές εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 60χρονου.Ωστόσο ο δράστης, φαίνεται ότι λίγη ώρα αργότερα αποφάσισε να παραδοθεί. Πήγε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας του Ρεθύμνου και παραδόθηκε με τις αρχές να τον συλλαμβάνουν. Ο ίδιος ομολόγησε την πράξη του και πλέον κρατείται, ενώ αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Θα τον πάρει ο Γιαχβέ μαζι με τον Μπάφομετ και θα τον σηκώσει όποιος και οποία παπαγαλίζει μασονικές λέξεις από τους ελληνοφώνους που δηθεν τους πήρε ο πόνος για τις γυναίκες και που προωθούν την π@ρνεια και εκφυλισμο των γυναικών και μεταξύ άλλων εντελώς σατανικών πρακτικών (να μην αντιλαμβάνονται το κακό και το μοχθηρό ) ώστε να ειναι εύκολη λεία για τους ίδιους αλλα και για τις ορδές που κουβαλούν :

Την μια εξ αυτών μαλιστα την esfyn που θελεις μάσκα βιολογικού πόλεμου για να μπεις μην μολυνθεις με κομμουνιστικο μιασμα , την είχαν βάλει και στην επίσημη σελίδα τους facebook το 2020 οι ελληνοφωνοι .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications