ΞΑΦΝΙΚΟΣ Θάνατος 22χρονης: Ακόμα διερευνώνται τα αίτια του αιφνίδιου θανάτου της

Σοκ προκάλεσε ο θάνατος της 22χρονης εμβολιασμένης αθλήτριας σε αθλητικό χώρο της πανεπιστημιούπολης στην Κομοτηνή.

Το νεαρό κορίτσι, το οποίο κατέρρευσε ενώ έκανε προπόνηση στο πανεπιστημιακό στάδιο, ήταν αθλήτρια στο τμήμα στίβου του Θησέα Περιβολίων και τριτοετής φοιτήτρια του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής.

Η Γεωργία Σ. από χωριό του Δήμου Πλατανιά, στο πρόσφατο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα είχε ταξιδέψει στο Ηράκλειο για να λάβει μέρος στα αγωνίσματα των 100 και των 200 μέτρων καθώς και στην σκυταλοδρομία 4×100 μέτρα, συμμετέχοντας με την ομάδα του Θησέα στον Όμιλο της Κρήτης.

Πληροφορίες του ThrakiSportS αναφέρουν ότι παρόλο που είχε συζητήσει όταν πέρασε στην Κομοτηνή την μεταγραφή της σε σύλλογο στίβου της πόλης της Ροδόπης, τελικά προτίμησε να μείνει στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας της και αυτό είχε ως αποτέλεσμα η νεαρή σπρίντερ συχνά να προπονείται μόνη της.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι φόραγε παπούτσια με καρφιά, ένδειξη ότι έκανε προπόνηση σε συνθήκες αγώνα – παρά την ισχυρή νεροποντή που έπληξε την ώρα της προπόνησης την Κομοτηνή.

Φορούσε ρολόι που κατέγραφε τους παλμούς της
Όταν εντοπίστηκε, ήταν ήδη νεκρή και δεν ανταποκρίθηκε στις προσπάθειες ανάνηψης που έγιναν, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι φορούσε ρολόι που κατέγραφε τους χρόνους αλλά και τους παλμούς της και αποτελεί αντικείμενο διερεύνησης από τις αρχές, στην προσπάθεια διαπίστωσης του χρόνου θανάτου.

O ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης ανέφερε πως θα γίνουν ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις μικροσκοπικά προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του κοριτσιού.

«Η κοπέλα πέθανε από ανακοπή καρδιάς αγνώστου δικαιολογίας. Θα γίνουν ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις. Ελήφθησαν ιστοτεμάχια, βιολογικά υγρά, αίμα, ούρα και θα βγάλουμε αποτέλεσμα. Δεν φαίνεται να είχε κάποιο πρόβλημα υγείας. Υπολογίζω ότι μεταξύ 6 με 7 το απόγευμα ήταν η ώρα θανάτου, την βρήκαν αμέσως».

Την ακριβή αιτία θανάτου αναμένεται να δώσουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας και νεκροτομής που ήδη έχει παραγγελθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης,δηλαδή θα βγαλουν ότι είχε πρόβλημα και δεν το ήξερε οπως τόσοι και τόσες άλλες σε καμία 50αρια χρόνια μπορεί να πουν ότι ηταν απο το μπολιάσματα .

Post A Comment:

1 comment

aikείπε...

Δεν θα την βρουν την πραγματικη αιτια.Δεν ειναι Μαμμουθ πριν απο 1 μυριο χρονια.Εκει ξερουν και τι ετρωγε για κολατσιο και ποση δυσκοιλια ειχε.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications