Οι παρενέργειες των εμβολίων  είναι σαν μια «πυρηνική βόμβα», λέει ο παθολόγος Ryan Cole

Ένας Αμερικανός παθολόγος λέει ότι οι πιθανές παρενέργειες των εμβολίων κατά του COVID ειναι σαν μια «πυρηνική βόμβα», λόγω της τεχνολογίας «πλατφόρμας νανοσωματιδίων λιπιδίων» που περιέχουν .

Ο Δρ Ράιαν Κόουλ συναντήθηκε κατά τη διάρκεια της Διάσκεψης του Παγκόσμιου Συμβουλίου Υγείας Better Way στις 4 Ιουνίου και έδωσε την ιατρική του γνώση σχετικά με τους κινδύνους που αντιμετώπισε στον απόηχο της κυκλοφορίας του εμβολίου για τον COVID.

«Όλοι ακούν για μυοκαρδίτιδα», είπε. «Αυτό που δεν ακούν είναι ότι ένα νανοσωματίδιο λιπιδίου συν μια τροποποιημένη γενετική αλληλουχία είναι μια πυρηνική βόμβα».

«Δεν είναι μόνο ότι αυτό το εμβόλιο κατά του COVID είναι επικίνδυνο για τους ανθρώπους, είναι αυτή η πλατφόρμα νανοσωματιδίων λιπιδίων και γενετικής αλληλουχίας που δεν έχει δοκιμαστεί ποτέ πριν».

Ο παθολόγος ειπε οτι πηγαίνουν οπουδήποτε στο σώμα. Ως εκ τούτου, «μπορεί να βλάψουν τον εγκέφαλο», πρόσθεσε.Σύμφωνα με τον Cole, τα νανοσωματίδια λιπιδίων «σχεδιάστηκαν αρχικά για να παρέχουν χημειοθεραπεία ή πιθανούς γενετικούς παράγοντες στον εγκέφαλο».

«Πού θέλετε να αναπαραχθεί μια τοξίνη;» ρώτησε. «Στον εγκέφαλό σου»? . Είπε επίσης ότι αυτό οδήγησε σε «ανοσοποιητική καταστολή», κάτι που, όπως λέει, αποδεικνύεται από τα αυξημένα «ποσοστά καρκίνου λόγω αυτής της ανοσοκαταστολής».

«Βλέπουμε θανάτους από αυτό το εμβόλιο σε υψηλότερο ποσοστό από ό,τι από οποιοδήποτε ιατρικό προϊόν που χρησιμοποιήθηκε πριν στην ανθρωπότητα», δήλωσε. Ο ίδιος χαρακτήρισε την κυκλοφορία του εμβολίου για τον COVID «το μεγαλύτερο πείραμα στην ανθρωπότητα που έγινε ποτέ, χωρίς να γνωρίζουν τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα».

Ο Δρ Κόουλ ανησυχεί ιδιαίτερα για τον μηχανισμό πρωτεΐνης ακίδας των ενέσεων mRNA, ο οποίος έχει συνδεθεί με θρόμβους αίματος, καρδιακή και εγκεφαλική βλάβη και πιθανούς κινδύνους για τα βρέφη που θηλάζουν και τη γονιμότητα.

Δήλωσε επίσης ότι η ένεση χρησιμοποιείται «για έναν ιό που δεν υπάρχει πια». Με αυτό αναφερόταν στον ιό «Wuhan», την υποτιθέμενη αρχική παραλλαγή του COVID.

«Η Γουχάν δεν υπάρχει πλέον. Η Omicron είναι εδώ», είπε. «Τα εμβόλια είναι πλέον όλα επικίνδυνα, χωρίς κανένα όφελος».

Ως εκ τούτου, διαβεβαιώνει ότι «τα εμβόλια... κατά του κορωνοϊού δεν λειτούργησαν ποτέ». Ο Κόουλ ανησυχεί ότι τα εμβόλια προκαλούν «μόνιμη βλάβη στα όργανα των ανθρώπων». Ανησυχεί επίσης για το κακό που θα μπορούσε να κάνει το εμβόλιο στα παιδιά και στη γονιμότητα των γυναικών.

«Λάθος ένεση, λάθος πρωτεΐνη, λάθος ιός...» συνέχισε.
«Δεν ξέρουμε καν πού θα προσγειωθεί, [αλλά] ξέρουμε ότι θα πάει στις ωοθήκες της».
«Δεν ήταν ποτέ ασφαλές στην εγκυμοσύνη», πρόσθεσε. «Μια πειραματική μέθοδος θεραπείας δεν χρησιμοποιείται ποτέ στις γυναίκες μέχρι να αποδειχθεί ασφαλής».
«Αυτά τα [εμβόλια] δεν ήταν ποτέ ασφαλή κατά την εγκυμοσύνη και δεν θα είναι ποτέ».
Ο Κόουλ χαρακτήρισε «εγκληματικές πράξεις που διαπράττονται κατά της ανθρωπότητας» την προσπάθεια εμβολιασμού γυναικών και παιδιών .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications