Και νέος θάνατος νεαρού – Φοιτητής στο Πολυτεχνείο της Κρήτης βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του

Eξαρση της «ξαφνικίτιδας» στην χώρα
Νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου 11 Ιουνίου, καταγράφηκε μία νέα τραγωδία στην Κρήτη και πάλι με έναν νεαρό άνδρα να βρίσκεται νεκρός μέσα στο σπίτι του.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία πρόκειται για φοιτητή στο Πολυτεχνείο Κρήτης.

Ο άτυχος νέος δεν είχε δώσει σημεία ζωής τις τελευταίες ημέρες με την οικογένεια και τους φίλους του να αρχίζουν να ανησυχούν.

Φοιτητές που ενοικίαζαν στο ίδιο συγκρότημα κατοικιών στα Κουνουπιδιανά επισκέφθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου το διαμέρισμά του και επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι όλων.

Ο νεαρός φοιτητής εντοπίστηκε νεκρός ενώ φως στα ακριβή αίτια του θανάτου θα ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή. Επί τόπου βρέθηκε η Αστυνομία η οποία διερευνά την υπόθεση.

Η πρώτη είναι οι εμβολιασμοί με ένα σκεύασμα το οποίο όπως και αν το δει κανείς είναι σε πειραματικό στάδιο και ο διετής περίπου εγκλεισμός των πολιτών με τον οποίο επιβαρύνθηκε η υγεία τους και δεν πραγματοποιούσαν κατά την διάρκεια των λοκντάουν ούτε τους απαραίτητους ιατρικούς ελέγχους.

Από εκεί και πέρα οι αριθμοί και τα γεγονότα εξάγουν και τα κατάλληλα συμπεράσματα.ΥΓ : μια τέτοια φώτο είχε ένας συμμορίτης ως προφίλ !

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications