Κλέλια Ρένεση: «Θέλουν να κάνουν τα παιδιά μας εργαλεία του κράτους»

«Τα παιδιά σας θα τα μεγαλώνουν απρόσωποι εξαντλημένοι εκπαιδευτές και παιδαγωγοί»

Στο νέο πιλοτικό πρόγραμμα του υπουργείου Παιδείας για τα ολοήμερα σχολεία και τους παιδικούς σταθμούς αναφέρθηκε με κείμενο «καταπέλτη» η ηθοποιός Κλέλια Ρένεση, λέγοντας ότι με αυτό τον τρόπο «τα παιδιά σας θα μάθουν έτσι καλύτερα να υπακούουν σε κανόνες και ωράρια, να μπαίνουν από νωρίς στα ποθητά καλούπια».

Η Κλέλια Ρένεση στην ανάρτησή της στο Instagram προσθέτει πως με το διευρυμένο ωράριο των σχολείων οι γονείς θα δουλεύουν 12ωρα και δεν θα δομηθεί η γονική καταλήγοντας πως και έτσι τα παιδιά «θα ‘ναι πιο εύκολα διαχειρίσιμα».

«Διεύρυνση του ωραρίου των παιδικών σταθμών ακούω.. ολοήμερα σχολεία…προσπάθεια προσαρμογής στις παρούσες συνθήκες διαβάζω, πιλοτικό πρόγραμμα κι άλλα τέτοια.. Και η καρδιά μεταφράζει: Θα σας βάλουμε να δουλεύετε 12 ώρες την ημέρα. Θα τρέχετε κ δεν θα φτάνετε κ εννοείται δεν θα σας φτάνουν ποτέ τα λεφτά.

Τα παιδιά σας θα τα μεγαλώνουν απρόσωποι εξαντλημένοι εκπαιδευτές και παιδαγωγοί οι οποίοι με την σειρά τους δεν θα βλέπουν ποτέ τα δικά τους παιδιά. Τα παιδιά σας θα μάθουν έτσι καλύτερα να υπακούουν σε κανόνες και ωράρια, να μπαίνουν από νωρίς στα ποθητά καλούπια».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications