Ένας μηχανικός της περιοχής 51 δημοσιεύει διαβαθμισμένες πληροφορίες για τους εξωγήινους στη γη

Μια μαρτυρία που συνδέεται με τη σχέση μεταξύ εξωγήινων και ανθρώπων προκάλεσε σάλο παντού. Λεπτομέρειες διέρρευσαν από μηχανικό της Area 51, ο οποίος έσπασε τη σιωπή και έδωσε στη δημοσιότητα απόρρητες πληροφορίες.

Οι δήθεν θεωρίες συνωμοσίας για την εξωγήινη παρουσία στη Γη . Με την ευκαιρία αυτή, η θεωρία έγινε πραγματικότητα που υποστηρίζεται από αρκετούς μετά από μαρτυρία ενός ειδικού που εργαζόταν στην περιοχή 51.

Πρόκειται για τον Μπιλ Όχαουζ, πρώην μηχανικό, ο οποίος αποκάλυψε σοκαριστικές λεπτομέρειες μέσα από ένα βίντεο που διέρρευσε. Τόσο πολύ που δημιουργήθηκε σκάνδαλο, επειδή επρόκειτο για διαβαθμισμένες πληροφορίες στις οποίες πολλοί ειδικοί συμφωνούν και επικυρώνουν την αληθοφάνειά τους.

Ο Ohouse ισχυρίστηκε ότι έλαβε βοήθεια από έναν εξωγήινο για να μάθει πώς να χειρίζεται έναν ιπτάμενο δίσκο, πληροφορίες που λένε ότι ήταν «η πιο εκπληκτική αποκάλυψη που έχει ανακαλυφθεί αυτά τα χρόνια». Ο μηχανικός πέθανε το 2009, αλλά το βίντεο κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Το υλικό χρονολογείται από το 1994 και καταλογίστηκε ως «το στέμμα» των υποθέσεων συνωμοσίας των τελευταίων τριών δεκαετιών. Μαρτυρίες που αφορούν άμεσα αυτό το μέρος αποκαλύπτονταν συνεχώς από ανθρώπους που είχαν πρόσβαση, μεταξύ αυτών, το γεγονός ότι η εκπληκτική τεχνολογία χρησιμοποιείται για την ανακάλυψη όλων των ειδών μυστηρίων στο σύμπαν, που έχουν να κάνουν κυρίως με εξωγήινους.

Αυτό που συμβαίνει στην περιοχή 51
Η περιοχή 51 είναι ένας στρατός που βρίσκεται στην έρημο της πολιτείας Νεβάδα στις Ηνωμένες Πολιτείες, περίπου 135 χλμ βόρεια του Λας Βέγκας και ενέπνευσε κάθε είδους θεωρίες, πολλές από τις οποίες σχετίζονται με εξωγήινους. Το πεδίο δοκιμής ξεπερνά τα 12.000 km2 και πιστεύεται ότι εργάζονται περίπου 1.500 άτομα εκεί.

Αποκαλύφθηκε επίσης ότι έγιναν κάποια πειράματα που κανείς δεν θα μπορέσει να μάθει, στα οποία έχουν δημιουργηθεί υβρίδια μεταξύ ερπετών και ανθρώπων. Λίγα είναι γνωστά για αυτήν την περιοχή, αλλά η αλήθεια είναι ότι ακόμη λιγότερα ήταν γνωστά πριν από το 2013.

Εκείνη τη χρονιά, η κυβέρνηση των ΗΠΑ αποχαρακτηρίζει έγγραφα στα οποία τελικά επιβεβαίωσε ότι η περιοχή 51 υπήρχε και ότι χρησιμοποιήθηκε ως πεδίο δοκιμών και εκπαίδευσης για την Πολεμική Αεροπορία. Το όνομά του οφείλεται απλώς στο γεγονός ότι κατασκευάστηκε σε οριοθετημένη από την Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας οικόπεδο, σε μια περιοχή όπου πραγματοποιήθηκαν πυρηνικές δοκιμές.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications