Νεοέλληνες το 31.5%   (μη ευρωπαϊκού γένους) και επίσημα στον ελλαδικό χώρο -ΣΥΡΙΖΑ: Πάνω από 150.000 οι ψηφοφόροι

Διπλασιασμό των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και ισχυρή εντολή προς τον Α.Τσίπρα να πιέσει την κυβέρνηση Μητσοτάκη για άμεση προσφυγή στην κάλπη δείχνει ο εκπληκτικός αριθμός των ψήφων: Περισσότεροι από 150.000 ψηφοφόροι έλαβαν μέρος όταν ελάχιστοι ήλπιζαν ότι θα πλησίαζε τις 100.000!

Την προηγούμενη φορά είχαν ψηφίσει μόνο 75.000 δηλαδή όσα like έχουν και οι δεκάδες έγκυρες πήγες τους αν εξαιρέσεις 6-7 με 700.000 like που οι μάζες δεν έχουν ιδέα οτι ανήκουν ελληνόφωνους που ειναι και πίσω απο τους συμμορίτες , και επειδή οι δογματικοί δούλοι δουλικά και δογματικά σκέφτονται : από το 2015 συμμορίτες τύπου ΣΥΡΙΖΑ κάνουν κουμάντο παντού άσχετα που οι μάζες νομίζουν ότι έχουν νεα δημοκρατία και δεξιά κυβέρνηση και ολα αυτα τα ακαταλαβίστικα και δογματικά,εμείς συμμορίτες βλέπουμε απο το 2014 να ελέγχουν ακομα και τι θα διαβαζουν οι μάζες στο ίντερνετ , επίσης όλες οι έγκυρες πήγες των συμμοριτών συνεχίζουν να ειναι στην πρώτη θέση απο το 2014 πράγμα που σημαίνει οτι πολλοι Νεοέλληνες ειναι ετσι λόγω της ράτσας τους πολύ πριν την έλευση των ορδών.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, από το μεσημέρι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει ήδη διπλασιάσει τα μέλη του και επιτυγχάνεται το άνοιγμα στην κοινωνία που ήταν το ζητούμενο από το 2015, όταν ο παλιός κομματικός ΣΥΡΙΖΑ του 3% κρατούσε εκτός κομματικών διαδικασιών τους πολίτες που ήθελαν να εγγραφούν στο κόμμα

Τι σημαίνει το παραπάνω: Ότι το 31.5% της εκλογικής δύναμης του ΣΥΡΙΖΑ του 2019, πιθανόν και να αυξηθεί: Οι νέοι εκλογείς, περίπου 400.000 άτομα που συμπλήρωσαν το 17ο έτος της ηλικίας τους και έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν στις εθνικές εκλογές σε ποσοστό 25% ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ.

Η περίφημη απόφαση για να ψηφίζουν στην εσωκομματική διαδικασία ακόμα και όσοι αισθάνονται ΣΥΡΙΖΑ, αρκεί να έχουν συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας τους, δεν επηρέασε ιδιαίτερα: Οι 15χρονοι δεν υπερέβησαν τις 5.000 πανελλαδικά. Μπλα μπλα ... πάλι καλα δηλαδή που ειναι "καθαρό το ελληνικό DNA" όταν ηδη απο το 2015 πήγες επι σκοπού σε εκδήλωση μισους του ΚΚΕ για διαπιστώσεις και απο κοντά αυτο που έβλεπες μεσώ ίντερνετ , και πράγματι νόμιζες οτι είσαι σε κάμια χώρα της μέσης ανατολής οπως ήσαν μαζεμένες οι ελληνόφωνες φυλές που ουδεμιά σχέση εχουν με το ευρωπαϊκό γένος και συνεπώς ούτε με τους αρχαίους και οι μάζες νομίζουν ότι ειναι τάχα ιδεολογία αυτές οι σημιτοφατσες ... Κάμια σώτηρια

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications