Βίκτορ Ορμπάν: «Στην Ουγγαρία, ο πατέρας θα είναι άντρας, η μητέρα γυναίκα»

O Βίκτορ Όρμπαν εξελέγη πρωθυπουργός της Ουγγαρίας για πέμπτη φορά. Μετά τον όρκο του ως πρωθυπουργού, ο Όρμπαν υποσχέθηκε να προστατεύσει τη χώρα του από τις καταστροφικές παγκοσμιοποιητικές πολυπολιτισμικές πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Επιπλέον, δεν θα επιτρέψει στις φιλελεύθερες ελίτ να επιτεθούν στη χριστιανική της ταυτότητα, στους πολιτισμούς της, στα έθιμά της ή στην ιστορία της.

Ο αντικομμουνιστής ηγέτης επέκρινε δριμύτατα τις μεταναστευτικές πολιτικές των δυτικοευρωπαϊκών χωρών σε μια ισχυρή κοινοβουλευτική ομιλία του. Το χαμηλό ποσοστό γεννήσεων των Χριστιανών παιδιών θα αντισταθμιστεί με μετανάστες από άλλους πολιτισμούς μέσω ενός «προγράμματος ανταλλαγής πληθυσμών», είπε στη Βουλή. Αυτή είναι η «αυτοκτονία της Δύσης».

Μέχρι τώρα, ο Χριστιανισμός και τα έθνη-κράτη κρατούσαν μαζί αυτή την περιοχή της Ευρώπης. Ο Όρμπαν επέκρινε ότι η «φιλελεύθερη» ΕΕ καταργούσε αυτές τις σταθερές.

Το όραμά του αντιστοιχεί σε έναν κόσμο στον οποίο η ατομική ελευθερία είναι πρωταρχική, αλλά οι άνθρωποι είναι αποκομμένοι από την κοινότητα, την οικογένεια και το σπίτι. «Τα άτομα δεν μπορούν ποτέ να είναι ελεύθερα, αλλά απλώς μοναχικά».

Η «τρέλα του φύλου»
Οι δυτικές χώρες έχουν επιλέξει την «τρέλα του φύλου» και θεωρούν τους ανθρώπους ως δημιουργούς της ταυτότητάς τους, συμπεριλαμβανομένου του φύλου. Ο Όρμπαν τόνισε ότι η κυβέρνησή του θα αντισταθεί σε αυτή την ηθική και πληθυσμιακή παρακμή, καθώς έχει δεσμευτεί για σταθερή τάξη, σταθερότητα και «ασυμβίβαστη και ακλόνητη πίστη» στον ουγγρικό λαό και την πατρίδα του. Είναι σημαντικό οι Ούγγροι να αφήσουν τα παιδιά και τα εγγόνια τους ένα σπίτι που αξίζει να διατηρήσουν.

«Θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τα σύνορά μας και δεν θα αφήνουμε μετανάστες να μπουν μέσα. Θα προστατεύσουμε τις οικογένειές μας και δεν θα αφήσουμε ακτιβιστές για το φύλο να μπουν στα σχολεία μας», διαβεβαίωσε ο επικεφαλής της κυβέρνησης.
«Στην Ουγγαρία, ο πατέρας θα είναι άντρας, η μητέρα μια γυναίκα και τα παιδιά μας θα μείνουν μόνα τους». Επιπλέον, ο Όρμπαν δεν θα «δεχτεί οικονομικά μέτρα που καταστρέφουν τις ουγγρικές οικογένειες».

Όρμπαν: «Η Ουγγαρία είναι το μέλλον της Ευρώπης»
Όλο και περισσότεροι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο βλέπουν την Ουγγαρία ως φρούριο ελευθερίας, τάξης, ασφάλειας και ειρήνης.
«Δεν κρύβουμε ότι θέλουμε να δώσουμε ελπίδα και στους άλλους: ελπίδα ότι το χριστιανικό όραμα για τη ζωή, η αγάπη για την πατρίδα και η εθνική υπερηφάνεια -δηλαδή η εθνική πολιτική- δεν είναι πράγματα του παρελθόντος, αλλά του μέλλοντος. Πριν από τριάντα χρόνια, πιστεύαμε ότι η Ευρώπη ήταν το μέλλον μας. Σήμερα, πιστεύουμε ότι είμαστε το μέλλον της Ευρώπης. Πρέπει να νιώσουμε το βάρος της ευθύνης μας».Μετά την τελετή απονομής και την ομιλία, ο αρχηγός της κυβέρνησης έγινε δεκτός από την εγγονή του, Αλίκη.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications