Σοκ στην Πάτρα: Στο νοσοκομείο με οξεία μυοκαρδίτιδα εμβολιασμένος 16χρovoς ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού

Στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας της Πάτρας νοσηλεύεται με οξεία μυοκαρδίτιδα 16χρονος ποδοσφαιριστής των υποδομών του Παναιτωλικού ο οποίος το προηγούμενο διάστημα νόσησε με κοροναϊό.

Ειδικότερα, ο 16χρονος διαμαρτυρήθηκε στους οικείους του ότι αισθανόταν πόνους και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου, όπου σύμφωνα με το karvasaras.gr, φέρεται να διαγνώστηκε με οξεία μυοκαρδίτιδα και κρίθηκε προτιμότερο να διακομισθεί χθες Τρίτη 17 Μαΐου σε νοσοκομείο της Πάτρας για καλύτερη παρακολούθηση της κατάστασής του.

Eίναι εμβολιασμένος "κατά της covid-19", όμως πριν από λίγο καιρό νόσησε με κοροναϊό λένε(!) και έπειτα από σύντομο χρονικό διάστημα αισθάνθηκε τις ενοχλήσεις.

Σημειώστε πως αυτά τα λένε τώρα ακόμα έγκυρες πήγες τους τύπου "τα νέα" χωρίς ίχνος τροπής και χωρίς να εξηγούν πως γίνεται να νόσησε με κοροναϊό ενώ είχε κάνει το μπόλι?

Ξανά σημειώστε επίσης ότι ορδες υποθέτεται "λογικά οντά" οχι μονο διαβαζουν τέτοιες έγκυρες πήγες που έλεγαν πως αν δεν κάνετε το μπόλι θα πεθάνετε όλοι, άλλα δεν βλέπουν καν τίποτα το περίεργο που οι ίδιες αγαπημένες τους έγκυρες πήγες που τους έλεγαν τρέχετε να κάνετε το μπόλι γιατί δεν κολλάτε και ένα κάρο ψέματα , τώρα τους λένε κάτι τέτοια που ειναι εντελώς αντιφατικά με αυτα που έλεγαν πριν λίγο καιρό και δεν τους κανει καν εντύπωση, ίσα ίσα που θα πατούν και Like και το ερώτημα εδώ ειναι που ειναι τα "λογικά οντά"? ως εκ τούτου δεν γίνεται να θεωρούνται λογικά οντά οι ορδες που διαβαζουν έγκυρες πήγες των συμμοριτών που λενε ψέματα στα πάντα και ασυναρτησίες πολύ πριν το covid, δεν ειναι θέμα κοροϊδίας αλλα θέμα έλλειψης στοιχειώδους λογικής των μαζών κατι που φαίνεται πολύ έντονα στο ίντερνετ ήδη απο το 2014, και δικαιώνουν τους συμμορίτες που αυτα ψευδό-λογικά-οντά τα αποκαλούν goim στην γλωσσά τους...όποτε μην απορούν κάποιοι άλλοι γιατι κανουν party οι συμμορίτες και ότι γουστάρουν τόσα χρόνια με τόσα πολλά goim .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications